SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciążowe ubrania
Odpowiedz

Ciążowe ubrania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2022, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o mnie to:
    Ubrania - jak się trafi. Czasami nie kupuję przez miesiąc żadnych, czasami wydam kilka złotych w lumpie. Jak kupuję w jakimś "normalnym" sklepie to i tak do 100zl miesięcznie wychodzi raczej.
    Buty - kupuje rzadko. Zimowe co któryś sezon, na lato różnie - w tym roku kupiłam tylko klapki no i buty sportowe - bo moje kilkuletnie w tym roku stwierdziły, że mają dość. Chyba zazwyczaj kupuję jak poprzednie się psują.
    Torebki 0, bo nie przepadam i w sumie mam jedną.
    Dodatki też raczej 0.
    Biżuteria 0.
    Kosmetyki staram się na promocji i kupuję rzadko. Jak coś się skończy.

Polecam polować na kupony rabatowe. Częśto bardzo dobre ma Estyl: https://coupondojo.pl/kupony-rabatowe/estyl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 09:10

• Julia91 Nowa

Wysłany: 2 lutego 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochani ) Myślicie, że trudno jest znaleźć jakieś ładne sukienki ciążowe na ślub? Niedługo szykuje mi się przyjęcie weselne a brzuszek na tyle urósł, że już nie mieszczę się w żadną moją wyjściową kreację... Trzeba kupić coś nowego i nawet znalazłam kilka fajnych propozycji w sklepach online www.mama-store.pl Byłyście w podobnej sytuacji? Udało wam się zamówić pasującą sukienkę?

• Nicka Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można z filtrów na allegro skorzystać cenowych i tak wyszukać

• rozalix Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam grupę i książki Dominiki Zaborowskiej - jest objaśnione jak dobrać ubrania do sylwetki, jak zbudować garderobę kapsułową itd.
    Ja zaczęłam od eliminacji kolorów i krojów które ewidentnie mi nie sluzyly, wystawiłam na vinted I olx równolegle bo mają różne grupy odbiorców.
    Wyeliminowałam też ubrania ze sztucznych tkanin bo mi nie służą.
    Zostawiłam kilka podstawowych kolorow: granat, szarość, biel, błękit i pudrowy róż, dwa wzory (kwiaty- sukienki i paski - bluzki), cztery torebki.
    Myślałam, że mam mało, ale od czasów home office i tak mam ogrom rzeczy w których nie chodzę bo są typowo biurowe, ale szkoda mi sprzedać, w dodatku choruję na hashimoto więc ciągle walczę z wagą i musialabym wymieniać ubrania.
    Lubię też zainwestować w dobrej jakości obuwie:
    https://happyholic.pl/botki-na-platformie-czy-slupku-co-nosic-w-tym-roku/
    TEraz zimą i wiosną bardzo praktyczne są botki na słupku albo platformie.
    czarne-botki-damskie1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2023, 07:14

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2023, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o sklepy, to również dużo kupuję z drugiej ręki, natomiadt jeśli chodzi o ulubione i jakościowe marki, w których kupuję rzeczy nowe to: &Other Stories (wełniane płaszcze, trencze, skórzane buty), Uniqlo (golfy z merino, kaszmirowe akcesoria i puchowe kurtki), Massimo Dutti (u mnie sprawdza się odzież wierzchnia), Mango (to co lniane), H&M (też mają super len), z obuwia lubię Zign (jest na zalando i robią ze skóry)
    Wiele z tych marek ma fajne kody rabatowe: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/ Można je zobaczyć na stronie
    To tak na szybko większość kupuję w dobrych internetowych lumpach, gdzie są dobre składy i wtedy marka nie ma dla mnie znaczenia. Aczkolwiek jeśli już czegoś szukam to tam gdzie wymieniłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2023, 12:05

• Nikola7 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba postawić zdecydowanie na jakość.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ