Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wielki kamień z serca mi spadł 😍 Dzisiaj powiedzieliśmy moim rodzicom, ale się popłakali 😍😍 a dwójka wnucząt już jest, także zaskoczyła mnie ich reakcja, nie mówiliśmy o naszych problemach, ale chyba się domyślali 😉
Ewi28, Bajka_88, asienka30, elfi, moonik lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:No właśnie dzwonili z kliniki jak im badania wysłałam i wszytsko ok ale to tsh mam do 2 zbić bo troche spore.. kurde a u mnie w mieście prywatnie do endokrynologa dopiero na 4 czerwca. Pójdę prosić najwyżej czy nie ktos wcześniej przyjmie.
Kolejne badania kazali zrobić za tydzień i wtedy umowimy sie na wiZytę serduszkowa. -
mao wrote:Ale wielki kamień z serca mi spadł 😍 Dzisiaj powiedzieliśmy moim rodzicom, ale się popłakali 😍😍 a dwójka wnucząt już jest, także zaskoczyła mnie ich reakcja, nie mówiliśmy o naszych problemach, ale chyba się domyślali 😉
mao lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Dzyzia wrote:Zdaje sie, ze jak powiesz, ze jestes w ciazy to powinni Cie zarejestrowac do specjalisty w ciagu 7 dni.
-
Bajka_88 wrote:Rodzice napewno się cieszą, a reakcja mówi tylko o tym że bardzo czekali na wnuka od was. 😊.
elfi lubi tę wiadomość
-
mia4444 wrote:Dziewczyny kochane proszę o kciuki .jutro jadę na usg po miesiącu czekania ...
mia4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKIM127 wrote:Hej dziewczyny,
Trzymam kciuki za badania, ja dziś mam jakieś dziwne bóle podbrzusza wiec zjadłam no spe.
Mam pytanie ile płaciliście za pappa i sanco (pewnie w klinice będzie drożej niż gdzie indziej co??KIM127 lubi tę wiadomość
-
elfi wrote:Ja też mam silne przeczucie, że u mnie chłopak Jak będzie dziewczyna to będę naprawdę w szoku, bo mimo że nie mam preferencji co do płci, to ciężko mi sobie wyobrazić, że nasz gagatek jest kobietką
A propos pracy to przejrzyj stronę wcześniej - akurat o tym pisałyśmy. Ja pracuję i zamierzam pracować tyle, ile się da. Lekarz tylko pytał, czy nie pracuję z małymi dziećmi, bo one są siedliskiem różnych choróbsk. Praca nie jest ciężka fizycznie, raczej umysłowo - a to dobrze mi robi na stresy przed USG
To ja wlasnie pracuje z moimi malymi siedliskami bakterii.. haha No ale coz , damy rade
ELI ;) wrote:hey Dziewczyny dziś mam 6 tydzień i 1 dzień ciąży, jutro jedziemy na drugie usg- mam nadzieję, że będzie już serduszko- jaki czas jest wg was najlepszy, aby przejść do was?
Eli witamy ! powodzenia na serduszku jutro
mao wrote:My już po i UFFF bobas zdrowy 😍😍😍 i prawdopodobnie chłopiec 😍 czyli niska beta o niczym nie świadczy i moje wróżby z obrączką są do d...🤣😂
mao super ! haha czyli tak na prawde nic nie wiadomo .
A widzialyscie ta metode Ramzi? (plec z pierwszeog usg)nie sadze zeby to sie sprawdzalo ale Ciekawe jak u was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 00:30
mao, elfi lubią tę wiadomość
2.02. 2019 poczatek stymulacji 1 IVF, PICSI
14.02 - punkcja / hiperstymulacja (transfer odroczony), 3 blastki ❄️❄️❄️,25.03 - crio 2 zarodkow.
15.04 - dwa serduszka
22.10 Maluszki sa z nami (32 tc.stan
[ -
mao wrote:Moja mama już jutro chciała jechać na zakupy j wnukowi ciuszki kupować 🤣😂 To ją musiałam przystopować, aby była pewność, ze jest chlopiec🤣😂 bo „prawdopodobnie” to dla mnie za mało 🤣😂
mao lubi tę wiadomość
-
elfi wrote:Moja już po świętach poleciała nic mi nie mówiąc na pierwsze zakupy 🙈 to było raptem po serduszkowym... a w tym tygodniu zaliczyła już sklep z wózkami, żeby na żywo je obejrzeć nie zatrzymasz
Powiem Wam, ze zawsze marzyłam o córce, ale dzisiaj rano się obudziłam i byłam taka podekscytowana, ze to jest chłopiec😍
Może kolejna będzie dziewczynka i będzie miała starszego brata, który się będzie nią opiekował😍😍elfi lubi tę wiadomość
-
mia4444 wrote:Dziewczyny kochane proszę o kciuki .jutro jadę na usg po miesiącu czekania ...Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
Zazdroszczę wam tych szalonych mamuś. Moja mama i teściowa jeszcze siedzą spokojnie.
Mnie już nosi żeby zacząć coś kupować ale koleżanka ostatnio dzwoniła z gratulacjami i pytała czy ciuszki chcę. No jak nie, jak tak 😉. Pewnie coś tam kupię. Narazie mamy takie małe tyci tyci skarpetki.
Mao ja liczyłam na chłopców. A tu prawdopodobnie dwie dziewczynki. Teraz. Mam wyrzuty sumienia. W końcu Bozia dała dzieci a ja jeszcze wybrzydzam ☹️.
Teraz najważniejsze, żeby nasze bobasy urodziły się zdrowe😊.
Żartowałam z męża, że jak przyjdzie czas to podpaski będzie kartonami kupował 😁😁😂😂.
Mao pomyśl jaki tata i dziadkowie będą dumni 😊. Będą bić się który na spacer z maluchem idzie.
Ewi ty jesteś w Bocianie, prawda?? Mam nadzieję że cię poinformowali że w ciągu 3 tygodni po transferze masz darmową wizytę. Warto z tego skorzystać.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Bajka_88 wrote:Zazdroszczę wam tych szalonych mamuś. Moja mama i teściowa jeszcze siedzą spokojnie.
Mnie już nosi żeby zacząć coś kupować ale koleżanka ostatnio dzwoniła z gratulacjami i pytała czy ciuszki chcę. No jak nie, jak tak 😉. Pewnie coś tam kupię. Narazie mamy takie małe tyci tyci skarpetki.
Mao ja liczyłam na chłopców. A tu prawdopodobnie dwie dziewczynki. Teraz. Mam wyrzuty sumienia. W końcu Bozia dała dzieci a ja jeszcze wybrzydzam ☹️.
Teraz najważniejsze, żeby nasze bobasy urodziły się zdrowe😊.
Żartowałam z męża, że jak przyjdzie czas to podpaski będzie kartonami kupował 😁😁😂😂.
Mao pomyśl jaki tata i dziadkowie będą dumni 😊. Będą bić się który na spacer z maluchem idzie.
Ewi ty jesteś w Bocianie, prawda?? Mam nadzieję że cię poinformowali że w ciągu 3 tygodni po transferze masz darmową wizytę. Warto z tego skorzystać.
Z tymi podpaskami to u mnie było tak, ze 3 kobiety w domu i kiedyś wszystkie byłyśmy chore i dostałyśmy okres i podpaski na wykończeniu, a każda inne używała i tatuś do drogerii szedł z 3 opakowaniami kupić nam to co potrzebujemy 🤣😂
Ja wczoraj tez miałam wyrzuty, ze chwile było mi przykro, ze to nie dziewczynka... dzisiaj przeprosiłam naszego Bobasa i juz się postawiłam do pionu i cieszę, ze jest zdrowiutki😍😍 I będziemy mieć uroczego chłopczyka i niech wszystkie panny od niego spadają, będzie to synuś mamusi 😍😍
Mia4444 powodzenia na wizycie✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 08:45
-
hey z rana
ja nadal z bólem gardła bleee
tak juz bym chciała miec prenatalne tak nei lubie czekać te 3 tyg przerwy sa okropne nigdy wiecej na to nie pojde ma mnie umawiac co 2 tyg i juz
jak byłam w pierwszej ciazy to po 12 tyg miałam kupiony cały zestaw ciuszków dla chłopca a po 20 okazało sie ze to jednak dziewczynka heheheh
w drugiej nie kupiłam nic
teraz tez sie boje ale nieśmiało oglądam wózki łóżeczka ciuszki moze sie przełamie ... -
Mikuśka wrote:hey z rana
ja nadal z bólem gardła bleee
tak juz bym chciała miec prenatalne tak nei lubie czekać te 3 tyg przerwy sa okropne nigdy wiecej na to nie pojde ma mnie umawiac co 2 tyg i juz
jak byłam w pierwszej ciazy to po 12 tyg miałam kupiony cały zestaw ciuszków dla chłopca a po 20 okazało sie ze to jednak dziewczynka heheheh
w drugiej nie kupiłam nic
teraz tez sie boje ale nieśmiało oglądam wózki łóżeczka ciuszki moze sie przełamie ...
No co Ty mowisz?? z chłopca może zrobic się dziewczynka??😂 Myslalam, ze jak chłopak to jest to pewne, bo widać pitoka😂🤣
-
Mikuśka wrote:no serio pamietam jak moja babci mówi do mnie " dziecko jaki chłopak ty tyle słodyczy jesz ze na bank to dziewuszka "" a ja to az zła byłam na nia ze tak mówiła heheh a potem na drugich prnatalnych okazało sie ze na bank dziewuszka