Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciacho:*
Co do zebow, to to jest tak, ze nie musi byc caly czas dramat, raz boli vardziej, innym razem jest znosnie, dlatego i humory przy zabkach od euforii po dramaturgie, bo jie jest tak, ze boli absolutnie 24/h przez caly okres zabkowania, a wlasnie moze tak etapami...Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Ciacho:*
Co do zebow, to to jest tak, ze nie musi byc caly czas dramat, raz boli vardziej, innym razem jest znosnie, dlatego i humory przy zabkach od euforii po dramaturgie, bo jie jest tak, ze boli absolutnie 24/h przez caly okres zabkowania, a wlasnie moze tak etapami... -
Hej Kochane!! Dłuuugo mnie nie było
Ale jestem... ŻONĄ I po wakacjach z Małym, było super!! Lot zniósł mega dzielnie, podałam pierś na start i lądowanie
Troszkę nadrobiłam Też szukam śpiworka ale do fotelika Na razie jeździ w gondoli to można nakryć kołderką, choć już tej zimy się pewnie przesiądziemy na spacerówkę
Mały trochę nadgonił z wagą i przybrał w 2 tygodnie 430g i mierzy już 67cm!! W 3 tygodnie urósł 4cm.. Jak te dzieci rosną
Mały ma czerwone i jakby lekko suche policzki, myślałam, że może jakaś alergia ale piszecie, że może ząbki??
Jest już tak zimno.. Wczoraj kazałam MĘŻOWI włączyć ogrzewanie, bo w sypialni mieliśmy 19 stopni..Iwkaaa, Zizu87, Rubi27, Ciasteczko777, Agatelek, 83xxx, Veri lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was ma te elektroniczne aspiratory do nosa i może któryś polecić ??IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Iwka, u nas też regres snu Zaczynam się przyzwyczajać Choć już jest o niebo lepiej to i tak koło 5 razy karmię w nocy
-
nick nieaktualnyJa - polecam na co dzień bo nie wyciągam odkurzacza
Haxe
Iwkaaa wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma te elektroniczne aspiratory do nosa i może któryś polecić ??
Czokoooo ❤️❤️❤️❤️❤️Moje gratulacje !!
😘😘😘😘😘
U nas jest 6.630 i 71 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 13:05
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ledwo mogę was nadgonić tak piszecie
Czeko moje Gratulacje! Pani żono
Nam też pediatra mówiła że Adaś mało przybrał ale narazie mamy nic z tym nie robić. Przybiera około 100g tygodniowo.
Mamy jeden ząbek na dole, obok idzie druga jedynka. Ale bez objawów naszczęście tylko jakiś katar nam się przyplątał.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Magkb odnośnie czego dotyczy ten komentarz bo za bardzo nie wiem 😜
"Iwka jestem mega zdziwiona tym co lekarz Ci powiedziała. Mnie tez raz pediatra nastraszyła, że mały za mało przybiera, latałam z nim i Cudowalam. Tak jak dziewczyny piszą, jeśli mały jest zadowolony to nie ma się czym przejmować.
Co do olejków to na logikę, lepsze to co z natury ..."
Czoko gratuluje 🥰🥰🥰
Czyli nie jestem sama z tym spaniem. Kurde nie wiem kiedy w końcu ja się wyśpię.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko, u nas tydzień temu było 6710g i 67cm
Czy któraś z Was karmiących piersią rozszerzyła dietę dziecku wcześniej niż po 6tym miesiącu? Mały się tak garnie do jedzenia.. Aż się trzęsie jak coś jemy.. Nie mogę się już doczekać ale ponoć do 6 miesiąca tylko pierś.
Czy Wy jak przygotowujecie jedzenie dla Maluszków to tak jak sobie? Z przyprawami? Czy gotujecie takie jałowe a sobie doprawiacie na talerzu?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Marin wrote:Dziewczyny co dobrego, poza placuszkami z kaszy mannej, podajecie swoim dzieciaczkom? Macie jakieś sprawdzone przepisy?
-
Czeko, gratulacje na nowej drodze życia
Ja też planowałam do 6mca tylko cyc, ale synuś dorasta sZybciej i od 5 miesiąca podaję mu na sprobowanie gotowane warzywka. Chce juz jeść więc mu daję, ale nic na siłę. Lekarz też mi powiedzial, zebym juz karmiła czyms więcej. Jest duży i już sam się domaga jedzenia, więc nie będę sztucznie przeciągnąć.
Więc na początek pojedyncze gotowane warzywa, bez przypraw - ziemniak, marchew, dynia, kalafior. Ja gotuję lub na parze i rozgniatam/miksuje na papkę. W kawałku jeszcze się boję podawać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 14:22
-
Figa88 wrote:Czeko, gratulacje na nowej drodze życia
Ja też planowałam do 6mca tylko cyc, ale synuś dorasta sZybciej i od 5 miesiąca podaję mu na sprobowanie gotowane warzywka. Chce juz jeść więc mu daję, ale nic na siłę. Lekarz też mi powiedzial, zebym juz karmiła czyms więcej. Jest duży i już sam się domaga jedzenia, więc nie będę sztucznie przeciągnąć.
Więc na początek pojedyncze gotowane warzywa, bez przypraw - ziemniak, marchew, dynia, kalafior. Ja gotuję lub na parze i rozgniatam/miksuje na papkę. W kawałku jeszcze się boję podawać.
A siada już? Nie wiem kiedy dziecko powinno siedzieć.. Mój łapie się i podciąga do siadu i pełza ale sam nie siada..