X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Codzienne biegunki w ciąży... :(
Odpowiedz

Codzienne biegunki w ciąży... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może ktoś miał podobny problem, chociaż jest on nie typowy bo w ciąży raczej dokuczają zaparcia niż biegunki...

Jestem w 23 tyg ciąży. Dotychczas było wszystko ok, nie męczyło mnie nic, w zasadzie ciąża idealna :) Od tygodnia niestety czuje się dużo gorzej. Codziennie rano mam biegunkę... Potem przez cały dzień odczuwam dyskomfort, mdli mnie, jestem słabsza a na wieczór boli mnie żołądek, mam wrażenie, że mam cały ściśnięty... Nie mogę zbyt dużo zjeść bo mam dziwne wrażenie, że po prostu w moim żołądku nic sie nie mieści. W nocy dochodzi do tego lekka zgaga, dalsze pobolewania żołądka i rano znów biegunki.. trochę sie martwię bo częściej odczuwam skurcze macicy a dziecko stało się wyjątkowo ruchliwe przez ten tydzień...

Na początku obstawiałam jakieś zatrucie, bakterię , ale to chyba nie to bo trwa już tydzień i mam tzw. lepsze i gorsze dni... Potem obawiałam się, że to przez witaminy (prenatal duo). Odstawiłam je, ale bez skutku. Oczywiście mam wizytę lekarza w przyszłym tygodniu, ale do tego czasu stwierdziłam, że zapytam, może ktoś też się meczył z taką dolegliwością?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z lekarzem szybciej, choćby telefonicznie czy mailowo

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ