X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciążowe ubrania
Odpowiedz

Ciążowe ubrania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2022, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o mnie to:
    Ubrania - jak się trafi. Czasami nie kupuję przez miesiąc żadnych, czasami wydam kilka złotych w lumpie. Jak kupuję w jakimś "normalnym" sklepie to i tak do 100zl miesięcznie wychodzi raczej.
    Buty - kupuje rzadko. Zimowe co któryś sezon, na lato różnie - w tym roku kupiłam tylko klapki no i buty sportowe - bo moje kilkuletnie w tym roku stwierdziły, że mają dość. Chyba zazwyczaj kupuję jak poprzednie się psują.
    Torebki 0, bo nie przepadam i w sumie mam jedną.
    Dodatki też raczej 0.
    Biżuteria 0.
    Kosmetyki staram się na promocji i kupuję rzadko. Jak coś się skończy.

Polecam polować na kupony rabatowe. Częśto bardzo dobre ma Estyl: https://coupondojo.pl/kupony-rabatowe/estyl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 09:10

• Julia91 Nowa

Wysłany: 2 lutego 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochani ) Myślicie, że trudno jest znaleźć jakieś ładne sukienki ciążowe na ślub? Niedługo szykuje mi się przyjęcie weselne a brzuszek na tyle urósł, że już nie mieszczę się w żadną moją wyjściową kreację... Trzeba kupić coś nowego i nawet znalazłam kilka fajnych propozycji w sklepach online www.mama-store.pl Byłyście w podobnej sytuacji? Udało wam się zamówić pasującą sukienkę?

• Nicka Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można z filtrów na allegro skorzystać cenowych i tak wyszukać

• rozalix Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam grupę i książki Dominiki Zaborowskiej - jest objaśnione jak dobrać ubrania do sylwetki, jak zbudować garderobę kapsułową itd.
    Ja zaczęłam od eliminacji kolorów i krojów które ewidentnie mi nie sluzyly, wystawiłam na vinted I olx równolegle bo mają różne grupy odbiorców.
    Wyeliminowałam też ubrania ze sztucznych tkanin bo mi nie służą.
    Zostawiłam kilka podstawowych kolorow: granat, szarość, biel, błękit i pudrowy róż, dwa wzory (kwiaty- sukienki i paski - bluzki), cztery torebki.
    Myślałam, że mam mało, ale od czasów home office i tak mam ogrom rzeczy w których nie chodzę bo są typowo biurowe, ale szkoda mi sprzedać, w dodatku choruję na hashimoto więc ciągle walczę z wagą i musialabym wymieniać ubrania.
    Lubię też zainwestować w dobrej jakości obuwie:
    https://happyholic.pl/botki-na-platformie-czy-slupku-co-nosic-w-tym-roku/
    TEraz zimą i wiosną bardzo praktyczne są botki na słupku albo platformie.
    czarne-botki-damskie1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2023, 07:14

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2023, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o sklepy, to również dużo kupuję z drugiej ręki, natomiadt jeśli chodzi o ulubione i jakościowe marki, w których kupuję rzeczy nowe to: &Other Stories (wełniane płaszcze, trencze, skórzane buty), Uniqlo (golfy z merino, kaszmirowe akcesoria i puchowe kurtki), Massimo Dutti (u mnie sprawdza się odzież wierzchnia), Mango (to co lniane), H&M (też mają super len), z obuwia lubię Zign (jest na zalando i robią ze skóry)
    Wiele z tych marek ma fajne kody rabatowe: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/ Można je zobaczyć na stronie
    To tak na szybko większość kupuję w dobrych internetowych lumpach, gdzie są dobre składy i wtedy marka nie ma dla mnie znaczenia. Aczkolwiek jeśli już czegoś szukam to tam gdzie wymieniłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2023, 12:05

• Nikola7 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba postawić zdecydowanie na jakość.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ