Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati super wyszło
kawał pracy za Tobą
Mmarzenak, kliknięte
Dzięki Kochane za kciuki, kurcze, właśnie dzwoniła do mnie gin, chyba ją przywołałam myślami ale jakieś trzaski było słychać w słuchawce a teraz jak oddzwaniam to nie odbiera, i zaś nerwypróbuję dalej eh
Repose, sama nie wiem czy to była Shilla ale zbiegi okoliczności mnie tu przerażają -
Quatriona śliczności
fajne te małpki skąd masz ??
Pati no no mebelki extra
AnnieLov i wszystko jasne i na wakacje się wybierała miesiąc przed porodem samolotem jeszcze, gdzie kobietom w ciąży nie wolno latać o tak sobie.
Kourtney jak to czytasz to mam nadzieję że wszystkie te ściemy co waliłaś na wszystkich grupach do Ciebie wrócą. Pamiętaj karma wraca !!! Myślę że odpowiesz za to co zrobiłaś dzięki grudniówkom
-
kuleczka777 wrote:Quatriona śliczności
fajne te małpki skąd masz ??
Pati no no mebelki extra
AnnieLov i wszystko jasne i na wakacje się wybierała miesiąc przed porodem samolotem jeszcze, gdzie kobietom w ciąży nie wolno latać o tak sobie.
Kourtney jak to czytasz to mam nadzieję że wszystkie te ściemy co waliłaś na wszystkich grupach do Ciebie wrócą. Pamiętaj karma wraca !!! Myślę że odpowiesz za to co zrobiłaś dzięki grudniówkom
W ogóle to poznikały zdjęcia Kourtney a chciałam je przejrzeć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annielove, no dokładnie, wszystko na gotowo a tydzień temu pokój nawet pomalowany nie był jeszcze z tego co pisała. A z tą sesją u Ciebie, bukowaniem biletów, masakra jakaś. Ja ,może nie mam drogiego wózka i czterech kotów ale za to mam dwa psy to może też dołączę do grupy na fb ?
Pati to ciekawe z tą podłogą, noo -
mmarzenak wrote:Miluszka trzymam kciuki!!
Kurde a ja nie mam fb,a chetnie dolaczylabym do Was.Zastanowie sie czy nie zalozyc fb tylko dla tej grupy. -
AnnieLov wrote:Czekajcie a pamiętacie jak Kourtney napisała że ma bliźniaki a później raptem jedno serduszko przestało bić ?
-
Quatriona dzięki, fajne ciuszki. Wyślij mi zaproszenie na prv to Cię ogarnę
No nie wiem czy 4 koty dadzą radę z tyloma myszami haha. To jest tak nie prawdziwe że aż śmieszne. Chyba trzeba napisać do Trudne sprawy
Też gdzieś widziałam tai wpis o bliźniaczej ciąży, ale chyba u nas to nie przeszło.
My jakieś chyba nudne byłyśmy bo się nie podniecałyśmy tak tym wszystkim haha
Jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie na prvWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny