Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klamka wrote:U nas tylko jeden policzek. I tyle. Dlaczego ten jeden? I to od jakiegoś czasu, wcześniej tego nie było. Znaczy sucha skóra od urodzenia i z tym walczyliśmy no nic, zobaczymy jak to Avene zadziała. Jutro mamy szczepienia to zapytam lekarza.
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Robiłaś jakieś testy, żeby wiedzieć na co jest uczulona? Nie wiem jak podejść do tematu, bo moja pediatra kazała nawilżac non stop plus doraźnie maść kortyzonowa...
I wogole dzięki, że się odezwałaś 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 22:12
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:A, i jeszcze co ciekawego, u nas problematyczna jest tylko jedna strona ciała. Policzek, kolano, plus takie jedno małe miejsce na ramieniu. Plus drapie czoło, po tej samej stronie twarzy... Jeśli na nią patrzeć od bezproblemowej strony, to buźka śliczna tak jak powinno być... 😕😕😕😕😕
-
Dziś usłyszałam najpiękniejszy śmiech na świecie, moja córeczka na widok bawiącego się psa zaczęła śmiać się głośno To wspaniałe jak codziennie odkrywa coś nowego
klamka, Veri, Motylek1313, morganaa, Cccierpliwa, inka2707, Magkb, Iwkaaa, akilegna♥, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Iwkaa, u nas gryzaki, tak jak u dziewczyn, leżą tam, gdzie Emilka je zostawi. Ale nie przepada za nimi, woli gryźć moje palce jak jej daję jakieś żarełko ze słoiczka, to najpierw pakuje sobie łyżkę do buzi, a za chwilę łapie mnie za palec i też go tam wpycha i sobie ciamka razem z łyżką... wszystko jest upaćkane, ale za to mała zadowolona (i najedzona). Nacisk szczęk ma jak mały pitbull, palce mnie później bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 22:11
Iwkaaa lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
Klamka, super! Ciesze sie, ze pomoglo! U nas sie tez mega sprawdzil...
Morgana, udanego urlopu!
A my dzis na weseleklamka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cierpliwa udanej zabawy
My wybraliśmy Wysowa-zdrój. Mamy domek,chcieliśmy spokoju i resetu, bez zabiegania. Jedziemy na tydzień bo mąż tylko tyle urlopu dostał. A nad morze wybieramy się zimą
Też bałam się jak się spakujemy,ale dało radę a mamy opla corse także gigant to nie jest a zmieścił wózek, łóżeczko turystyczne i torby -
Serio daliście radę się zapakować do opla corsy? Kurcze muszę Cie wypożyczyć dla siebie bo to normalnie niewiarygodne dla mnie jest
A ja od rana trenuje mini Pavlove bo koleżanka poprosiła bym na roczek zrobiła słodki stół - wiecie robię takie rzeczy dla siebie zwykle a dla kogoś to ja nie umiem bo dochodzi stres i obawa że coś nie wyjdzie. A dla siebie jak nie wyjdzie to nie i juz.
Mały śpi już długo więc nawet chatę zdążyłam ogarnąć bo goście tuż tuż -
Necia, mąż ogarnął temat. Ale nie wiedziałam nawet, że nasze auto tyle pomieści, a przy pakowaniu aż tak się nie ograniczałam, zwłaszcza w rzeczach dla Karola
Zawsze tak jest jak ci na wypieku zależy to stres i kicha,a jak masz luz to ciasto idealne -
nick nieaktualny