Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHelen wrote:tak, spokojnie jest jeszcze czas, te szaleństwa to po 6tygodniu nas dopadną . U mnie czasami jest różnie, apetyt też rózny, od paru dni się nieźle stresuję, i albo jem albo nie jem
Krysiak wrzuć w końcu suwak, moze byc ten z belly.
A co do apetytu, ja cierpie raczej na jego brak. Wydaje mi sie ze bardzo glodna jestem, zjem odrobinke i wiecej juz nie wchodzi. -
nick nieaktualnyHelen wrote:vegetka lepiej idź i zrób tą betę, bo nie ma co sie wkręcać, czasami jest róznie, życzę ci aby się to okazało że to ciąża. Mozesz też zwykły test powtórzyć po tylu dniach powinno być już coś widać. A prowadzisz wykres?
możesz udostępnić? bo postach widzę, że jesteś świeżynka...
Bo widzę, ze się już rajcujesz, a w życiu jest różnie, więc lepiej podchodzić chłodno i się miło zaskoczyć.
Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvegetka wrote:Wyskoczyłam z pracy i około 16 powinnam już wiedzieć. Oczywiście, że się rajcuje, ale cały czas staram się zdrowo do tego podchodzić, jak nie teraz to następnym razem
szybko macie te wyniki , w moim laboratorium dopiero na drugi dzien są -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka_91 wrote:A ją już po godzinnej drzemce, wstalam o 8 i poszlam spać o 11 i wstalam po 12 hehe, nawpiepszałam się bulkami z szynką aż się ruszyć nie mogę.
Sarenka_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie wracam z laboratorium. robilam bete i tsh ft4 i ft3... jutro wyniki powinny byc...
tak wiem ze pecherzyk zarodek itp ale jakos mialam inne wyobrazenie. ze jak test pozytywny to juz ten zarodek jest...
a co moze byc tak ze pecherzyk pusty zostanie?
tez nie mam objawow. czasem bolace sutki i twarde. wieczorami mnie mdli zamiast rano ale to zalezy co zjem...Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny