Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No jesteśmy po wizycie
Wypuszcza dopiero z dzieckiem 😁 powiedzieli że mogę rodzić mam być aktywana chodzić zwiedzać
Zaraz Jeszcze badanie moze będą chcieli szynkę pomasowac oby nie
A jak nie pójdzie samo
To w piątek sobotę będą wywoływać po maluMałaMiss, iriiska lubią tę wiadomość
-
Haha mikuska! Kolejna do rozpakowania!! Trzymamy kciuki!!
Stresuje się, tzn czy będę dobra matka, itp. Wiec może faktycznie coś jest na rzeczy...
Kurczę, od wczoraj brzuch mnie boli. Tak jakby rwie po bokach, zwłaszcza z prawej strony ...i dziś jak szlam trochę szybciej do pracy to tez...jakby nnie łapała kolka. koleżanka z pracy mnie nastraszyla, ze to mogą być skurcze :S w sensie przedporodowe i się zaczęłam denerwować. -
rebe wrote:Haha mikuska! Kolejna do rozpakowania!! Trzymamy kciuki!!
Stresuje się, tzn czy będę dobra matka, itp. Wiec może faktycznie coś jest na rzeczy...
Kurczę, od wczoraj brzuch mnie boli. Tak jakby rwie po bokach, zwłaszcza z prawej strony ...i dziś jak szlam trochę szybciej do pracy to tez...jakby nnie łapała kolka. koleżanka z pracy mnie nastraszyla, ze to mogą być skurcze :S w sensie przedporodowe i się zaczęłam denerwować.
Też tak mam, dr mówi że jest wszystko ok, poprostu dziecko może być ułożone tak że uciska jakiś nerw.
U mnie po prawej stronie, jak dłużej pochodzę albo postoje to czuje ból, drętwienie, raz mi się nawet słabo zrobiło.bo nie miałam możliwości nigdzie usiąść. -
Dziewczyny czy miała któraś z Was podwyższone monocyty we krwi , i czy białko 25 w moczu to powód do strachu ? Robilam crp ale wyszlo niskie.
Jutro jedziemy do poradni i mysle ze juz tam zostanę. Tez mam kolki z lewej , dziwne bóle pleców, pod łopatką kłuje od dwoch dni...
Mikuśka fajnie, że Cie zatrzymali . Bedziesz spokojniejsza. Zaraz tulić Nine będziesz:)) -
Rebe mnie wczoraj też brzuch bolał prawie cały dzień. Lekarka mówi ze ma prawo boleć... :p
Bajka, czyżbyś jeszcze spała? 😁
KeepCalm, super, że już krok do przodu, oby tak dalej!
Elfi, dzięki, zrobię tak jak radziszelfi lubi tę wiadomość
-
Aaa i pochwalę się, kupiliśmy wczoraj kołyskę okazyjnie na olx, i zrobiłam spore zakupy wyprawkowe na allegro
MałaMiss, Misia90 lubią tę wiadomość
-
Patryka89 wrote:Aaa i pochwalę się, kupiliśmy wczoraj kołyskę okazyjnie na olx, i zrobiłam spore zakupy wyprawkowe na allegro
-
rebe wrote:Haha mikuska! Kolejna do rozpakowania!! Trzymamy kciuki!!
Kurczę, od wczoraj brzuch mnie boli. Tak jakby rwie po bokach, zwłaszcza z prawej strony ...i dziś jak szlam trochę szybciej do pracy to tez...jakby nnie łapała kolka. koleżanka z pracy mnie nastraszyla, ze to mogą być skurcze :S w sensie przedporodowe i się zaczęłam denerwować.
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
Mikuśka no to powodzenia kochana, trzymam kciuki żeby poród był szybki i jak mniej bolesny ✊😘
Kurde dziewczyny, czy Wy też się tak stresujecie jak czytacie, że kolejna dziewczyna na porodowce? 🙈 Przecież my mamy jeszcze miesiąc do rozpakowania a to tak szybko zleci 🙈😏😅Ja: 32 lat.
Mąż :34 lat. Słabe nasienie.
I IVF- marzec 2019,
transfer: 30.03.19
Beta 8dpt - 149.8
Beta 10 dpt - 408. 3
Beta 13 dpt - 972.4
Beta 16 dpt - 2673.8 😍
❤️ 👧🏼A. 06.12.2019
II IVF lipiec2023
07.08-punkcja
10.08-transfer 3dn
7dpt - beta 12,3
9dpt - beta 73,6
11dpt- beta 177,2 -
Mikuska zegar tyka i już za chwilę będziesz mieć mała przy sobie
trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie:)
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
Znając moje szczęście to wywoływać będą z 3 dni
Chodzę jak przybłeda po korytarzu szczypie się po sutkach 😁
Sex by się przydal moze jakis mlody student byłby chętny Buhahah bo lekarze to tacy hmmm nic ciekawego 😉
MałaMiss, Evitaz lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie :*
No właśnie, wyprawka dla mamy!! Jakie koszule kupujecie?? Wrzucajcie foty, ja nie mam pojęcia..