Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w UK, poród w POLSCE
Odpowiedz

Ciąża w UK, poród w POLSCE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Londynka Debiutantka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

są tu jakieś mamusie które sa w podobnej sytuacji ? Mieszkaja i sa zatrunione w Anglii a planuja powrot do Polski na poród i tam juz zostaja.
    Mam duzo pytan.

Mam nadzieje ze znajdzie sie tutaj chociaz jedna pomocna duszyczka :)
    pozdrawiam
    Londynka

Chmurka
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaak jaa!! z tym ze ja jestem kompletnie zielona w tym temacie i chetnie sie czegos dowiem :)

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ciaze 2xprowadzilamw Pl latajac plus w Irl pryw u pl ginow a rodzilam 2 corki w Pl posiadajac ubezpieczenie.mozna nablue europ karte zdrowia tak rodzic jesli ma sie lekarza gin w Pl zaufanego pracujacego w szpitalu i u niego ciaze sie prowadzi

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ