X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niech mnie któraś przeszkoli, bo nie wiem jak wstawić te zdjęcie, żeby było widoczne tutaj...

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajko ona ma 18 lat z tego co wyczytałam wczoraj, naprawdę w jej wieku ta młodzież nie ma co robić ? Może to jej hobby było

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_rka wrote:
    kurcze niech mnie któraś przeszkoli, bo nie wiem jak wstawić te zdjęcie, żeby było widoczne tutaj...
    Fotosik.pl
    dodajesz zdjęcie i na końcu zmieniasz tylko rodzaj kodu na "fora dyskusyjne".

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Prenatane badania wyszly mi nie do konca dobre ...:(
    Ale mam nadzieje ze to się zmieni przy nastepnych ...
    Cieżko mi o tym rozmawiać-wybacz bo i tak przez ostatnie dni byłam w złym stanie psychicznym. Ale Wiem że mojej Niuni nic nie będzie -tak musi byc i w to wierze...

rozumiem i przytulam. Dla pocieszenia powiem - nie wiem czy śledziłaś moje posty- u Nas było duże podejrzenie Zespołu Downa. Badania to wykluczyły. Teraz echo serca, bo zostało podejrzenie wady serca. Też stres straszny, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć w szczęśliwe zakończenie.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abead6662eef026emed.jpg

JajkoNiespodzianka, kasju, Paula222, cass, fairy_tale, agus3004, kuleczka777, Pati_89, jakka, Kaja, Repose, Magda34, Lila2703, evus, ansad, kirys, Helenucha Klucha, dais, Melissa84, jane, mmarzenak, oldżi, Helen, Agabtm lubią tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Jajko ona ma 18 lat z tego co wyczytałam wczoraj, naprawdę w jej wieku ta młodzież nie ma co robić ? Może to jej hobby było
    Ojej... to coś mnie ominęło. 18 lat? To jakiś dziwny twór. Gorsze niż akcje z serialu "Szkoła"...
    A skąd wiadomo że ma 18 lat?

• ma_rka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka wrote:
    Fotosik.pl
    dodajesz zdjęcie i na końcu zmieniasz tylko rodzaj kodu na "fora dyskusyjne".

dzięki za pomoc :)

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka wrote:
    Ojej... to coś mnie ominęło. 18 lat? To jakiś dziwny twór. Gorsze niż akcje z serialu "Szkoła"...
    A skąd wiadomo że ma 18 lat?

Bo ją grudniówki znalazły na necie i miała napisane że 18 tka i jeszcze do niej dzwoniły to się wypierała że to nie ona.

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shape jest farba decoral emalia akrylowa można jej używać nawet do zabawek.

5c117122cca1dd5fmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:08

SShape, evus lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam czytać książkę, bo pożyczona z biblioteki, a już tydzień ją mam i na samym początku jestem :P może moje dziecię nr 1 mi pozwoli :P

kamenkaa lubi tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • SShape Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Shape jest farba decoral emalia akrylowa można jej używać nawet do zabawek.

A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
    Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;)

klz9cwa198k5jqr7.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic mamuśki idę na Drinka owocowego aby nie było wypije za każdego waszego malucha a oszutki nie liczę !!!

Lila2703, Helen lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Misia15 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakka wrote:
    Annielov ja zostaje przy umówionym terminie ;-) nigdzie się na wakacje nie wybieram, przynajmniej do rozwiązania ;-) i jestem w 100% prawdziwa :-)

Annielov ją też jestem prawdziwą i czekam z utesknieniem na sesje ;-)
    A z Jakka mam nadzieję spotkać się na porodowce ;-)

Ją ostatnio nie udzielałam się na forum bo mi było nie wygodnie pisać z telefonu bo ciągle posty mi uicinalo i się wkurzalam ale Was podczytywalam na okrągło :-)

Afera masakra, szkoda że ludzie nie maja własnego życia :-(

Trzymam kciuki za wizytujace ;-)

jakka lubi tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SShape wrote:
    A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
    Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;)
    Oj nie pierwszy raz dopiero :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja z tą Kourtney, masakra. Nieźle trzeba mieć najebane w głowie,żeby takie historie wymyślać :/
    KAMENKAA witaj :D

kamenkaa, Helen lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• SShape Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzisiaj poszłam na ciuchy i mam już chyba wszystko:) Nie potrafię się powstrzymać od kupowania tych maleństw a wiem, że i tak zaraz mała wyrośnie i będzie wszystkiego za dużo. Wprawdzie wydałam tylko 35,90zl, więc nie majątek, ale zdrowego rozsądku mi brak;)

ceb81fbcccc18737med.jpg

Magda34, kuleczka777, JennyXS, Kaja, evus, Repose, Pati_89, ansad, kirys, Helenucha Klucha, dais, kasju, Melissa84, jane, mmarzenak, Helen, Agabtm lubią tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki polecam Wam farby kredowe do dziecięcych mebli czy zabawek. Po malowaniu taką farba można mebel zabezpieczyć lakierem lub woskiem. Pozdrawiam

Quatriona lubi tę wiadomość

• Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    I krzesełko do karmienia za 2 tysiące dziecku kupili ot tak... To wydało mi się podejrzane

Mi też ...nawet mężowi pokazywałam jakie bajeranckie....ale pomyślałam kto bogatemu zabroni...

Wiecie co chyba nie warto marnować nerwów i czasu na takich ludzi...zamknijmy ten temat, nie dajmy jej satysfakcji, że poświęcamy jej tu tyle miejsca.
    Głupich się nie sadzi, sami się rodzą, a jak widać to baaardzo głupie dziewcze było!!!

kuleczka777, cass, JennyXS lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku, co tu sie dzieje?

kochane moje, nie znikajcie z forum, dla mnie jestescie mega pomoca. jestem jedynaczka, nie mam dzieciatych znajomych (tylko 2 dziewczyny) a Wy jestescie skarbnica wiedzy :) jedna wozki doradzi, druga powie gdzie ciuszki fajne, trzecia butelki poleci. no i od tego powinno byc forum, prawda?

a przeciez kazdy jest inny, ma roznie z kasa, zdrowiem, rodzina, chyba nie ma co zazdroscic, bo trawa u sasiada zawsze bardziej zielona ;)

bardzo bym chciala nadal tu byc z Wami :)

buziaczki i ide robic budyn, bo Maly strasznie fika, wiec pewnie glodny ;)

madziak2202, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a propos krzesełek. :)

Mama kupiła mi krzesełko identyczne jak to, które miałam jak byłam mała:
    http://olx.pl/oferta/piekne-drewniane-krzeselko-do-karmienia-dla-dziecka-CID88-IDdAfPF.html :D

Teraz tylko do renowacji.:) Potem może będzie wyglądać tak, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor. :) http://iriisathome.blogspot.com/2013/05/krzeseko-do-karmienia.html

evus, Misia15 lubią tę wiadomość

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
‹‹ 907 908 909 910 911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ