Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate_88 wrote:Dziekuje Paula! Fajnie że jesteś z nami ❤❤❤
Kate_88, asienka30 lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Mikuśka wrote:Witajcie z rana
Ja dziś prenatalne juz cala noc spac nie mogłam krecilam sie głupie sny Ehhh najgorsze że wizyta dopiero wieczorem
Ale wzielam wolne bo w pracy bym nie dała rady wytrzymaćAndzia83
-
Mikuśka kciuki 😊.
Mam nadzieję że wszystko jest dobrze 😊.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Kate_88 wrote:My już po połowkowych.. UF... maluchy juz dosc duże jak na ten czas bo 410 i 440 gram
ale ulga.. i mamy zdjęcia w 3D
nawet na jendym udało się złapać dwa Groszki razem ❤
Kate bardzo się cieszę! Ale kropeczki już są wielkie23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Mikuśka wrote:Witajcie z rana
Ja dziś prenatalne juz cala noc spac nie mogłam krecilam sie głupie sny Ehhh najgorsze że wizyta dopiero wieczorem
Ale wzielam wolne bo w pracy bym nie dała rady wytrzymać
Mikuśka, trzymamy kciuki, daj znać po wizycie23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Ewi28 wrote:Dziewczyny na początku jak wyszła pozytywna beta to mialam cycki takie pełne, bolalce a teraz wszytsko jakby opadlo. Zaczynam się martwić że to źle. A brzuch okresowo do kiedy was bolał?
Brzuch na okres bolał mnie od 1 dnia po transferze. Poźniej tez był czas że przestał i do teraz mam bóle ale to zdarza się dzień raz na jakis czas.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Dziecię starsze o 3 dni czyli tak jak mój lekarz prowadzący mówił
Nk 1.6 kość Kosowa obecna wszystkie inne narządy również
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzienglittergold, Olga_89, Ewi28, Kate_88, mao, asienka30, Aguuula;2525, elfi, Kaaama892, Bajka_88, LadyS, Andziax88, aga_ni, moonik, Sara88, andzia83, japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzienjak taki wstydziuch to może dziewczyna
-
Mikuśka wrote:Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzienJak później powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka to jeszcze dodał, że teraz to już wszystko jasne, że złośnica mała.
Kaaama892, LadyS, ELI ;), mao, elfi, Bajka_88, Sara88, andzia83 lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Czasem Was czytam, muszę sprawdzać co u Ciebie i innych dziewczyn 😘😘Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
Dzyzia wrote:Jak u mnie dzieć się nie chciał obrócić to też powiedziałam, że uparte po ojcu, a lekarz na to "albo złośliwe po matce"
Jak później powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka to jeszcze dodał, że teraz to już wszystko jasne, że złośnica mała.
-
Mikuśka cudowne wiadomości. Super, że maluszek jest zdrowy 😊. "Uparte po ojcu". Dobre, dobre 😁. Wszystkie złe cechy to po tatusiu 😂
Ewi cycki też przestały boleć i to szybko.tez panikowałam, że coś nie tak, ale wygląda że to normalne.
Co do bóli to miałam takowe jeszcze w 8 tc. Nie skurcze a takie rozpieranie jak przed okresem.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Ewi cycki też przestały boleć i to szybko.tez panikowałam, że coś nie tak, ale wygląda że to normalne.
Co do bóli to miałam takowe jeszcze w 8 tc. Nie skurcze a takie rozpieranie jak przed okresem.[/QUOTE]
Ja miałam wymioty, budzenie w nocy z odruchami wymiotnymi i rano również, później też po tym jak coś zjadłam mdliło mnie a niekiedy nawet zwymiotowałam, przeszlo mi i teraz od 4 dni cisza i Mąż do mnie mówi: Jejku wizyta za tydzień Tobie przeszły objawy, zacząłem się martwić... I sama pomyślałam czy na pewno wszystko ok...1 IVF, -krótki - ET - transfer kwiecien 4.1.1 I 3.1.1 - beta 6 dpt 32,6. beta 10 dpt 159,7, 20dpt 4508, 27dpt 20485
Urodzili się chłopcy w 35tc, są tacy sami! Nasze 2 CUDY!
Wróciliśmy po naszą ostatnią dzidzię. -
A nasze maleństwo było bardzo chwalone przez doktora, że pięknie mu się ustawia do badania 😁😁 Grzeczne po mamusi 😋😂😍😍 Co złe to będzie po ojcu... wiadomo 😝😝
A moja kochana mamusia dzisiaj jedzie na zakupy z ciocią i mi powiedziała, ze nie chce ode mnie słyszeć ani słowa, bo ona coś kupi wnusiowi 🤣😂🤣 I tyle z moich próśb, aby jeszcze poczekała do potwierdzenie płci 🙈andzia83 lubi tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Dyzia gdzie robiłas prenatalne ?? ja w diagemie jestem bardzo miło zaskoczona doktorkiem swietny gośc byłam u Mędrka
-
mao wrote:A nasze maleństwo było bardzo chwalone przez doktora, że pięknie mu się ustawia do badania 😁😁 Grzeczne po mamusi 😋😂😍😍 Co złe to będzie po ojcu... wiadomo 😝😝
A moja kochana mamusia dzisiaj jedzie na zakupy z ciocią i mi powiedziała, ze nie chce ode mnie słyszeć ani słowa, bo ona coś kupi wnusiowi 🤣😂🤣 I tyle z moich próśb, aby jeszcze poczekała do potwierdzenie płci 🙈Daj się mamie pocieszyć
Ja mam wrażenie, że moja się cieszy bardziej niż ja
-
Dziewczyny a kiedy miałyście założoną kartę ciąży? My na ostatniej wizycie nie dostaliśmy. To był prawie 9 tc. Ja byłam tak przerażona tym krwiakiem, ze nie zadałam żadnych pytań z mojej listy. Chcieliśmy już zmienić lekarza, bo nie planowałam zostawać w klinice, chociaż można, ale w tej sytuacji nawet o tym nie myślałam.
Miałam nadzieje tez na stopniowe schodzenie z lekow, ale wycofujemy tylko estrofem.
Boje się dlaczego nie mamy wydanej tej karty ☹️