Cześć dziewczyny. Może ktoś miał podobny problem, chociaż jest on nie typowy bo w ciąży raczej dokuczają zaparcia niż biegunki...
Jestem w 23 tyg ciąży. Dotychczas było wszystko ok, nie męczyło mnie nic, w zasadzie ciąża idealna
Od tygodnia niestety czuje się dużo gorzej. Codziennie rano mam biegunkę... Potem przez cały dzień odczuwam dyskomfort, mdli mnie, jestem słabsza a na wieczór boli mnie żołądek, mam wrażenie, że mam cały ściśnięty... Nie mogę zbyt dużo zjeść bo mam dziwne wrażenie, że po prostu w moim żołądku nic sie nie mieści. W nocy dochodzi do tego lekka zgaga, dalsze pobolewania żołądka i rano znów biegunki.. trochę sie martwię bo częściej odczuwam skurcze macicy a dziecko stało się wyjątkowo ruchliwe przez ten tydzień...
Na początku obstawiałam jakieś zatrucie, bakterię , ale to chyba nie to bo trwa już tydzień i mam tzw. lepsze i gorsze dni... Potem obawiałam się, że to przez witaminy (prenatal duo). Odstawiłam je, ale bez skutku. Oczywiście mam wizytę lekarza w przyszłym tygodniu, ale do tego czasu stwierdziłam, że zapytam, może ktoś też się meczył z taką dolegliwością?