X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niech mnie któraś przeszkoli, bo nie wiem jak wstawić te zdjęcie, żeby było widoczne tutaj...

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajko ona ma 18 lat z tego co wyczytałam wczoraj, naprawdę w jej wieku ta młodzież nie ma co robić ? Może to jej hobby było

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:
    kurcze niech mnie któraś przeszkoli, bo nie wiem jak wstawić te zdjęcie, żeby było widoczne tutaj...
    Fotosik.pl
    dodajesz zdjęcie i na końcu zmieniasz tylko rodzaj kodu na "fora dyskusyjne".

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Prenatane badania wyszly mi nie do konca dobre ...:(
    Ale mam nadzieje ze to się zmieni przy nastepnych ...
    Cieżko mi o tym rozmawiać-wybacz bo i tak przez ostatnie dni byłam w złym stanie psychicznym. Ale Wiem że mojej Niuni nic nie będzie -tak musi byc i w to wierze...

rozumiem i przytulam. Dla pocieszenia powiem - nie wiem czy śledziłaś moje posty- u Nas było duże podejrzenie Zespołu Downa. Badania to wykluczyły. Teraz echo serca, bo zostało podejrzenie wady serca. Też stres straszny, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć w szczęśliwe zakończenie.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abead6662eef026emed.jpg

JajkoNiespodzianka, kasju, Paula222, cass, fairy_tale, agus3004, kuleczka777, Pati_89, jakka, Kaja, Repose, Magda34, Lila2703, evus, ansad, kirys, Helenucha Klucha, dais, Melissa84, jane, mmarzenak, oldżi, Helen, Agabtm lubią tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Jajko ona ma 18 lat z tego co wyczytałam wczoraj, naprawdę w jej wieku ta młodzież nie ma co robić ? Może to jej hobby było
    Ojej... to coś mnie ominęło. 18 lat? To jakiś dziwny twór. Gorsze niż akcje z serialu "Szkoła"...
    A skąd wiadomo że ma 18 lat?

• ma_rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka wrote:
    Fotosik.pl
    dodajesz zdjęcie i na końcu zmieniasz tylko rodzaj kodu na "fora dyskusyjne".

dzięki za pomoc :)

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka wrote:
    Ojej... to coś mnie ominęło. 18 lat? To jakiś dziwny twór. Gorsze niż akcje z serialu "Szkoła"...
    A skąd wiadomo że ma 18 lat?

Bo ją grudniówki znalazły na necie i miała napisane że 18 tka i jeszcze do niej dzwoniły to się wypierała że to nie ona.

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shape jest farba decoral emalia akrylowa można jej używać nawet do zabawek.

5c117122cca1dd5fmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:08

SShape, evus lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam czytać książkę, bo pożyczona z biblioteki, a już tydzień ją mam i na samym początku jestem :P może moje dziecię nr 1 mi pozwoli :P

kamenkaa lubi tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • SShape Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Shape jest farba decoral emalia akrylowa można jej używać nawet do zabawek.

A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
    Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;)

klz9cwa198k5jqr7.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic mamuśki idę na Drinka owocowego aby nie było wypije za każdego waszego malucha a oszutki nie liczę !!!

Lila2703, Helen lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Misia15 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakka wrote:
    Annielov ja zostaje przy umówionym terminie ;-) nigdzie się na wakacje nie wybieram, przynajmniej do rozwiązania ;-) i jestem w 100% prawdziwa :-)

Annielov ją też jestem prawdziwą i czekam z utesknieniem na sesje ;-)
    A z Jakka mam nadzieję spotkać się na porodowce ;-)

Ją ostatnio nie udzielałam się na forum bo mi było nie wygodnie pisać z telefonu bo ciągle posty mi uicinalo i się wkurzalam ale Was podczytywalam na okrągło :-)

Afera masakra, szkoda że ludzie nie maja własnego życia :-(

Trzymam kciuki za wizytujace ;-)

jakka lubi tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SShape wrote:
    A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
    Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;)
    Oj nie pierwszy raz dopiero :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja z tą Kourtney, masakra. Nieźle trzeba mieć najebane w głowie,żeby takie historie wymyślać :/
    KAMENKAA witaj :D

kamenkaa, Helen lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• SShape Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzisiaj poszłam na ciuchy i mam już chyba wszystko:) Nie potrafię się powstrzymać od kupowania tych maleństw a wiem, że i tak zaraz mała wyrośnie i będzie wszystkiego za dużo. Wprawdzie wydałam tylko 35,90zl, więc nie majątek, ale zdrowego rozsądku mi brak;)

ceb81fbcccc18737med.jpg

Magda34, kuleczka777, JennyXS, Kaja, evus, Repose, Pati_89, ansad, kirys, Helenucha Klucha, dais, kasju, Melissa84, jane, mmarzenak, Helen, Agabtm lubią tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki polecam Wam farby kredowe do dziecięcych mebli czy zabawek. Po malowaniu taką farba można mebel zabezpieczyć lakierem lub woskiem. Pozdrawiam

Quatriona lubi tę wiadomość

• Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    I krzesełko do karmienia za 2 tysiące dziecku kupili ot tak... To wydało mi się podejrzane

Mi też ...nawet mężowi pokazywałam jakie bajeranckie....ale pomyślałam kto bogatemu zabroni...

Wiecie co chyba nie warto marnować nerwów i czasu na takich ludzi...zamknijmy ten temat, nie dajmy jej satysfakcji, że poświęcamy jej tu tyle miejsca.
    Głupich się nie sadzi, sami się rodzą, a jak widać to baaardzo głupie dziewcze było!!!

kuleczka777, cass, JennyXS lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku, co tu sie dzieje?

kochane moje, nie znikajcie z forum, dla mnie jestescie mega pomoca. jestem jedynaczka, nie mam dzieciatych znajomych (tylko 2 dziewczyny) a Wy jestescie skarbnica wiedzy :) jedna wozki doradzi, druga powie gdzie ciuszki fajne, trzecia butelki poleci. no i od tego powinno byc forum, prawda?

a przeciez kazdy jest inny, ma roznie z kasa, zdrowiem, rodzina, chyba nie ma co zazdroscic, bo trawa u sasiada zawsze bardziej zielona ;)

bardzo bym chciala nadal tu byc z Wami :)

buziaczki i ide robic budyn, bo Maly strasznie fika, wiec pewnie glodny ;)

madziak2202, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a propos krzesełek. :)

Mama kupiła mi krzesełko identyczne jak to, które miałam jak byłam mała:
    http://olx.pl/oferta/piekne-drewniane-krzeselko-do-karmienia-dla-dziecka-CID88-IDdAfPF.html :D

Teraz tylko do renowacji.:) Potem może będzie wyglądać tak, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor. :) http://iriisathome.blogspot.com/2013/05/krzeseko-do-karmienia.html

evus, Misia15 lubią tę wiadomość

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
‹‹ 907 908 909 910 911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ