Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
Odpowiedz

Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tez sie chetnie dowiem co to za sklep?

Moja macica znow daje znaki ze rosnie w gore... Przy oddychaniu tak ciezko w brzuchu ze szok

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge w ogole takiego sklepu znalezc :-(

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Moj balon :p

2ebfu4p.jpg
    Aleeeeee balon :) :) :) no jaki duzy ten wasz brzuszek ... Cieszę sie ze wszystko dobrze , moja koleżanka tez bierze zelazo w ciąży , do tego lekarz każą jej jeść dużo schabowych bo podobno tam duzo żelaza :) natke pietruszki i cos tam jeszcze ... Trzeba bylo by poczytać :) moja kol jest wasza blizniaczka ma termin na 02.04 .
    Śliczne ubranko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:25

Mila123 lubi tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :(
    Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...:(
    Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni :(

uwo9yx8dxx93zdk2.png

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anq śliczny brzusio :) cudny!

A te śpioszki...juz tez takie chce,

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka mój mąż nie pali , piwo lubi ja lubię słodkie , nigdy mu nie zabraniam wiem ze po pracy wieczorkiem przed tv lubi sie zrelaksować z piwkiem, jesli ma chęć wypic z kolega oczywiście bez przesady po jednym czy po dwa to nawet uwagi na to nie zwracam , uważam ze to nic złego , często jest ze nie pije bo nie ma np.ochoty. Mojej znajomej mąż codzien musi wypic 0.5 litra lub wiecej jest tak uzależniony ze szok ale to juz obsesja, sam kupuje w sklepie gdzie pracuje moja koleżanka i prawdopodobnie sam to wypija, nie ma dnia żeby nie wypil, codzien jest pijany i maja dwoje dzieci, dzieciom nic nie kupi tylko wydaje na alkohol , mój mąż tez pare razy jak go widział to nigdy nie byl trzeźwy to jest uzależnienie , współczuję jej i dzieciom dobrze ze nie rabani po alkoholu .
    Monia fajnie ze jest paczka, ciuszki słodkie :) ale mnie musicie żebym i ja cos kupił ale nieb, niedam sie chociaż do marca wytrzymam :)
    Nana te spodenki zamowilas ? Ooo ale będziesz szymka stroic ale jak jest okazja to trzeba ja lapac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:46

nana266 lubi tę wiadomość

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka moj maluch wczoraj tak szalal w brzuszku ze nie przeszkadzalo mu jak chodze i tez kopal, na wieczur tak dostalam w jajnik ze nie moglam dac kroka , z 10 min to tak bolalam ze ruszyć sie nie mogłam , ale musial byc gdzies na dole bo pod pępkiem czułam ruchy , ogolnie to czuje ruchy na wysokości lub nad pepkiem , w nocy nie czuje , pewnie spi razem z nami .

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Cześć dziewczyny :(
    Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...:(
    Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni :(
    Nie czytaj tych glupot, chociaż powiem ci ze w szczęśliwym cyklu jakos zaraz po owulacji przysnila mi sie kura i jajko, kurczę skąd taki sen sobie pomyślałam, nigdy nie wierze w sny i nie sprawdzam co oznaczają ale wtedy cos mnie pikusilo weszlam w sennik i czytam ze to oznacza plodnosc, powiekszenie rodziny itp. I co termin @ a tu dwie krechy. Ale od tamtej pory nic nie sprawdzam tez mi sie snia glupity, np.ze miałam robione usg na lawce w parku, inny sen ze lekarz nie powie mi plci malucha bo nie ma czasu a ja go blagalam i wiele wiele innych...
    Napewno jest wszystko w porządku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:11

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem przerażona. Najchętniej leżałaby cały dzień zeby nic sie nie stało. Maz mnie uspokaja, mówi ze nie mogę sie denerwować ale mam to ciagle w głowie.

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:23

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje :*

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .anek :-((

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Musisz byc silna dla swojej fasolki :-*

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anq a mogę zapytać czy drogie te ubranko:)
    U nas jest dużo sklepu dla malyszkow ale narazie tam nie wchodzę, narazie tylko w pepco oglądałam tam tez sa ladne i tanie ale nie ma takich ślicznych :)

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Ja po pozytywnym teście musiałam wstać po 4 żeby przed 6 byc w pracy i caly dzien na nogach w ruchu pilnowalam sie tylko by czegos nie dźwignąć ...
    Wszystko jest i będzie dobrze ...

• kania901 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumowiczka- niepotrzebnie się nakrecasz, nie czytaj głupot w Internecie bo widzę że mąż skłonność do wybierania ponurych informacji. Ubierz się ciepło i wyjdź na spacer. Przewietrzysz głowę i dotlenisz fasola.Będzie dobrze :-*

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ