Co czytacie?jakie książki polecacie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie które z nas w ciąży wcześnie idą na zwolnienie, co wiąże się ze sporą ilością wolnego czasu
jakie książki czytacie?
co byście poleciły?
co pozwoli się oderwać od swiata zewnętrznego i przetrwać jakoś czas pomiędzy kolejnymi wizytami u lekarza:) -
zależy co lubisz
ja polecam:
Jeździec miedziany - Paullina Simons , jak Ci się spodoba to są jeszcze 2 części kontynuacji.
ostatnio czytałam :To, co zostało - Jodi Picoult
ciekawe jeszcze było "świadectwo prawdy" i "bez mojej zgody" też Jodi PicoultWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:28
-
polecam także "jeździec miedziany" super ksiazka i kolejne jej dwie częsci
Wczoraj skończyłam czytać "ocalona z piekła", ksiazka o polskiej modelce, ktora jako 13 latka chciala zrobic kariere i wyladowała w burdelu brzudko mowiac bardzo fajna ksiazka i jej zyciu:) -
nick nieaktualnyJa czytam po raz kolejny Greya oczywiście za pierwszym razem byłam oczarowana trylogią, jednak teraz skupiam się bardziej na jego zaburzeniu osobowości fajnie czyta się drugi raz te same książki pod warunkiem, że zaczynamy je rozpracowywać od nowa ja na szczęście już będę mogła wrócić do pracy co mnie cieszy bo już czuję się z dnia na dzień coraz lepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 11:32
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
ja obecnie pochłonieta jestem serią książek Andrews Virginia C o pewnym rodzeństwie przeczytała już dwie częśi "kiwaty na poddaszu" i "płatki na wietrze" niestety na kolejny muszę czekać w kolejce
dlatego pytam co Wy czytacie
będę musiała zapytać o tego "jeźdzca miedzianego" w bibliotece -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak musiałam leżeć w łóżku to czytałam książkę za książką wciągnęłam się w Cobena i przeczytałam prawie wszystkie jego książki. Przeczytałam też nową Bridget Jones i zaczęłam wracać do mojego ukochanego Przeminęło z wiatrem. Na szczęście lekarz pozwolił mi wrócić do pracy więc nuda już tak strasznie mi nie doskwiera. Ale jeśli ktoś lubi kryminały to Cobena polecam.
-
Ja polecam książki Hiszpana- C.R. Zafona.
Książka o wychowaniu dziecka- "Macierzyństwo . Pierwsze 12 miesięcy życia dziecka" Anne Krueger. Ja będąc w ciąży czytałam książki o ciąży, a te o wychowaniu zostawiłam sobie na macierzyński. Teraz żałuję, bo nie mam na czytanie czasu...
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyCzytaj co lubisz i na co masz ochotę (tylko nie ekscytuje się za bardzo akcją ). Niektórzy uważają, że w ciąży należy słuchać tylko muzyki klasycznej a wszelkie żywsze rytmy szkodzą - bzdura.
Wracając do tematu ja czytam teraz cykl J. Auel'a "Dzieci Ziemi" wciągnął mnie strasznie.Amnezja, Anioł lubią tę wiadomość
-
ja uwielbiam kryminały, w ciąży też mam nadzieję, że będę je czytać. Na razie czekam na nowego krajewskiego, słuchałam już tu, jak czyta fragment powieści: http://xiegarnia.pl/wideo/marek-krajewski-czyta-fragment-wladcy-liczb uwielbiam jego bohaterów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:07
-
zeloth wrote:Czytaj co lubisz i na co masz ochotę (tylko nie ekscytuje się za bardzo akcją ). Niektórzy uważają, że w ciąży należy słuchać tylko muzyki klasycznej a wszelkie żywsze rytmy szkodzą - bzdura.
Wracając do tematu ja czytam teraz cykl J. Auel'a "Dzieci Ziemi" wciągnął mnie strasznie.
Nie ma jak Ayla i Jondalar Chociaż w niektórych tomach za dużo opisów przyrody.
Polecam jeszcze Jodi Picoult (wszystkie grubasy ale dobrze się czyta ) i Joannę Chmielewską( można płakać ze śmiechu)
Teraz kończę ,,Język niemowląt" Tracy Hogg -
Rudasek wrote:polecam także "jeździec miedziany" super ksiazka i kolejne jej dwie częsci
Wczoraj skończyłam czytać "ocalona z piekła", ksiazka o polskiej modelce, ktora jako 13 latka chciala zrobic kariere i wyladowała w burdelu brzudko mowiac bardzo fajna ksiazka i jej zyciu:)
Też ostatnio czytałam "ocaloną z piekła" i też polecam
Kryminały uwielbiam, polecam książki Donny Leon, nie są to jakieś ciężkie i drastyczne kryminały, a raczej lekkie i przyjemne Tak samo jak książki Andrea Camilleri - bardzo podobne.
Teraz czytam "Gliniarze" W.E.B. Griffin - też całkiem spoko. -
nick nieaktualnyJa równiez polecam powieści Carlosa Ruiza Zafona, wciagające. I "Inferno" Dana Browna, cudo, po nieudanym "Kluczu Salomona" naprawde super odmiana. Cobein niektóre ksiazki też ma fajne. Jak ktoś lubi lekko pofantazjować to może być "Przepowiednia" Deana Koontz'a ale dla mnie lepsza była "Prędkość" tego autora.
Jak tak zachwalacie to musze tego "Jeźdźca dorwać".
Aha - podobno fajną książką z tematyki dzieci jest: "W paryżu dzieci nie grymaszą" i "Język niemowląt" - ale nie czytałam ich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:13