Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate_88 wrote:Dziekuje Paula! Fajnie że jesteś z nami ❤❤❤
Kate_88, asienka30 lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Mikuśka wrote:Witajcie z rana
Ja dziś prenatalne juz cala noc spac nie mogłam krecilam sie głupie sny Ehhh najgorsze że wizyta dopiero wieczorem
Ale wzielam wolne bo w pracy bym nie dała rady wytrzymaćAndzia83
-
Mikuśka kciuki 😊.
Mam nadzieję że wszystko jest dobrze 😊.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Kate_88 wrote:My już po połowkowych.. UF... maluchy juz dosc duże jak na ten czas bo 410 i 440 gram ale ulga.. i mamy zdjęcia w 3D nawet na jendym udało się złapać dwa Groszki razem ❤
Kate bardzo się cieszę! Ale kropeczki już są wielkie23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Mikuśka wrote:Witajcie z rana
Ja dziś prenatalne juz cala noc spac nie mogłam krecilam sie głupie sny Ehhh najgorsze że wizyta dopiero wieczorem
Ale wzielam wolne bo w pracy bym nie dała rady wytrzymać
Mikuśka, trzymamy kciuki, daj znać po wizycie23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Ewi28 wrote:Dziewczyny na początku jak wyszła pozytywna beta to mialam cycki takie pełne, bolalce a teraz wszytsko jakby opadlo. Zaczynam się martwić że to źle. A brzuch okresowo do kiedy was bolał?
Brzuch na okres bolał mnie od 1 dnia po transferze. Poźniej tez był czas że przestał i do teraz mam bóle ale to zdarza się dzień raz na jakis czas.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Dziecię starsze o 3 dni czyli tak jak mój lekarz prowadzący mówił
Nk 1.6 kość Kosowa obecna wszystkie inne narządy również
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzienglittergold, Olga_89, Ewi28, Kate_88, mao, asienka30, Aguuula;2525, elfi, Kaaama892, Bajka_88, LadyS, Andziax88, aga_ni, moonik, Sara88, andzia83, japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzien -
Mikuśka wrote:Meldujemy sie
U nas wszystko ok
Ale dziecię nie chciało współpracować odwrócone dymka i koniec lekarz pukal stukal mialam przerwę na pochodzenie na słodycze gdzie tam uparte ( po ojcu) na chwile sie odwracać i z powrotem pokazywał dupkę Hehhe troche nam zeszło to badanie ale cieszymy się że jest ok no jeszcze testy pappa za tydzienKaaama892, LadyS, ELI ;), mao, elfi, Bajka_88, Sara88, andzia83 lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Czasem Was czytam, muszę sprawdzać co u Ciebie i innych dziewczyn 😘😘Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
Dzyzia wrote:Jak u mnie dzieć się nie chciał obrócić to też powiedziałam, że uparte po ojcu, a lekarz na to "albo złośliwe po matce" Jak później powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka to jeszcze dodał, że teraz to już wszystko jasne, że złośnica mała.
-
Mikuśka cudowne wiadomości. Super, że maluszek jest zdrowy 😊. "Uparte po ojcu". Dobre, dobre 😁. Wszystkie złe cechy to po tatusiu 😂
Ewi cycki też przestały boleć i to szybko.tez panikowałam, że coś nie tak, ale wygląda że to normalne.
Co do bóli to miałam takowe jeszcze w 8 tc. Nie skurcze a takie rozpieranie jak przed okresem.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Ewi cycki też przestały boleć i to szybko.tez panikowałam, że coś nie tak, ale wygląda że to normalne.
Co do bóli to miałam takowe jeszcze w 8 tc. Nie skurcze a takie rozpieranie jak przed okresem.[/QUOTE]
Ja miałam wymioty, budzenie w nocy z odruchami wymiotnymi i rano również, później też po tym jak coś zjadłam mdliło mnie a niekiedy nawet zwymiotowałam, przeszlo mi i teraz od 4 dni cisza i Mąż do mnie mówi: Jejku wizyta za tydzień Tobie przeszły objawy, zacząłem się martwić... I sama pomyślałam czy na pewno wszystko ok...1 IVF, -krótki - ET - transfer kwiecien 4.1.1 I 3.1.1 - beta 6 dpt 32,6. beta 10 dpt 159,7, 20dpt 4508, 27dpt 20485
Urodzili się chłopcy w 35tc, są tacy sami! Nasze 2 CUDY!
Wróciliśmy po naszą ostatnią dzidzię. -
A nasze maleństwo było bardzo chwalone przez doktora, że pięknie mu się ustawia do badania 😁😁 Grzeczne po mamusi 😋😂😍😍 Co złe to będzie po ojcu... wiadomo 😝😝
A moja kochana mamusia dzisiaj jedzie na zakupy z ciocią i mi powiedziała, ze nie chce ode mnie słyszeć ani słowa, bo ona coś kupi wnusiowi 🤣😂🤣 I tyle z moich próśb, aby jeszcze poczekała do potwierdzenie płci 🙈andzia83 lubi tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Dyzia gdzie robiłas prenatalne ?? ja w diagemie jestem bardzo miło zaskoczona doktorkiem swietny gośc byłam u Mędrka
-
mao wrote:A nasze maleństwo było bardzo chwalone przez doktora, że pięknie mu się ustawia do badania 😁😁 Grzeczne po mamusi 😋😂😍😍 Co złe to będzie po ojcu... wiadomo 😝😝
A moja kochana mamusia dzisiaj jedzie na zakupy z ciocią i mi powiedziała, ze nie chce ode mnie słyszeć ani słowa, bo ona coś kupi wnusiowi 🤣😂🤣 I tyle z moich próśb, aby jeszcze poczekała do potwierdzenie płci 🙈 -
Dziewczyny a kiedy miałyście założoną kartę ciąży? My na ostatniej wizycie nie dostaliśmy. To był prawie 9 tc. Ja byłam tak przerażona tym krwiakiem, ze nie zadałam żadnych pytań z mojej listy. Chcieliśmy już zmienić lekarza, bo nie planowałam zostawać w klinice, chociaż można, ale w tej sytuacji nawet o tym nie myślałam.
Miałam nadzieje tez na stopniowe schodzenie z lekow, ale wycofujemy tylko estrofem.
Boje się dlaczego nie mamy wydanej tej karty ☹️