Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Necia, Rubi widze, ze bulki z pomidorem, tosty i pomarancze rzadza😂
U mnie ani wymiotow, ani takich klasycznych mdlosci, ale ten posmak dramat...
Ja znow slodkie to jadam kilka razy do toku, a w ciazy smakowalo😂
Pamietam pierwszy dzien tego posmaku, taka ochote mialam na mleczna kanapke, ugryzlam z takim smakiem, a tu fuuuuuj smakowala jak posyoana proszkiem do pieczenia albo soda... pierwsze co popatrzylam na date przydatnosci...
Pozniej chcialam sie napic fanty... i kolejne fuuuuujjjj byla jak zgnile pomarancze (a swieze mi smakowaly)...
Woda tez mi gorzko smakowala...
Lekko nie bylo...
Od miesa tez mnie mega odrzucilo... jak jedlismy obiad miesny, to ja ziemniaki a pies moje mieso😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny przyszłam się pożegnać, dzisiejsza beta( wyniki jutro) jest tylko formalnościa. Nie da się oszukać przeznaczenia. Dziękuję za ciepłe słowa,za Wasze wsparcie i że mogłam przejść przez to wszystko razem z Wami. Życzę Wam spokojnych ciąż, szybkich rozwiązan ,zdrowych maluszków i przespanych nocy. Trzymajcie się cieplutko, jeszcze raz DZIĘKUJĘ ❤❤❤
mia4444 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
26 marca o godz 18 przyszła na świat przez CC nasza córeczka. Nasze kochane Maleństwo ważące 3500g i 53cm❤️😍
Farelka, morganaa, ewa., Veri, Magkb, Motylek1313, Figa88, Lubię_czekoladę, Cccierpliwa, Izka37, mk, Zizu87, Buko, Bajka_88, Ciasteczko777, Jvm, mia4444, aziledo, akilegna♥, Vaina, skórka33, MagNolia55, Iwkaaa lubią tę wiadomość
-
Paulcia może jest jeszcze nadzieja...
83xxx gratuluję!
Ciasteczko ja jestem zadowlona z tych chusteczek i tak pisała Necia są teraz też takie 99% wody. Kupie je jak będę w rossmanie,i patrzyłam wlasnie w aplikacji rossmana to są na promocji.83xxx lubi tę wiadomość
-
Rubi27 wrote:Paulcia może jest jeszcze nadzieja...
83xxx gratuluję!
Ciasteczko ja jestem zadowlona z tych chusteczek i tak pisała Necia są teraz też takie 99% wody. Kupie je jak będę w rossmanie,i patrzyłam wlasnie w aplikacji rossmana to są na promocji.
a które to chusteczki dokładnie są? -
83xxx wrote:26 marca o godz 18 przyszła na świat przez CC nasza córeczka. Nasze kochane Maleństwo ważące 3500g i 53cm❤️😍
Figa88 wrote:83xxx gratulacje!!!!
OMG to teraz moja kolej? 😱 dla mnie to nadal abstrakcja
Figa, kciuki teraz za Ciebie
83xxx lubi tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Dziewczyny przyszłam się pożegnać, dzisiejsza beta( wyniki jutro) jest tylko formalnościa. Nie da się oszukać przeznaczenia. Dziękuję za ciepłe słowa,za Wasze wsparcie i że mogłam przejść przez to wszystko razem z Wami. Życzę Wam spokojnych ciąż, szybkich rozwiązan ,zdrowych maluszków i przespanych nocy. Trzymajcie się cieplutko, jeszcze raz DZIĘKUJĘ ❤❤❤
bardzo mi przykro.. życzę Wam wszystkiego co najlepsze :*
-
Paulcia tak strasznie mi przykro
83xxx, gratuluje!
Ja tez bardzo czesto uuz od dawna nawet kosmetyki dla siebie wybieram za pomica sroki
A Babydream 99% wody bardzo polecam...83xxx lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ciasteczko777 wrote:Bajka - a ja mam cały czas mdlosci i wymiotuje prawie każdego dnia
nic kompletnie mi nie pomaga... ale może spróbuj imbir, migdały i sucharki? Dziewczyny - czy mam się przejmować tą niską wagą? Dr mówiła że to nie jest hipo, ale jakoś mnie to męczy...A czy te chusteczki babydream -ale te zielone- się Wam sprawdzają ?
-
mk wrote:Lubie- mam podobnie. w ciagu dnia duuuuuuuuzo rozpychania. jego pupa urzeduje sobie pod zebrami i nie ma zamiaru nigdzie isc
w nocy dosc dorbze spie, ale on sobie lubi z kolei poboksowac bok brzucha jak tylko sie przebudze, albo w trakcie zasypiania.
a takie pytanie z serii- pozawracam wam 4 literymam 2 sprawy- chusteczki do pupy i niania elektroniczna. jesli chodzi o chusteczki to kolezanka farmaceutka powiedziala, zeby nie uzywac tych nawilzanych bo to sama chemia, wiec lepiej bawelniane zwykle albo waciki i uzywac cieplej wody. wszystko fajnie ale pokoj dziecka u gory a czajnik w kuchni na dole wiec nie bede latac za kazdym razem zeby ciepla przegotowana wode miec do namoczenia chusteczek. czy to jakas fanaberia? jakie doswiadczenia macie?
a jesli chodzi o nianie- czy uzywacie a jesli tak to jaki model? ja myslalam, ze jesli juz kupimy to taka ze wszystkim- kamerka, dzwiek, kolysanki, monitor oddechu i w ogole jeszcze pieluche zmieniale to kosztuje fortune. poza tym maly bedzie na poczatku z nami spal. czy lepiej sie takim razie wstrzymac i poczekac az zacznie spac sam? no i jaki model?
Dokładnie, mój też w nocy boksuje boki
Ja mam chusteczki pampers dla Małego (nie wiem jak można domyć pupę po rozległej kupie samą wodą.. ale może zmienię zdanie jak spróbuję..) oraz na celowniku V-TECH ELEKTRONICZNA NIANIA BM4300 -
Paulcia-Przykro mi że sie nie udało.
Odpocznijcie z M., nacieszcie sie sobą. Wiem że to głupio zabrzmi ale jak sie "odpuści"to czesto sie udaje. Ale nie wystarczy sobie mówic, to po prostu jest takie zluźnienie głowy...
Ja tak właśnie zrobiłam tzn. przestałam wierzyć i mnie los zaskoczył. Po zatem jak czytam ostatnio to są dziewczyny na forum starania 5 lat i nagle naturalsik.
Jesteś młoda, masz niesamowity charakter. Kochana życzę Ci jak najlepiej!
Prawdziwy z Ciebie fighter!