Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas, Andzia SM Kciuki za wizyty, czekamy na wieści jakie dzieciaczki już duże
Mój mąż też ostatnio poczuł pierwsze kopniaczki, aż mu się oczka zaszkliłya wczoraj wieczorem obserwowaliśmy jak brzuch się rusza tak mały wariował
Repose, Andzia SM, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
LO matko widze ze poprawy nie ma dalam sobie godzinke czasu na to co bedzie dzialo sie na forum, zero reakcji na pytanie moje i chyba odechciewa sie rozmów, szkoda bo fajnie bylo sie podzielic swoimi odczuciami nawet problemami, ale jak widzi sie taki mlyn to w piz...u narazinko kobiety zycze wszystkim tym zaciążonym i tym urojonym zdrowych ciąż i maluszków za pare miesiecy a zostalo niewiele juz. Trzymajcie sie ciepło i pamiętajcie co mozna zaliczyc do prawdziwych problemow a co nie jest w zyciu wazne....nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Beatas powodzenia na wizycie ^^ ja dopiero 1 marca mam
Paula zdrajco zaloz Skype
Andzia sm udanej wizyty a wizytujesz z Beatas i nie pamietam czy ktos jeszcze...
Milego dnia dziewczyny
Madzia czytalam w internecie ze siara moze sie pojawic w tych tygodniach ale ja sama nie mam. Pisze tez zeby nie wyciskac tego mleka bo mozna pobudzic silniejsza laktacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:33
beatas, MADZIA 87, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
O rany, jaka afera! Widzę, że na postaci "Flakonika" się nie skończyło, tylko doszły jeszcze jakieś jej nowe, bardziej lub mniej prawdopodobne alter ego. Normalnie połączenie Pudelka, Ukrytej Prawdy i W11
Słuchajcie, prawda jest taka, że na forum jesteśmy praktycznie anonimowe i możemy sobie nawzajem wcisnąć dowolny kit. Dlatego chyba nawet w regulaminie Belly jest napisane, że rady udzielane przez użytkowniczki nie mogą być traktowane jako porady medyczne (czy coś w tym stylu). Nie zmienia to faktu, że w momencie, gdy ktoś poświęca miesiące na budowanie zaufania grupy, przedstawia liczne szczegóły ze swojego życia, dzieli się (nieswoimi?) zdjęciami, to jest to już spore nadużycie i ja osobiście czułabym się po prostu pewniej, gdyby takich osób zwyczajnie tu nie było.
Kurczę, Kourtney, wiem, że to co dziewczyny piszą wygląda trochę podejrzanie. Mam jednak nadzieję, że w Twoim przypadku jest to po prostu nieprzyjemny zbieg okoliczności.cass lubi tę wiadomość
-
Dorjana, super ciuszki!
Madzia, spokojnie, któraś z dziewczyn z tego, co widzę odpisała:) u mnie nie było jeszcze wydzieliny z piersi, więc nie pomoge..
Pati, nawet mi nie mów.. Wiesz ile mam różowych ciuszków:D
Andzia, wizytujemy razemtylko ja dopiero o 17.. Dawaj znać co i jak;)
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
matko i córko co się tu wyczynia. Wczoraj nie miałam kiedy wejść, a dziś już od rana jakies sensacje
jestem za tym, żeby pewnych spraw nie roztrząsać i nie poruszać, bo to forum zginie śmiercią marną. Każda z Nas wie czy jest w ciąży, czy ma na imię Jola czy Mariola, niektórych informacji nie da się zweryfikować, a w internecie każdy może być każdym. Grunt to robić swoje i nie wpadać w paranoję.
Madzia moja znajoma od połowy ciąży miała mleko. Już nawet nie siarę, a mleko. Pod koniec nawet stany zapalne jej się robiły. I zanim urodziła już odciągała pokarm. Także lepiej nie ruszaj, żeby nie pobudzić sobie tego.
A ja z kolei już 4 dzień mam taką zgagę, że boję się cokolwiek zjeść. Masakra jakaś. Nawet cytryna nie pomaga -
Kuleczka wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek
Madzia się nie denerwuj! Ja też jeszcze nie miałam przygody z laktacja, ale to chyba moze się zdarzyc na niemal każdym etapie ciąży ... Pewnie będziesz musiała zaopatrzyć się we wkładki laktacyjne
Marka dzidziol wynagrodzi Ci te zgagi bujną czuprynąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:50
-
Cześć dziewczyny, no 1 dzień nie zaglądałam a tu afera
Madziak czasem tak się zdarza, niektóre kobiety tak mają. A co do odpisywania na posty to mnie to nieraz spotkało i też było mi przykro, ale było - minęło
Udanych wizyt Beatas, Andzia SM
Repose pociesz się, że ja mam wizyte dopiero 2 dni po TobieMADZIA 87, Andzia SM lubią tę wiadomość
Magda34
-
Jejku dziewczyny to jakaś paranoja co tu się dzieję!
Wiem ,że ludzie żyją teraz w wirtualnym Świecie, znajdują sobie miłość przez internet, robią zakupy,umawiają się na randki itd.ale żeby sobie wymyślać życie i dzieci..
Strasznie mi żal takich osób naprawdę.
Jaka ta osoba musi być nieszczęśliwa..ojej.
Wiecie ja mam duży dystans do internetu, kiedyś wstawiałam b.dużo zdjęć zarówno na fb jak i na naszej klasieAle kiedyś podszedł do mnie jakiś dziwny nieznajomy mężczyzna z mojej okolicy i powiedział mi ,że on mnie zna, wie jak mam na imię, gdzie pracuje , gdzie wówczas studiowałam, gdzie byłam na wakacjach itd. ja byłam przerażona!
Okazało się, że wszystko znalazł na FB. Mieliśmy jakiś wspólnych znajomych i po prostu mu się gdzieś tam wyświetliłam.
Teraz praktycznie nie wrzucam żadnych zdjęć i na pewno nie będę upubliczniała zdjęć naszego maleństwa.
Wierzę w to, że reszta z nas jest tutaj uczciwa.
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!
Mi zaczął bardzo rosnąć brzuszek! Jesteśmy z mężem zaskoczeni bo z dnia na dzień jest coraz większy! -
Szczerze to mi Kourtney juz dawno wydawala sie podejrzana:/ i przykro mi to pisac;(
Juz wczesniej zobaczylam ze relacje z kupna wozkow sie nie zgadzaja:/ ale nie chcialam tego glosno mowic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:02