Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
śmieszna sprawa i szczerze mówiąc swoja aktorka znikneła to raczej już nie do rozwiązania. Ja będąc w pierwszej ciąży pisałam na forum na kafe. Potem wątek przeniósł się na fb i została garstka dziewczyn. Piszemy ze sobą już ponad 4 lata i fajnie się piszę i fajnie, że nawet te kilka osób przetrwało. Relacje są super, nawet teraz jedna z dziewczyn wysłała mi detektor swój prywatny, żebym posłuchała małego. Muszę jej go w tym tyg odesłać, bo już ruchy czuję mega, więc niepotrzebny jest już. Jeszcze inna jak starałam się o drugie dziecko podesłała mi pocztą testy owulacyjne. Czasem lepsza jest garstka, ale taka realna i prawdziwa. Chociaż cyrki jakieś nie wychodzą.
Andzia SM, Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość
-
Jak będziecie miały takie temopo pisania to ja nie nadrobie wieczorem
haha teraz odpisuje patrzę a tu już kolejna strona się włącza.
Co do listy to może faktycznie wziąć na nowo zrobić dla osób które sie udzielająbo tam lista dług a faktycznie nie wszyscy się odzywaja
Repose, Kaja, Helen lubią tę wiadomość
-
Ma_rka ja też na fb i tam taboretow nie ma ,ale trzeba tej lasce przyznać tyle wątków prowadzić i być w temacie że ogarnąć potrafiła bo z moja skleroza i brakiem pamięci i czasu to nie byłabym wstanie taka być przebojowa!!!!!!
-
ma_rka wrote:kamenkaa a czemu już nie jesteś w grupie? Chyba mnie coś ominęło...
Ale zaglądam Do Was czasem
Teraz mam małe problemy z małą ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:37
-
kamenkaa wrote:Jak nie jestem jestem tylko mało się odzywam
pisałaś coś, że Cię nie lubiąwięc myślałam, że nie jestem w temacie
ale jak wszystko ok to nie było pytania
jakbyście jakąś grupę otwierały na fb to niech ktoś napisze do mnie wiadomość, chętnie dołącz. Chociaż tutaj fajnie się pisze, bo widać i suwaczki i ten kalendarz pod ręką
-
nick nieaktualny
-
kamenkaa wrote:Jak nie jestem jestem tylko mało się tutaj odzywam
Teraz mam małe problemy z małą ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy .
Kamenkaa przepraszam, że pytam. Nie jestem w temacie przez swoje wyniki. Co się dzieje? -
Teraz mam małe problemy z małą ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy .
Kamenkaa przepraszam, że pytam. Nie jestem w temacie przez swoje wyniki. Co się dzieje? -
a tak dla rozładowania zaraz Wam pokażę co wczoraj upolowałam na szmatach. Moja wyprawka przy Waszych to się chowa, ja nie kupuję nic praktycznie, bo po synku mam prawie wszystko od wanienki po ciuszki i buciki. Jedyne co to musimy kupić wózek i łóżeczko. No i jakieś drobne rzczy typu smoczki czy kosmetyki, ale to na koniec ciąży. Więc moje zdobycze z ciuchow są marne i staram się nie kupować nic, ale jak coś naprawdę ładnego znajdę to biorę.
-
ma_rka wrote:Kamenkaa przepraszam, że pytam. Nie jestem w temacie przez swoje wyniki. Co się dzieje?
Prenatane badania wyszly mi nie do konca dobre ...
Ale mam nadzieje ze to się zmieni przy nastepnych ...
Cieżko mi o tym rozmawiać-wybacz bo i tak przez ostatnie dni byłam w złym stanie psychicznym. Ale Wiem że mojej Niuni nic nie będzie -tak musi byc i w to wierze... -
AnnieLov wrote:Kaja ja też mam z ikei
jedynie wózek mam lepszy no i ciuszki bo lubię dziecko stroić
miluszka ja też miałam syf jak tylko otworzyłam szafę to mi wszystkie ciuchy z półki wyleciały
No fakt ja też za wózek dałam niecałe 2tys ale dwa lata użytkowania w kwietniu i jestem mega zadowolona teraz będzie użytkowany ponownieAle nie powiem nowe modele x-lander wpadły mi w oko
-
Teraz mam małe problemy z małą ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy . -
Pati_89 wrote:
Pati super, podziwiam Cię, że Ci się chce malować tyle mebli.
Ja myślałam o przemalowaniu łóżeczka po synku na biało. Możesz doradzić farbę? Ona śmierdzi? Boję się wdychania tych oparów, bo jestem alergikiem i już wczoraj źle się czułam jak mąż malował pokój syna.
Kaja lubi tę wiadomość