WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • KasiaXXX Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CieplaHerbata wrote:
    Cześć,

jeśli coś się dzieje może powinnaś o tym porozmawiać z ginekologiem? nadmierny ciągły stres może mieć negatywne skutki dla dzieciątka. Ja pracuję ale na chwilę obecną jestem jeszcze czynna zawodowo. Choć powiem Wam szczerze fajniej byłoby być w domku :)

To w sumie trochę skomplikowana sytuacja, bo mam prace biurową, ale chodzę też ciągle na magazyn gdzie są wózki widłowe, 300 osób, muszę sprawdzać ilości magazynowe artykułów i inne rzeczy. Każda inna kobita dostała u nas zawsze zakaz pracy, a mi nie dali na złość (ciężka firma….)

Stres, plus mam ogromne problemy z kręgosłupem i dzięki Bogu świeże opisy rezonansu z lutego jeszcze. Dodatkowo firmę prawdopodobnie zamykają za rok i ciągle o tym trąbią, odpowiadam też za kontakt z klientami dużych firm, a nie są oni łatwo… Już nie mówię o biurze, które wcześniej było szatnią męską i nie ma żadnej klimatyzacji.

Póki co jestem od wczoraj na zwolnieniu od Hausarzt, ale szukam ginekologa. Ciążę prowadzę w Polsce, więc tu chcę tylko iść w celu tego BV, bo ja z moim kręgosłupem nie jestem w stanie nawet w aucie 3h przejechać na siedząco, ani obiadu ugotować, bo po 30 minutach lędźwie mi wysiadają..

Także trzymajcie kciuki, że dostanę się tu do dobrego lekarza, który weźmie to wszystko pod uwagę ❤️

‹‹ 1059 1060 1061 1062 1063
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ