X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
Odpowiedz

Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tez sie chetnie dowiem co to za sklep?

Moja macica znow daje znaki ze rosnie w gore... Przy oddychaniu tak ciezko w brzuchu ze szok

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge w ogole takiego sklepu znalezc :-(

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Moj balon :p

2ebfu4p.jpg
    Aleeeeee balon :) :) :) no jaki duzy ten wasz brzuszek ... Cieszę sie ze wszystko dobrze , moja koleżanka tez bierze zelazo w ciąży , do tego lekarz każą jej jeść dużo schabowych bo podobno tam duzo żelaza :) natke pietruszki i cos tam jeszcze ... Trzeba bylo by poczytać :) moja kol jest wasza blizniaczka ma termin na 02.04 .
    Śliczne ubranko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:25

Mila123 lubi tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :(
    Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...:(
    Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni :(

uwo9yx8dxx93zdk2.png

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anq śliczny brzusio :) cudny!

A te śpioszki...juz tez takie chce,

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka mój mąż nie pali , piwo lubi ja lubię słodkie , nigdy mu nie zabraniam wiem ze po pracy wieczorkiem przed tv lubi sie zrelaksować z piwkiem, jesli ma chęć wypic z kolega oczywiście bez przesady po jednym czy po dwa to nawet uwagi na to nie zwracam , uważam ze to nic złego , często jest ze nie pije bo nie ma np.ochoty. Mojej znajomej mąż codzien musi wypic 0.5 litra lub wiecej jest tak uzależniony ze szok ale to juz obsesja, sam kupuje w sklepie gdzie pracuje moja koleżanka i prawdopodobnie sam to wypija, nie ma dnia żeby nie wypil, codzien jest pijany i maja dwoje dzieci, dzieciom nic nie kupi tylko wydaje na alkohol , mój mąż tez pare razy jak go widział to nigdy nie byl trzeźwy to jest uzależnienie , współczuję jej i dzieciom dobrze ze nie rabani po alkoholu .
    Monia fajnie ze jest paczka, ciuszki słodkie :) ale mnie musicie żebym i ja cos kupił ale nieb, niedam sie chociaż do marca wytrzymam :)
    Nana te spodenki zamowilas ? Ooo ale będziesz szymka stroic ale jak jest okazja to trzeba ja lapac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:46

nana266 lubi tę wiadomość

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka moj maluch wczoraj tak szalal w brzuszku ze nie przeszkadzalo mu jak chodze i tez kopal, na wieczur tak dostalam w jajnik ze nie moglam dac kroka , z 10 min to tak bolalam ze ruszyć sie nie mogłam , ale musial byc gdzies na dole bo pod pępkiem czułam ruchy , ogolnie to czuje ruchy na wysokości lub nad pepkiem , w nocy nie czuje , pewnie spi razem z nami .

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Cześć dziewczyny :(
    Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...:(
    Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni :(
    Nie czytaj tych glupot, chociaż powiem ci ze w szczęśliwym cyklu jakos zaraz po owulacji przysnila mi sie kura i jajko, kurczę skąd taki sen sobie pomyślałam, nigdy nie wierze w sny i nie sprawdzam co oznaczają ale wtedy cos mnie pikusilo weszlam w sennik i czytam ze to oznacza plodnosc, powiekszenie rodziny itp. I co termin @ a tu dwie krechy. Ale od tamtej pory nic nie sprawdzam tez mi sie snia glupity, np.ze miałam robione usg na lawce w parku, inny sen ze lekarz nie powie mi plci malucha bo nie ma czasu a ja go blagalam i wiele wiele innych...
    Napewno jest wszystko w porządku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:11

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem przerażona. Najchętniej leżałaby cały dzień zeby nic sie nie stało. Maz mnie uspokaja, mówi ze nie mogę sie denerwować ale mam to ciagle w głowie.

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:23

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje :*

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .anek :-((

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Musisz byc silna dla swojej fasolki :-*

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anq a mogę zapytać czy drogie te ubranko:)
    U nas jest dużo sklepu dla malyszkow ale narazie tam nie wchodzę, narazie tylko w pepco oglądałam tam tez sa ladne i tanie ale nie ma takich ślicznych :)

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumkowiczka wrote:
    Ja po pozytywnym teście musiałam wstać po 4 żeby przed 6 byc w pracy i caly dzien na nogach w ruchu pilnowalam sie tylko by czegos nie dźwignąć ...
    Wszystko jest i będzie dobrze ...

• kania901 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 16:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forumowiczka- niepotrzebnie się nakrecasz, nie czytaj głupot w Internecie bo widzę że mąż skłonność do wybierania ponurych informacji. Ubierz się ciepło i wyjdź na spacer. Przewietrzysz głowę i dotlenisz fasola.Będzie dobrze :-*

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ