X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Codzienne biegunki w ciąży... :(
Odpowiedz

Codzienne biegunki w ciąży... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może ktoś miał podobny problem, chociaż jest on nie typowy bo w ciąży raczej dokuczają zaparcia niż biegunki...

Jestem w 23 tyg ciąży. Dotychczas było wszystko ok, nie męczyło mnie nic, w zasadzie ciąża idealna :) Od tygodnia niestety czuje się dużo gorzej. Codziennie rano mam biegunkę... Potem przez cały dzień odczuwam dyskomfort, mdli mnie, jestem słabsza a na wieczór boli mnie żołądek, mam wrażenie, że mam cały ściśnięty... Nie mogę zbyt dużo zjeść bo mam dziwne wrażenie, że po prostu w moim żołądku nic sie nie mieści. W nocy dochodzi do tego lekka zgaga, dalsze pobolewania żołądka i rano znów biegunki.. trochę sie martwię bo częściej odczuwam skurcze macicy a dziecko stało się wyjątkowo ruchliwe przez ten tydzień...

Na początku obstawiałam jakieś zatrucie, bakterię , ale to chyba nie to bo trwa już tydzień i mam tzw. lepsze i gorsze dni... Potem obawiałam się, że to przez witaminy (prenatal duo). Odstawiłam je, ale bez skutku. Oczywiście mam wizytę lekarza w przyszłym tygodniu, ale do tego czasu stwierdziłam, że zapytam, może ktoś też się meczył z taką dolegliwością?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z lekarzem szybciej, choćby telefonicznie czy mailowo

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ