Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Regeneruj siły i śpij jeśli możesz. Mała odsypia trudy porodu więc i Ty śpij choć adrenalina pewnie nie pozwala
W tym szpitalu co ja rodziłam po sn puszczają po 2 dniach, po cc trzymają trochę dłużej, ciekawe jak będzie u Ciebie.
Fajnie, że Sofijka już jest z Tobą po tej stronie brzucha
Jeszcze raz gratuluję!!!Rudzia lubi tę wiadomość
-
O rety! 4,5 kg. Gratuluje dzielna mamusiu. Faktycznie trochę się ociągała z wyjściem na świat ale Twoje trudy zostały wynagrodzone jest piękna! Słuchaj Aisy, bo dobrze radzi - jeśli tylko masz możliwość, to odpocznij szybkiego powrotu do formy i zdrowia dla Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 07:39
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Tak szybko nie wyjdziemy chyba z Malutka wszysto dobrze ale gorzej ze mna, spuchlam,mam zle wyniki krwi dostalam antybiotyk jutro powtorza badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 07:53
karola84 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:
Ciążówki - w lidlu są ciuchy ciążowe, całkiem fajne.
A ja się właśnie wybieram dziś. Może się zaopatrze w cos na przyszłość ale widzisz jaka ze mnie małpa - od tygodnia o tym wiem, a nie podzielilam się informacja...
aisa lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:A ja się właśnie wybieram dziś. Może się zaopatrze w cos na przyszłość ale widzisz jaka ze mnie małpa - od tygodnia o tym wiem, a nie podzielilam się informacja...
Udanych zakupów i daj znać jak coś upolujeszLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia będzie wszystko dobrze, piękna masz córeczkę.
Byłam w lidlu i zakupiłam body u spodenki dla malucha, fajne gatunkowo:). Chciałam kupić Biustonosz do karmienia, ale jakieś te rozmiary Dziwne i nie kupiłam kupiłam. Ostatnio kupowałam Miseczkę D w obwodzie 75. A tam było 85D. -
Mi też odpowiadają ubranka z lidla, ale tym razem nic nie kupiłam. Biustonosze fajnie wyglądały, ale mam więc też nie brałam.
Kwiauszek, pod koniec ciąży obwód i miseczka też się jeszcze zwiększy więc możesz się jeszcze spokojnie wstrzymać z kupnem biustonoszy do karmienia.