X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ciaza w UK porod w Polsce
Odpowiedz

ciaza w UK porod w Polsce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) nie znalazlam nigdzie takiego tematu a licze ze sa tu juz moze obecne albo przyszle mamusie, ktore prowadza ciaze w UK a zdecydowaly sie na porod w Polsce :)
    mialabym kilka pytan i milo by bylo, gdyby jakas dobra dusza sie odezwala :)

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja prowadzilam ciaze w Irl robiac bad regularnie u pl gin w Medicus a rodzilam w Pl 2 corki

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do 24 tc pracowalam potem szlam na health and safety leave .po 30tc wyjezdzalam do Pl na ktg paciorki etc.wracalam tu raz z corka 2.5 mca i potem 4miesieczna

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ