X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas, Andzia SM Kciuki za wizyty, czekamy na wieści jakie dzieciaczki już duże :)

Mój mąż też ostatnio poczuł pierwsze kopniaczki, aż mu się oczka zaszkliły <3 a wczoraj wieczorem obserwowaliśmy jak brzuch się rusza tak mały wariował

Repose, Andzia SM, kuleczka777 lubią tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • MADZIA 87 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LO matko widze ze poprawy nie ma dalam sobie godzinke czasu na to co bedzie dzialo sie na forum, zero reakcji na pytanie moje i chyba odechciewa sie rozmów, szkoda bo fajnie bylo sie podzielic swoimi odczuciami nawet problemami, ale jak widzi sie taki mlyn to w piz...u narazinko kobiety zycze wszystkim tym zaciążonym i tym urojonym zdrowych ciąż i maluszków za pare miesiecy a zostalo niewiele juz. Trzymajcie sie ciepło i pamiętajcie co mozna zaliczyc do prawdziwych problemow a co nie jest w zyciu wazne....

nasze początki starań ( od listopada 2013)
    3jgxdqk3m228f53m.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas powodzenia na wizycie ^^ ja dopiero 1 marca mam :/

Paula zdrajco zaloz Skype :)

Andzia sm udanej wizyty a wizytujesz z Beatas i nie pamietam czy ktos jeszcze...

Milego dnia dziewczyny :)

Madzia czytalam w internecie ze siara moze sie pojawic w tych tygodniach ale ja sama nie mam. Pisze tez zeby nie wyciskac tego mleka bo mozna pobudzic silniejsza laktacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:33

beatas, MADZIA 87, Andzia SM lubią tę wiadomość

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki za wizyty :) Beatas ale byś miała atrakcje hehe :)
    Dorjana śliczne rzeczy mi najbardziej podoba się ta różową sukieneczka :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, jaka afera! Widzę, że na postaci "Flakonika" się nie skończyło, tylko doszły jeszcze jakieś jej nowe, bardziej lub mniej prawdopodobne alter ego. Normalnie połączenie Pudelka, Ukrytej Prawdy i W11 :)

Słuchajcie, prawda jest taka, że na forum jesteśmy praktycznie anonimowe i możemy sobie nawzajem wcisnąć dowolny kit. Dlatego chyba nawet w regulaminie Belly jest napisane, że rady udzielane przez użytkowniczki nie mogą być traktowane jako porady medyczne (czy coś w tym stylu). Nie zmienia to faktu, że w momencie, gdy ktoś poświęca miesiące na budowanie zaufania grupy, przedstawia liczne szczegóły ze swojego życia, dzieli się (nieswoimi?) zdjęciami, to jest to już spore nadużycie i ja osobiście czułabym się po prostu pewniej, gdyby takich osób zwyczajnie tu nie było.

Kurczę, Kourtney, wiem, że to co dziewczyny piszą wygląda trochę podejrzanie. Mam jednak nadzieję, że w Twoim przypadku jest to po prostu nieprzyjemny zbieg okoliczności.

cass lubi tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • Dorjana Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mi też sukieneczki się najbardziej podobają ale obecnie niestety obecnie mają głównie zimowe takie cieplutkie. Tak więc póki co czekam do wiosny

• beatas Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana, super ciuszki!

Madzia, spokojnie, któraś z dziewczyn z tego, co widzę odpisała:) u mnie nie było jeszcze wydzieliny z piersi, więc nie pomoge..

Pati, nawet mi nie mów.. Wiesz ile mam różowych ciuszków:D

Andzia, wizytujemy razem <3 tylko ja dopiero o 17.. Dawaj znać co i jak;)

Andzia SM lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldżi odezwij się do mnie w sprawie fb :)

Malgorztka ale my nie mamy tej Waszej czy naszej na fb :P

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MADZIA 87 spokojnie, szkoda nerwów przez takie internetowe afery. Mnie się to jeszcze nie przytrafiło to, co opisujesz, niestety nie wiem, na jakim etapie powinno.

9ewns65gxjq3gces.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana, masz rację, ja tez nie mogę dorwać sukienek i pewnie to przez sezon zimowy.. Nie pomyślałam:D

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko i córko co się tu wyczynia. Wczoraj nie miałam kiedy wejść, a dziś już od rana jakies sensacje :P jestem za tym, żeby pewnych spraw nie roztrząsać i nie poruszać, bo to forum zginie śmiercią marną. Każda z Nas wie czy jest w ciąży, czy ma na imię Jola czy Mariola, niektórych informacji nie da się zweryfikować, a w internecie każdy może być każdym. Grunt to robić swoje i nie wpadać w paranoję.

Madzia moja znajoma od połowy ciąży miała mleko. Już nawet nie siarę, a mleko. Pod koniec nawet stany zapalne jej się robiły. I zanim urodziła już odciągała pokarm. Także lepiej nie ruszaj, żeby nie pobudzić sobie tego.
    A ja z kolei już 4 dzień mam taką zgagę, że boję się cokolwiek zjeść. Masakra jakaś. Nawet cytryna nie pomaga :(

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek :)

Madzia się nie denerwuj! Ja też jeszcze nie miałam przygody z laktacja, ale to chyba moze się zdarzyc na niemal każdym etapie ciąży ... Pewnie będziesz musiała zaopatrzyć się we wkładki laktacyjne :)

Marka dzidziol wynagrodzi Ci te zgagi bujną czupryną :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:50

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov ale Kourtney chyba chciała do Ciebie na sesję się umówić z tego co kojarzę

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:

Marka dzidziol wynagrodzi Ci te zgagi bujną czupryną :P

A coś Ty, nie sprawdza się to w ogóle. Z pierwszym synkiem też miałam zgagę i wcale aż tak dużo włosów nie miał :P

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    AnnieLov ale Kourtney chyba chciała do Ciebie na sesję się umówić z tego co kojarzę
    No ja właśnie też coś takiego kojarzę :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:
    A coś Ty, nie sprawdza się to w ogóle. Z pierwszym synkiem też miałam zgagę i wcale aż tak dużo włosów nie miał :P
    Koleżanka urodziła synka z taka czupryną że ho ho nawet mój mąż tyle włosów nie ma a zgagi nie miała :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, no 1 dzień nie zaglądałam a tu afera :/
    Madziak czasem tak się zdarza, niektóre kobiety tak mają. A co do odpisywania na posty to mnie to nieraz spotkało i też było mi przykro, ale było - minęło :)
    Udanych wizyt Beatas, Andzia SM :)
    Repose pociesz się, że ja mam wizyte dopiero 2 dni po Tobie :/

MADZIA 87, Andzia SM lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• moli5 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny to jakaś paranoja co tu się dzieję!
    Wiem ,że ludzie żyją teraz w wirtualnym Świecie, znajdują sobie miłość przez internet, robią zakupy,umawiają się na randki itd.ale żeby sobie wymyślać życie i dzieci..
    Strasznie mi żal takich osób naprawdę.
    Jaka ta osoba musi być nieszczęśliwa..ojej.

Wiecie ja mam duży dystans do internetu, kiedyś wstawiałam b.dużo zdjęć zarówno na fb jak i na naszej klasie :) Ale kiedyś podszedł do mnie jakiś dziwny nieznajomy mężczyzna z mojej okolicy i powiedział mi ,że on mnie zna, wie jak mam na imię, gdzie pracuje , gdzie wówczas studiowałam, gdzie byłam na wakacjach itd. ja byłam przerażona!
    Okazało się, że wszystko znalazł na FB. Mieliśmy jakiś wspólnych znajomych i po prostu mu się gdzieś tam wyświetliłam.
    Teraz praktycznie nie wrzucam żadnych zdjęć i na pewno nie będę upubliczniała zdjęć naszego maleństwa.

Wierzę w to, że reszta z nas jest tutaj uczciwa.

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!

Mi zaczął bardzo rosnąć brzuszek! Jesteśmy z mężem zaskoczeni bo z dnia na dzień jest coraz większy! :)

mt7wfge.png
    2nn3gzu3xr2ol32b.png
    09.2015- początek leczenia (napro)
    6.06.1016- synek, nasz cud (16 mc starań)
    3.10.2017Aniołek 8tydz.6 dz.(

• jakka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marka ja na swoją zgage jak już nie pomaga mi ani zmiana pozycji ani mleko to biorę renie, pozwolenia gin :-) spróbuj może Tobie też pomoże.

zud33e3kf02ij2v9.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to mi Kourtney juz dawno wydawala sie podejrzana:/ i przykro mi to pisac;(
    Juz wczesniej zobaczylam ze relacje z kupna wozkow sie nie zgadzaja:/ ale nie chcialam tego glosno mowic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:02

lprkuay3dehqwb0g.png
‹‹ 900 901 902 903 904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ