Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati dawaj z bałaganem haha
co do Kourtney, troch wniosków: afera z Shillą, jakieś niby screeny z fb, poza tym jak można komuś przesłać w prywatnej wiadomości screeny nie mając go w "przyjaciółkach?" Bardzo jej zależało żeby nie cytować zdjęć. Pisała, że rzadko się udziela bo pochłonięta jest wykańczaniem mega super domu w W-wie? czy dlatego ze za mało podniecałyśmy się tymi cudami? wózkami, domami, wycieczkami, weselem? Dwa mega drogie wózki? hahaha. do tego koty, wklejała fotkę pokoiku, nie wiedząc nawet co ma w nim za łóżeczko? bo prezent? no proszę Was...
Dzięki Kochane
Oldżi czekamy na fotkę bryki
kuleczka777, Repose, kamenkaa, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Dorjana a lubisz zamawiać przez Internet? W smyku są ostatnie dni wyprzedaży ciuszków z zeszłego lata. Może znajdziesz coś dla swojej księżniczki?
dais dzięki za info o wózku! W tym murano też byly dwie dziurki i za cholerę nie mogłam tego dopasować...
Mały Ryś -
Quatriona wrote:Helenucha Klucha ja mam Baby designe:-) spacerowka sie ladnie rozklada do leżenia, ogolnie dobrze sie prowadzi, latwo mozna zmienic kierunek spacerowki czy bobas ma patrzec na mame czy na świat. Gondole latwo sie wypina. Mnie tylko przy zyciu trzyma pokrowiec na nozki w spacerowce... Jak mam go zalozyc to mam ochote wrzeszczec
Ooo właśnie byłam ciekawa czy któraś z Was ma ten wózek. Dzięki za opisQuatriona lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Łóżko muszę jeszcze malować a komodę poskładać
Mnie na ostatnich zdjęciach Kourtney zdziwiła jedna rzecz a mianowicie podłoga hehetaki szczegół ale mało kto ma w nowym domu dwa różne rodzaje drewnianych podłóg (panele i klepka) no ale też jakby chciała to może mieć i dziesięć rodzaji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:29
mmarzenak, Quatriona, fairy_tale, Helenucha Klucha, oldżi, Repose, kuleczka777, jakka, kamenkaa, Lila2703, evus, kirys, Magda34, Moni15382, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
mój tel jak zwykle nie chce dodac zdjec ale włączyłam kompa. Mam tylko kilka rzeczy nowych bo reszte mam dla malego po starszej siostrze
mmarzenak, Helenucha Klucha, oldżi, Pati_89, Repose, jakka, evus, ansad, kirys, beatas, madziak2202, Moni15382, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
to body jest w kolorze turkusowym ale jest dzis szaro buro i ponuro dlatego tak nedznie wyszlo
pajacyk cappucinommarzenak, agus3004, Helenucha Klucha, Pati_89, Repose, kuleczka777, cass, evus, ansad, kirys, beatas, Magda34, Melissa84, Helen lubią tę wiadomość
-
Pati śliczne mebelki. mmarzenak to już raczej koniec wyprawki dla małego:) troche mi szkoda bo uwielbiam te male ciuszki. Ale kupilam jeszcze body w lidlu ze słonikami i spodenki.
przykro że takie afery się zdarzają, faktycznie trzeba uwazac co sie wstawia do internetu bo to juz tam zostaje. Moja gruba wrześniówek całkowicie się przeniosła na fb bo niechciałyśmy żeby nas na forum każdy kto chce podglądał. -
nick nieaktualnykuleczka777 wrote:AnnieLov ale Kourtney chyba chciała do Ciebie na sesję się umówić z tego co kojarzę
Chciała ale raptem odmówiła bo musiała przebukować bilet na wakacje, wątpie aby o tym myślała miesiąc przed porodem ;/ nie moja w sumie sprawa ale dla mnie to też jest troszkę podejrzane.
Ja może też mam drogi wózek, ale mogę się zapisać na fb, z niektórymi dziewczynami umówiłam się na sesje, nie mam nic do ukryciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:31
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:Pati dawaj z bałaganem haha
co do Kourtney, troch wniosków: afera z Shillą, jakieś niby screeny z fb, poza tym jak można komuś przesłać w prywatnej wiadomości screeny nie mając go w "przyjaciółkach?" Bardzo jej zależało żeby nie cytować zdjęć. Pisała, że rzadko się udziela bo pochłonięta jest wykańczaniem mega super domu w W-wie? czy dlatego ze za mało podniecałyśmy się tymi cudami? wózkami, domami, wycieczkami, weselem? Dwa mega drogie wózki? hahaha. do tego koty, wklejała fotkę pokoiku, nie wiedząc nawet co ma w nim za łóżeczko? bo prezent? no proszę Was...
Dzięki Kochane
Oldżi czekamy na fotkę bryki
Ale która mama ubiera łóżeczka w 20 tygodniu, przecież to zbiera kurz, raptem mąż ją tu zabiera, tam, była miesiąc na wakacjach, a zdjęcia jak z internetu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:36
-
Quatriona, zdrówka życzę!
Pati, bardzo ładne mebelki. W ogóle fajna kolorystyka, Wy chyba idziecie w kierunku fiolet + biel? U mnie niestety białe mebelki chyba się nie sprawdzą, będziemy szukać jasnego drewna. Bo planujemy dość nietypowe barwy, większość pokoju będzie w kolorze jasnym szaro-niebieskim z czerwonymi dodatkami.
Kuleczko, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Skoro grupa na FB jest tajna, to chętnie do Was dołączę.