Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:Madziak ja też tak mam, coś tam pyka, coś się rozciąga. Coś czuć od czasu do czasu, w sumie też trochę panikuję. Jak masz możliwość to idź, spokój jest warty wszystkiego
bedziesz w 5tyg. i 1dzien zobaczysz pęcherzyk
jak nie jest to ból nie do wytrzymania, ze musisz siegnać po przeciwbólową, to jest to naturalne, ale dla spokoju sumienia idź
a ja jestem znowu pryszczata jedną falę juz przeszłam, ta jest łagodniejsza, ale matko święta w golfie chodzę bo są wszędzie, aby wyjść z domu tona pudru. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, tak mi się cera zanieczyszcza.
Macie jakieś super ekstra sposoby?
chyba czas odwiedzić kosmetyczkę.
słyszałam, że jak w ciąży występują problemy z cerą to będzie dziewusia bo zabiera mamie urodeKawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krysiak ja tam farbuję, zrobiłam test i tego samego dnia pofarbowałam. Lepiej teraz zrobić włosy, bo później trzeba sie wystrzegac substancji teratogennych, az do 12tygodnia ciąży. Ale teraz są też lekkie farby o łagodniejszych składzie, czy tez henny... trzeba samemu podjąć decyzję, ale nie wyobrażam sobie chodzenia z odrostami. Ja na szczęście mam kolor zbliżony do naturalnego, i farbuję 3x lub 4x w roku, więc mam spokój .
zawsze można wietrzyć, ale u fryzjera to te substancje az sie unoszą w powietrzy, wiec robiąc w domu mniej się nawdychamykrysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:czytałam artykuł i trzeba się wystrzegać tych z amoniakiem
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Malo nas na razie jakos tutaj jest . Mam nadzieje ze jeszcze dolaczy do nas ktos
w sumie II trymestr to w połowie listopada, wiec szybko zleci do farbowania
kochane no ja jem dużo owoców, warzyw, orzechów. Nie jem słodyczy, fast foodów, mięsa, nabiału. Zaczęłam cykl na diecie wegańskiej i tego się trzymam póki co..jajek mi się nie chce, ryb też nie...ale ostatnio chodzi po mnie smart box z rollo z kfc z frytkami , ale będę się tak długo opierać ile się da. Piję też 2xw tygodniu soki warzywne wyciskane.
tak więc hardkorKourtney lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, dawno nie pisałam :] co tam u Was? Próbowałam Was doczytać, ale nie mam siły. Doczytałam o imionach - ja jestem Kaśka, miło mi z imienia poznać
W sobotę byłam na becie - wyszła 629,5, dziś powtórka i wynik 1293 czyli bardzo prawidłowy. Pisałyście o bólach na @ i właśnie to jest dziwne bo bardzo rzadko mnie boli. Bardziej takie jakby no nie wiem sama, jakby ktoś mi macicę przyszczypywał od środka. Cycki mi urosły i bolą (choć najbardziej sutki), no i zaburzenia snu. To jest masakra.
Wizytę mam 12.10 u mojego gina, a w piątek mam jeszcze innego i nie wiem sama czy mi zrobi usg czy nie
Ps. suwaczkiem się nie sugerujcie bo wg owu mam 4t5dstardust87, krysiak, Helen, madziak2202, Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A ja, tępa dzida, zapomniałam dziś zadzwonić do gin umówić się na wizytę kompletnie mi z głowy wypadło.. teraz jak zadzwonię w środę to pewnie dopiero w drugiej połowie października mnie przyjmie...
-
nick nieaktualnySuper przyrost wiaterek, oby tak dalej mnie bóle na @ ustały, mam tylko tak jak Ty takie ni to ciągniecie, ni to kłucie. Dziwne bo czasem bardziej z prawej a czasem bardziej z lewej strony. Ale chwilami ustaje i wtedy przestaje sie zastanawiać i domniemywać co to może być. No a jutro chyba termin mojej @ wiec jeszcze pare dni stresu w razie gdyby jednak postanowiła zawitać....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:24
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Cześć dziewczynki, dawno nie pisałam :] co tam u Was? Próbowałam Was doczytać, ale nie mam siły. Doczytałam o imionach - ja jestem Kaśka, miło mi z imienia poznać
W sobotę byłam na becie - wyszła 629,5, dziś powtórka i wynik 1293 czyli bardzo prawidłowy. Pisałyście o bólach na @ i właśnie to jest dziwne bo bardzo rzadko mnie boli. Bardziej takie jakby no nie wiem sama, jakby ktoś mi macicę przyszczypywał od środka. Cycki mi urosły i bolą (choć najbardziej sutki), no i zaburzenia snu. To jest masakra.
Wizytę mam 12.10 u mojego gina, a w piątek mam jeszcze innego i nie wiem sama czy mi zrobi usg czy nie
Ps. suwaczkiem się nie sugerujcie bo wg owu mam 4t5d
no ja nie mam typowych bóli @, czyli wszystko ok u ciebie
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzisiaj jak czekałam na wyniki to aż zaczęłam żałować, że poszłam tą betę zrobić. Tak się stresowałam, że zaczęłam się zastanawiać czy nie zaszkodzę dziecku tym stresem. No ale widać taki mój urok po tym co przeszłam. Teraz mam dobre przeczucia. Tak swoja drogą to wszyscy mi mówią, ze dziewczynka a ja myślę, że będzie chłopak. Ale zobaczymy :0
krysiak lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki