X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Co czytacie?jakie książki polecacie?
Odpowiedz

Co czytacie?jakie książki polecacie?

Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2023, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książki Cathy Glass, cała seria z gatunku reportażu. Caty,prowadzi rodzinę zastępcza dla dzieci, które zostały z jakiegoś powodu odebrane rodzicom. Jest takim domem tymczasowym do czasu gdy sytuacja prawna dziecka nie zostanie uregulowana. Poznajemy historie dziecka, oraz to jak radzi sobie z nowej rzeczywistości/codzienności czyli w domu Cathy. Niektóre są tak wstrząsające, że nie mogłam sobie poradzić z emocjami przez kilka dni i nocy. Mimo trudnego tematu, książki czyta się bardzo lekko i "połyka" się je w jeden dłuższy wieczór.
    No i jeśli szukacie promocji na książki to warto jset zajrzeć sobie do Matfel, z uwagi na niezłe promocje na kryminały https://matfel.pl/pol_m_Ksiazki_Kryminal-2156.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2023, 09:10

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ