X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Codzienne biegunki w ciąży... :(
Odpowiedz

Codzienne biegunki w ciąży... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może ktoś miał podobny problem, chociaż jest on nie typowy bo w ciąży raczej dokuczają zaparcia niż biegunki...

Jestem w 23 tyg ciąży. Dotychczas było wszystko ok, nie męczyło mnie nic, w zasadzie ciąża idealna :) Od tygodnia niestety czuje się dużo gorzej. Codziennie rano mam biegunkę... Potem przez cały dzień odczuwam dyskomfort, mdli mnie, jestem słabsza a na wieczór boli mnie żołądek, mam wrażenie, że mam cały ściśnięty... Nie mogę zbyt dużo zjeść bo mam dziwne wrażenie, że po prostu w moim żołądku nic sie nie mieści. W nocy dochodzi do tego lekka zgaga, dalsze pobolewania żołądka i rano znów biegunki.. trochę sie martwię bo częściej odczuwam skurcze macicy a dziecko stało się wyjątkowo ruchliwe przez ten tydzień...

Na początku obstawiałam jakieś zatrucie, bakterię , ale to chyba nie to bo trwa już tydzień i mam tzw. lepsze i gorsze dni... Potem obawiałam się, że to przez witaminy (prenatal duo). Odstawiłam je, ale bez skutku. Oczywiście mam wizytę lekarza w przyszłym tygodniu, ale do tego czasu stwierdziłam, że zapytam, może ktoś też się meczył z taką dolegliwością?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z lekarzem szybciej, choćby telefonicznie czy mailowo

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ