Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ale najgorsze jest to ze ja sie nie obzeram owszem zjem cos slodkiego czasem ale staram sie jeść zdrowo i co z tego jak waga rosnie co chwila... Niby wg lekarza jest ok ostatnio mówił ze teraz tak 2.5,3kg miesiecsnie powinno sie tyc ale kurde ja w takim tempie to juz widze to... Moja siostra i mama zawsze tyly w ciazach po 25 30kg
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:No wlasnie ale najgorsze jest to ze ja sie nie obzeram owszem zjem cos slodkiego czasem ale staram sie jeść zdrowo i co z tego jak waga rosnie co chwila... Niby wg lekarza jest ok ostatnio mówił ze teraz tak 2.5,3kg miesiecsnie powinno sie tyc ale kurde ja w takim tempie to juz widze to... Moja siostra i mama zawsze tyly w ciazach po 25 30kg
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Monia ja mam Natke w znajomych
Kurde wieczor a ja znowu umieram zgaga i te sorawy... Jeszcze zaparcie mega przyszło, jutro musze koniecznie zapytac lekarza co moge na ta Zgage brać. I kupic w aptece na zaparcia jesf taki syrop laktuloza dla kobiet w ciąży i czopki glicerynowe bo tak jak teraz chodze po domu bo az caly brzuch mnie boli, a jak sie położę to jakby mial eksplodowac -
Dziewczyny ciaza to nie czas wyrzeczen po porodzie chcac karmic piersia nie mozna zbyt wielu rzeczy jesc takich kalorycznych smazone odpadaja ( choc sprawdzalam na moim malym i na szczescie nie reagowal bolem brzuszka) i w ogole zdrowo trzeba to nie dosc ze przy porodzie stracicie do tego przymusowa dieta a na dodatek ciagly ruch niczym sie nie martwcie szybko Nam te kg spadna naprawde. Ja sie zastanawiam nad bujaczkiem lub hustawka. A i dostawka tez by mi sie przydala bo po cc to idealne rozwiazanie a i po sn swietna sprawa ale takiej drogiej nie kupie chyba ze jak Effy pisze znajde cos taniego. Moj synek nadal goraczkowal dzisiaj i ten meczacy kaszel jak bym mogla to zabralabym od niego to chorobsko jak jutro nadal goraczka siećsie bedzie utrzymywala musimy znowu do lekarza jechac wtedy pewnie antybiotyk juz niestety dostanie. Od niedzieli jak sie zaczelo nie bylo mi dane pospac a juz i tak mam z tym problemy. Wizyte mam we wtorek juz sie nie moge doczekac. A my pomalu konczymy lazienke u siebie na pietrze dzisiaj bylam z mezem w miescie i kupilismy prysznic z duzym i glebokim brodzikiem ( to ze wzgledu na chlopcow) jutro maja dowiezc juz sie nie moge doczekac jeszcze szafki lustro i mam nadzieje ze wyrobimy sie przed narodzinami Marcelka. Chociaz najwazniejsze ze ten brodzik jest taki jaki chcielismy bo tam mam zamiar kapac maluszka.
-
nick nieaktualny
-
Właśnie was nadrobilam
Kochane wstawie wam zdjęcie , tylko ze ja kozystam tylko z Tel i tu nie mam opcji kopiuj wklej i tu jest problem a umowy nam się kończą w kwietniu moze w marcu uda sie cos przedłużyć.
Co dobujaczka to tez by się przydał ale warto bylo by się za używanym rozejrzeć bo ileż maluszek bedzie z tego kozystal.
Monia ja mam nie wiele mniej niz ty na plusie, naszczescie nie mam wagi w domu, za tydz sie dowiemy ile jest wiecej ale pewnie sporo,
Wczoraj po poludniu tak mnie bolał zoladek ze sie wystraszylam, ale wypilam dwie szklanki cieplej mięty i puścili, nie wiem czy z jedzeniem przeholowałam czy cos mi zaszkodzilo najważniejsze ze szybko przeszlo.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.