Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Znajoma miała taki balonik rozwierający, ale to chyba dają jak już jest jakieś rozwarcie. Jej po tym ładnie szyjka zareagowała.
No dokladnie. Jestem ciekawa co bedzie jak nie zadzialaja na mnie te tabletki.. wlasnie dostalam 2 a nic sie nie dzieje poki co ehhkarola84 lubi tę wiadomość
-
To wszystko tak szybko nie pójdzie raczej. Trzeba pewnie wywołać skurcze żeby powodowały rozwieranie szyjki. To wszystko w sumie na sucho bo nic się nie działo więc przyjdzie nam pewnie poczekać do jutra. My jak my, ale Rudzia musi mieć teraz duże pokłady cierpliwości. Trzymaj się tam dzielnie no i wiadomo - dawaj nam znać co i jak
-
Tragedia. Kompletnie mi belly nie działa... Ale Rudzia myślami jestem z Toba. Oj cierpliwość i energia teraz są niezbędne.
To co miałam wczoraj to niby ten KUB test. Ale badania krwi miałam robione wczesniej - o ile się nie myle, to w 10 tygodniu. -
nick nieaktualny
-
Aisa jeszcze 2 tabletki ni podadza i dopiero sprawdza czy rozwarcie jakies jest, potem podejma decyzje co dalej.. albo zel dopochwowy albo balonik.. ;/ wszystko dlugo trwa.. ehh.. spac to teraz mam zamiar bo nastepna tabletka o 22 dopiero. Mam nadzieje ze beda w nocy kontynuowac bo nie chce tracic czasu.
Na stoliku bransoletki dla Malej lezaaa juz chce Ja tu miec !!!karola84 lubi tę wiadomość
-
Faktycznie się nameczysz i naczekasz jak malo kto. Odpoczywają ile się da w przerwach. Czekamy na rozwój sytuacji.
No właśnie tez gdzieś czytalam, ze krew i USG powinno się w jakimś niewielkim odstępie czasu, a u mnie 3 tyg wczesniej pobierała krew i później juz nic nie wspomniała.... Ale trudno. Musztarda po obiedzie. -
U mnie byl lekarz wlasnie, rozwarcie na 4 cm !!! poczul nawet glowke Malej dali mi zel dopochwowy i kazali isc spac bo rano czeka mnie maraton- slowa lekarza. w 6 godzin powinny pojawic sie movniejsze skurcze i rozwarcie wieksze uff! ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 03:06
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny