X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    O Kourtney chodzi zalozycielke

Kurwa co za ludzie a jakie sprzęty miała ulala nie no kurwa granatem od pługa oderwana !!!!!

kuleczka777, Magda34 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    I krzesełko do karmienia za 2 tysiące dziecku kupili ot tak... To wydało mi się podejrzane

Ja mam z Ikea i nie za 2 tyś sesesese

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admin powinien jej IP blokować! !!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ma_rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmieszna sprawa i szczerze mówiąc swoja aktorka znikneła to raczej już nie do rozwiązania. Ja będąc w pierwszej ciąży pisałam na forum na kafe. Potem wątek przeniósł się na fb i została garstka dziewczyn. Piszemy ze sobą już ponad 4 lata i fajnie się piszę i fajnie, że nawet te kilka osób przetrwało. Relacje są super, nawet teraz jedna z dziewczyn wysłała mi detektor swój prywatny, żebym posłuchała małego. Muszę jej go w tym tyg odesłać, bo już ruchy czuję mega, więc niepotrzebny jest już. Jeszcze inna jak starałam się o drugie dziecko podesłała mi pocztą testy owulacyjne. Czasem lepsza jest garstka, ale taka realna i prawdziwa. Chociaż cyrki jakieś nie wychodzą.

Andzia SM, Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • Andzia SM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będziecie miały takie temopo pisania to ja nie nadrobie wieczorem :) haha teraz odpisuje patrzę a tu już kolejna strona się włącza.

Co do listy to może faktycznie wziąć na nowo zrobić dla osób które sie udzielają:) bo tam lista dług a faktycznie nie wszyscy się odzywaja

Repose, Kaja, Helen lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa a czemu już nie jesteś w grupie? Chyba mnie coś ominęło...

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma_rka ja też na fb i tam taboretow nie ma ,ale trzeba tej lasce przyznać tyle wątków prowadzić i być w temacie że ogarnąć potrafiła bo z moja skleroza i brakiem pamięci i czasu to nie byłabym wstanie taka być przebojowa!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Repose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Admin powinien jej IP blokować! !!
    Admin cos tam odpisal na grudniowkach jakos odniosl sie do sprawy ale konkretnie co napisal zapomnialam heh :p
    Spojrz na grudniowki.

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:
    kamenkaa a czemu już nie jesteś w grupie? Chyba mnie coś ominęło...
    Jak nie jestem jestem tylko mało się tutaj odzywam ;-)
    Ale zaglądam Do Was czasem ;-)
    Teraz mam małe problemy z małą ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:37

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że głośno Oniej na każdym wątku nawet na u mnie sesese tam gdzie jestem od początku pierwszej ciąży! !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Jak nie jestem jestem tylko mało się odzywam ;-)

pisałaś coś, że Cię nie lubią :P więc myślałam, że nie jestem w temacie :P ale jak wszystko ok to nie było pytania ;) jakbyście jakąś grupę otwierały na fb to niech ktoś napisze do mnie wiadomość, chętnie dołącz. Chociaż tutaj fajnie się pisze, bo widać i suwaczki i ten kalendarz pod ręką ;)

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ja też mam z ikei :) jedynie wózek mam lepszy no i ciuszki bo lubię dziecko stroić :D

miluszka ja też miałam syf jak tylko otworzyłam szafę to mi wszystkie ciuchy z półki wyleciały :D

• ma_rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Kamenkaa przepraszam, że pytam. Nie jestem w temacie przez swoje wyniki. Co się dzieje?

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Kamenkaa przepraszam, że pytam. Nie jestem w temacie przez swoje wyniki. Co się dzieje?

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak dla rozładowania zaraz Wam pokażę co wczoraj upolowałam na szmatach. Moja wyprawka przy Waszych to się chowa, ja nie kupuję nic praktycznie, bo po synku mam prawie wszystko od wanienki po ciuszki i buciki. Jedyne co to musimy kupić wózek i łóżeczko. No i jakieś drobne rzczy typu smoczki czy kosmetyki, ale to na koniec ciąży. Więc moje zdobycze z ciuchow są marne i staram się nie kupować nic, ale jak coś naprawdę ładnego znajdę to biorę.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:

Prenatane badania wyszly mi nie do konca dobre ...:(
    Ale mam nadzieje ze to się zmieni przy nastepnych ...
    Cieżko mi o tym rozmawiać-wybacz bo i tak przez ostatnie dni byłam w złym stanie psychicznym. Ale Wiem że mojej Niuni nic nie będzie -tak musi byc i w to wierze...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    Kaja ja też mam z ikei :) jedynie wózek mam lepszy no i ciuszki bo lubię dziecko stroić :D

miluszka ja też miałam syf jak tylko otworzyłam szafę to mi wszystkie ciuchy z półki wyleciały :D

No fakt ja też za wózek dałam niecałe 2tys ale dwa lata użytkowania w kwietniu i jestem mega zadowolona teraz będzie użytkowany ponownie :-) Ale nie powiem nowe modele x-lander wpadły mi w oko

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/8d74d57b01c05.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:54

Agabtm lubi tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    OK, Kamenka, właśnie się zastanawiałam co tak zniknęlaś bez śladu. A co z Twoim ciśnieniem?

• SShape Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    6d6f6db5b2f2e474med.jpg

daef5e7db0289dd1med.jpg

78089d3b058f1d8fmed.jpg

Łóżko muszę jeszcze malować a komodę poskładać :)

Mnie na ostatnich zdjęciach Kourtney zdziwiła jedna rzecz a mianowicie podłoga hehe :) taki szczegół ale mało kto ma w nowym domu dwa różne rodzaje drewnianych podłóg (panele i klepka) no ale też jakby chciała to może mieć i dziesięć rodzaji :P

Pati super, podziwiam Cię, że Ci się chce malować tyle mebli.
    Ja myślałam o przemalowaniu łóżeczka po synku na biało. Możesz doradzić farbę? Ona śmierdzi? Boję się wdychania tych oparów, bo jestem alergikiem i już wczoraj źle się czułam jak mąż malował pokój syna.

Kaja lubi tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
‹‹ 906 907 908 909 910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ