Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sierściucha gratulacje 🎉 będziesz miała identycznych chłopców lub dziewczynik😊 pieknie 😊
Sierściucha lubi tę wiadomość
Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️ -
Siersciucha, a to numer! Gratulacje ogromne!!! Po tak trudnych staraniach taka niespodzianka, szok 😀
Sierściucha lubi tę wiadomość
-
Evitaz wrote:Sierściucha gratulacje 🎉 będziesz miała identycznych chłopców lub dziewczynik😊 pieknie 😊
Tak dokładnie dzieci xero.
Widzęu Ciebie w stopce ze straciłaś bliźniaki, napiszesz mi dlaczego??
Moze być na priv, lekarz nas mocno nastraszył.
Jesli bedzie tylko jedna owodnia to taki przypadek to 1% wszystkich ciąż bliźniaczych.
Juz jesteśmy skierowani do szpitala na starynkiewicza do poradni ciąż mnogich.
Dlatego jestem pełna obaw... -
Sierściucha wrote:Tak dokładnie dzieci xero.
Widzęu Ciebie w stopce ze straciłaś bliźniaki, napiszesz mi dlaczego??
Moze być na priv, lekarz nas mocno nastraszył.
Jesli bedzie tylko jedna owodnia to taki przypadek to 1% wszystkich ciąż bliźniaczych.
Juz jesteśmy skierowani do szpitala na starynkiewicza do poradni ciąż mnogich.
Dlatego jestem pełna obaw...Sierściucha lubi tę wiadomość
Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️ -
Evitaz wrote:Ja miałam 2k, 2o, jedna z dziewczyn była bardzo chora i umarła w brzuchu, mimo pobytów w szpitalu, opieki i leków doszło do zatrucia organizmu i wywołania porodu. Docent u którego byłam mówił, ze nie powinno się tak zdarzyć a jednak organizm zwalczył zagrożenie w ten sposób. Po porodzie miałam crp ponad 3 tys. Nie ma co się stresować na zapas w szpitalu leżałam z dziewczyna z Trojaczkami ksero i urodziła szczęśliwie 😊
Pocieszyłaś mnie tymi trojaczkami.
Ty to tez w życiu przeszłaś, teraz musi być dobrze.
Sobie tez tak mowię.
Teraz musi być ten szczęśliwy czas... -
Tez w to wierze mocno, ze tyle już przechodzimy, ze musi być w końcu happy end 😊 ja jestem pozytywnie nastawiona. Wczoraj widziałam moją dzidzie ma już rączki i nóżki, i byk 1,66 cm ❤️
zulka, Bajka_88, KeepCalm, Marianka@87, aganieszkam, Asiulka84 lubią tę wiadomość
Zulka, a jak Ty się miewasz? Korzystasz z tego, że już więcej Ci wolno?
-
Patryka89 wrote:Zulka, a jak Ty się miewasz? Korzystasz z tego, że już więcej Ci wolno?
-
Ooo Zulka no to super plany! Będziecie coś kupować, czy na razie tylko się rozglądać? Jak coś, to chwal się
Bajka_88 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Siersciucha
ale piękna nowina. Dwa skarby
Dziewczyny wy przy katarze macie krew? Ja czasem smarkam samą krwią, skrzepami takimi. Zastanawiam się czy to normalne. -
Ewi28 wrote:Siersciucha
ale piękna nowina. Dwa skarby
Dziewczyny wy przy katarze macie krew? Ja czasem smarkam samą krwią, skrzepami takimi. Zastanawiam się czy to normalne.
Siersciucha nie zadręczać się na zapas. Nie będę wciskać ci kitu, że będzie różowo. Ciąża mnoga to większe obciążenie dla organizmu. Ale będąc pod odpowiednią opieka i dbając o siebie i dużo odpoczywając jest się w stanie dotrwać prawie do końca. 😊.Sierściucha lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Dzieki dziewczyny wczoraj za rady, jakos przetrwalam z tym bolem zeber ale wiem ze teraz bedzie tylko trudniej.. Tak samo ze spaniem: klade sie na jednym boku to malego w plecki uwiera, drugi bok to sie mala kreci.. Juz katy najrozniejsze testuje .
Ze spuchnietymi nogami sobie wmawialam ze to moze chwilowe, teraz juz wiem ze jak cos sie zaczyna to po prostu nowy problem do konca ciazy;)
Wiecie co wkurzylam sie troche : kuzynka meza obiecala nam jedno lozeczko praktycznie odkad powiedzielismy o ciazy. Wiec czekamy te pare miesiecy i wczoraj nam je przywoza (kierowca) a ona pisze ze juz jest lozeczko tylko trzebaby odmalowac, znalezdz srubki bo brakuje, obic materac bo plastic dziurawy i cos zrobic z plastikiem z jednej strony (takie zeby dziecko nie gryzlo drewna) bo jest ulamane wiec moze byc niebezpieczne".
....... no to dzieki bardzo za taka pomoc! chyba to wszystko powinna mi powiedziec zanim mi to przyslalaStoi teraz to lozeczko troche obdrapane i nie wiemy co z nim zrobic:/
2.02. 2019 poczatek stymulacji 1 IVF, PICSI
14.02 - punkcja / hiperstymulacja (transfer odroczony), 3 blastki ❄️❄️❄️,25.03 - crio 2 zarodkow.
15.04 - dwa serduszka
22.10 Maluszki sa z nami (32 tc.stan
[
-
KeepCalm uuu, tez bym się wkurzyła
ludzie myślą, że jak jesteś w ciąży, to wszystkie śmieci po swoich dzieciach mogą ci oddać...
My dostaliśmy od znajomych łóżeczko, nowe z Ikei, bo mieli dwa od rodziny. Gdyby było jakieś zniszczone, wolałabym kupić nowe...