Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Moj balon :p
Śliczne ubrankoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:25
Mila123 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Cześć dziewczyny
Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...
Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni -
Martynka mój mąż nie pali , piwo lubi ja lubię słodkie , nigdy mu nie zabraniam wiem ze po pracy wieczorkiem przed tv lubi sie zrelaksować z piwkiem, jesli ma chęć wypic z kolega oczywiście bez przesady po jednym czy po dwa to nawet uwagi na to nie zwracam , uważam ze to nic złego , często jest ze nie pije bo nie ma np.ochoty. Mojej znajomej mąż codzien musi wypic 0.5 litra lub wiecej jest tak uzależniony ze szok ale to juz obsesja, sam kupuje w sklepie gdzie pracuje moja koleżanka i prawdopodobnie sam to wypija, nie ma dnia żeby nie wypil, codzien jest pijany i maja dwoje dzieci, dzieciom nic nie kupi tylko wydaje na alkohol , mój mąż tez pare razy jak go widział to nigdy nie byl trzeźwy to jest uzależnienie , współczuję jej i dzieciom dobrze ze nie rabani po alkoholu .
Monia fajnie ze jest paczka, ciuszki słodkie ale mnie musicie żebym i ja cos kupił ale nieb, niedam sie chociaż do marca wytrzymam
Nana te spodenki zamowilas ? Ooo ale będziesz szymka stroic ale jak jest okazja to trzeba ja lapac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:46
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Natka moj maluch wczoraj tak szalal w brzuszku ze nie przeszkadzalo mu jak chodze i tez kopal, na wieczur tak dostalam w jajnik ze nie moglam dac kroka , z 10 min to tak bolalam ze ruszyć sie nie mogłam , ale musial byc gdzies na dole bo pod pępkiem czułam ruchy , ogolnie to czuje ruchy na wysokości lub nad pepkiem , w nocy nie czuje , pewnie spi razem z nami .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Forumkowiczka wrote:Cześć dziewczyny
Ale miałam noc. Dosłownie ciagle śniło mi sie, ze zaczęłam krwawić. Poszłam do lekarza ale obudziłam sie zanim usiadłam na fotel. Oczywiście weszłam od razu w sennik bezsens...
Strasznie sie boje. Okropnie denerwuje sie ta pierwsza wizyta u lekarza a to jeszcze kilka dni
Napewno jest wszystko w porządkuStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anq a mogę zapytać czy drogie te ubranko:)
U nas jest dużo sklepu dla malyszkow ale narazie tam nie wchodzę, narazie tylko w pepco oglądałam tam tez sa ladne i tanie ale nie ma takich ślicznychStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Forumkowiczka wrote:Macie racje :*
Wszystko jest i będzie dobrze ...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny