Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Można dołączyć?
5 dni temu zrobiłam test - pozytywny, dzisiaj z radości powtórzyłam - wynik ten sam. Według wyliczeń termin wychodzi na 1 czerwca 2016. Wczoraj dzwoniłam do kliniki i 7 października idę do lekarza. Jestem szczęśliwa, a jednocześnie pełna obaw. Mam już roczną córeczkę Aniele i bardzo chciałam aby jak najszybciej miała rodzeństwo. Macierzyństwo to coś przepięknegoHelen, Wiaterek, krysiak, stardust87, Kourtney, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
flawless wrote:Cześć Można dołączyć?
5 dni temu zrobiłam test - pozytywny, dzisiaj z radości powtórzyłam - wynik ten sam. Według wyliczeń termin wychodzi na 1 czerwca 2016. Wczoraj dzwoniłam do kliniki i 7 października idę do lekarza. Jestem szczęśliwa, a jednocześnie pełna obaw. Mam już roczną córeczkę Aniele i bardzo chciałam aby jak najszybciej miała rodzeństwo. Macierzyństwo to coś przepięknegoflawless lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, no ja nie wiem. Generanie to ja nie jestem zmarzluch, naleze naprawde do tych "goracych" ale od jakiegos tygodnia jest mi caly czas zimno, w pracy siedze opatulona a gardlo i tak boli. Jutro przyniose z soba jakis grubachny swetr by miec pod reka. To samo w domu. Wracam z pracy i pod koldre
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Sylwia super beta. A który to Twój dpo? Bo ja mam 1200 a ty 10 razy tyle
-
nick nieaktualny