Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
23 styczniaKourtney wrote:Tak. Kupowałem różowy bugaboo Buffalo. Strasznie drogi jest ale dołożyli też teściowie trochę a też mam nadzieję że posłuży jeszcze do kolejnej dzidziusia w przyszłości
5 lutego:Kourtney wrote:Laski moi tesciowie się postarali... Mieszkają trochę dalej więc nie informowałem ich co kupowałam już a oni też o nic nie pytali. Aż tu dzisiaj przyjeżdżają z nowiutkim wózkiem Mima.no i mamy dwa wózki..."
Myślicie, że komuś autentycznemu tak się zeznania mieszają?d'nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoczywiscie, ze kourteney to flakonik, blair i ch.. wie ile ona miala nickow. nie rozumiecie tego laski? ta dziewczyna jest chora.
czy wasza zalozycielka ma zwierzeta? najlepiej koty, ladne i rasowe, nie dachowce? i to kilka szt? czy miala problemy z ciaza tak zeby byc w cntr uwagi? czy ma cos wspolnego z krk? czy ma wlasna firme? czy ma wspanialego meza i idealne zycie?
Mama_Julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezuuu co tu sie dzieje, nie rozumiem po co takie glupoty jak ktos nie bedzie chcial odpisywac na glupie teksty pseudouzytkowniczek to tyle, dajcie spokoj szkoda czasu ... jest tyle tematow ciazowych do poruszenia ze tego typu pierdoly odstawic mozna na bok. chill ...
kirys lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
malgorzalka wrote:hehehe. a wy ja na fejsa wzielyscie...
psychopatka!
Jeszcze nikogo nie wzięłyśmy i może przestań z nas robić debilki i zajmijcie się swoimi sprawami. Wczoraj już o tym pisałyśmy że dziewczyny nie chcą rozdmuchiwać tego na forum bo ma być ono o ciąży a nie aferach więc i wy uszanujcie nasze zdanie.
Oldzi musisz wysłać swojego linka z fb bodajże kuleczka jest administratorem i tylko ona może cie przyjąć.MADZIA 87, kirys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko boska co tu się dzieje, cały dzień czytałam grudniówki i myślałam że zwariuję, jak tak można oszukiwać ;/
Coooo? Kourtney to też flakonik ? nie wierzę w szoku jestem
Ale skąd by miała zdjecie ze ślubu?
Nie no nie wierzę w to !!!1
Ja chyba też się wynoszę na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:28
-
My już dziś wizytujemy!! Niestety bez męża, bo nie zdąży wrócić z pracy:((
Mam nadzieję, że moja dzidzia nie okaże się znowu chłopcem... Mąż stwierdził, że zastrzeli tego lekarza wtedy:DPati_89, kirys, Magda34, jakka, Andzia SM, evus, kuleczka777, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
wczoraj chciałam wejść wieczorem ale coś mi belly się wchodziło na telefonie
Co za ludzie wypisuja takie rzeczybrak słów.
Forum ma być o ciąży a nie o aferach; (
Zmieniają temat mój Maz poczuł wczoraj pierwszy raz ruchy Dzidziusia:) Dwą kopniaczki byly:)
A dziś 15.45 wizyta u lekarza:) w koncu:) choć może uda się wejsc trochę wczesniej:)
Kto dziś wizytuje bo wiem ze nie jeatem sama?
Pati_89, Helenucha Klucha, beatas, Magda34, kirys, Kaja, evus, ansad, kuleczka777, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość
-
Beatas trzymam kciuki za wizytę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:42
Helenucha Klucha, agus3004, Pati_89, oldżi, Repose, beatas, fairy_tale, Magda34, kirys, mmarzenak, Kaja, kasiek87, dais, Lila2703, evus, ansad, kuleczka777, Moni15382, Melissa84, Helen lubią tę wiadomość