X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniknęła więc jednak :/ ciekawe czy do nas też napisze jej mąż :D

Marietta lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większość dodawanych zdjęć można sprawdzić wklejając jakos w wyszukiwarkę tylko kto by wcześniej o tym myślał :/

kuleczka777 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie nie wierze, jak tak można oszukiwać, jeszcze ja jej głupia zazdrościłam bo mieszkam w bloku, mam tylko ślub cywilny a ona za jednym zamachem miała i ślub, i wymarzone wakacje, dom i cudnego romantycznego męża.... Mam nadzieje że spotka ją za to zasłużona kara ;/ A jeśli to była małolata to chyba jestem za głupia aby dać się dziecku nabrać :(

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to ona jednak byla trolem? A ja jej namiary dawalam na lekarza zeby jej zbadal jeszcze raz przeziernosc

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba lepiej tą listę zrobić od nowa i wpisać tylko te mamusie które się udzielają bo jest nas tam ponad 100 a pisze garstka :)

Dziwi mnie tylko czemu w każdym wątku pisała to samo tylko Nick inny no i później zaczęła zmieniać parę informacji. Ale całokształt nadal ten sam :/

Andzia SM lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że wyszło teraz, a nie za 4 miesiące :)

Dziewczyny! LUZ, tylko nie uciekajmy z forum. Bo będzie smutno. Albo od razu zadecydujmy, czy chcemy być tu, czy na fejsie.

Bo trochę się boję, że jak będziemy tak intensywnie (jak np. dziś) się udzielać i tu, i tu, to ja na bank nie ogarnę i będę musiała wybrać :(:(:(:(

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem co napisac.
    Wydawala mi sie mila i dlatego jej nie podejrzewalam najgorsze ze zalozyla watek i przez to ciezko bylo mi zle o niej myslec bo jednak stworzenie listy uzupelnianie jej bylo pracochlonne i dziwilo mnie ze ma czas ze jej sie chce..

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    Normalnie nie wierze, jak tak można oszukiwać, jeszcze ja jej głupia zazdrościłam bo mieszkam w bloku, mam tylko ślub cywilny a ona za jednym zamachem miała i ślub, i wymarzone wakacje, dom i cudnego romantycznego męża.... Mam nadzieje że spotka ją za to zasłużona kara ;/ A jeśli to była małolata to chyba jestem za głupia aby dać się dziecku nabrać :(
    Jak napisała jedna grudniowka nawet męża opierdzieliła że jej nigdzie nie zabiera i sie nie interesuje a mąż Flakonika/ Kourtney jest taki idealny i z pracy wraca to jej pomaga i wszystko :D

kuleczka777, JajkoNiespodzianka lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.home-around-the-clock.com/2014/03/diy-jak-malowac-meble-z-pyty-mdf.html?m=1

kasju, Mili_Vanilli lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja od rana na forum siedzę i nic nie robię a plany miałam takie: sprzątanie garderoby bo ciuchy już mi wychodzą poza pokój, jakbyście to zobaczyły to przerażenie w oczach murowane! także ja spadam póki co, będę później, dam Wam znać jak tylko gin do mnie oddzwoni bo nadal nie odbiera :-/

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka trzymam kciuki mocno!!!

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    jakka przynajmniej się poznamy w realu i będziemy w 100% pewne co do swojej osoby :)

mmarzenak jeszcze nie, leży nadal w szpitalu jest 2 dni po terminie, na razie lekarze nic z tym nie robią bo nie ma ani rozwarcia ani skurczy, a jeszcze kilka miesięcy temu musiała brać luteine na podtrzymanie ciąży :( mam nadzieje że do końca tygodnia urodzi
    Annielov to czekamy razem z Tobą na rozwiązanie i relację z sesji!

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem w szoku:(. Właśnie opowiadam Mężowi jaka afera. Mówi ze taką osobą to na prawdę musi mieć problemy z glowa:( jaK tak mozna; (
    Wchodzi na fora, udzielać się, zmysłach nie będąc w ciazy... co tu zazdrościć. Ze ktoś ma kasę... brak slow:/ My mamy coś cenniejszego Skarbki w brzuszkach :-)

Beata trzymam kciuki.Tak myślałam ze to z Tobą wizytuje:)ale nie chciałam popełnić fopa:-) hehe
    Ja oczywiście zdam relacje po wizycie :)

A co do FB to ja konto mam ale nie chciałam się przenosić choć teraz poważnie się nad tym zastanawiam :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Większość dodawanych zdjęć można sprawdzić wklejając jakos w wyszukiwarkę tylko kto by wcześniej o tym myślał :/

Ja własnie o tym pomyślałam w momencie jak juz usunęła :/ Szkoda kogoś komu kradnie te zdjęcia.

Gdy zaczęłam przynależeć do forum najbardziej uderzało mnie własnie to, że wszystkie tak kolo niej skakały, Kourtney to, Kourtney tamto, a każda z nas podświadomie jej po prostu zazdrościła i podziwiała jej życie. Normalna reakcja.

Pani Kourtney ma spore problemy psychiczne. Może nie może mieć dzieci i jej odbiło.

A co się stało z Kamenką, która notabene bardzo lubiła Kourtney?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:28

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matki nie ogarniam !!!! Kto tu Troll????

Repose lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka ja tez staram sie ogarnac mieszkanie mozolnie mi idzie zgine w brudzie z dwojka :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Matki nie ogarniam !!!! Kto tu Troll????
    O Kourtney chodzi zalozycielke

JajkoNiespodzianka moze nawet nie to ze jej zazdroscilysmy ale to ze byla zalozycielka itp sprawilo ze jakies takie wieksze zaufanie do niej mialysmy ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:31

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Kourtney w tym palce maczala???

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah no skasowała a owo mi wózek sprzedawała dobrze że kasy jej nie wysłałam :p
    Zauważcie że na samym poczatku czerwcówek Wiele kąt poznikało pokasowanych być może to tez ona była i sama sobie komentowałą na początku...
    To chore nie rozumiem jak można sobie uroić ciążę
    a moze w niej jest..nie wiem tego.. Masakra..
    pozdrawiam Was Bez Wyjątku Wszystkich Trzymajcie się :)

JennyXS lubi tę wiadomość

• eidth Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I krzesełko do karmienia za 2 tysiące dziecku kupili ot tak... To wydało mi się podejrzane

f2w343r8930pqaay.png
‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ