Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamenkaa wrote:Prenatane badania wyszly mi nie do konca dobre ...
Ale mam nadzieje ze to się zmieni przy nastepnych ...
Cieżko mi o tym rozmawiać-wybacz bo i tak przez ostatnie dni byłam w złym stanie psychicznym. Ale Wiem że mojej Niuni nic nie będzie -tak musi byc i w to wierze...
rozumiem i przytulam. Dla pocieszenia powiem - nie wiem czy śledziłaś moje posty- u Nas było duże podejrzenie Zespołu Downa. Badania to wykluczyły. Teraz echo serca, bo zostało podejrzenie wady serca. Też stres straszny, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć w szczęśliwe zakończenie. -
kuleczka777 wrote:Jajko ona ma 18 lat z tego co wyczytałam wczoraj, naprawdę w jej wieku ta młodzież nie ma co robić ? Może to jej hobby było
A skąd wiadomo że ma 18 lat? -
JajkoNiespodzianka wrote:Ojej... to coś mnie ominęło. 18 lat? To jakiś dziwny twór. Gorsze niż akcje z serialu "Szkoła"...
A skąd wiadomo że ma 18 lat?
Bo ją grudniówki znalazły na necie i miała napisane że 18 tka i jeszcze do niej dzwoniły to się wypierała że to nie ona. -
Pati_89 wrote:Shape jest farba decoral emalia akrylowa można jej używać nawet do zabawek.
A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;)
-
jakka wrote:Annielov ja zostaje przy umówionym terminie
nigdzie się na wakacje nie wybieram, przynajmniej do rozwiązania
i jestem w 100% prawdziwa
Annielov ją też jestem prawdziwą i czekam z utesknieniem na sesje
A z Jakka mam nadzieję spotkać się na porodowce
Ją ostatnio nie udzielałam się na forum bo mi było nie wygodnie pisać z telefonu bo ciągle posty mi uicinalo i się wkurzalam ale Was podczytywalam na okrągło
Afera masakra, szkoda że ludzie nie maja własnego życia
Trzymam kciuki za wizytujacejakka lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
SShape wrote:A malowałaś nią coś wcześniej? Mój mąż jest sceptykiem co do łóżeczka dla córeczki, że pewnie będzie się zdzierać w miejscach, gdzie, np. wkłada się szczebelki, itp.
Sama nie wiem.. A naszło mnie też na białe meble do naszej sypialni, gdzie wstawimy łóżeczko. Przynajmniej pretekst jest do zmiany;) -
Dzisiaj poszłam na ciuchy i mam już chyba wszystko:) Nie potrafię się powstrzymać od kupowania tych maleństw a wiem, że i tak zaraz mała wyrośnie i będzie wszystkiego za dużo. Wprawdzie wydałam tylko 35,90zl, więc nie majątek, ale zdrowego rozsądku mi brak;)
Magda34, kuleczka777, JennyXS, Kaja, evus, Repose, Pati_89, ansad, kirys, Helenucha Klucha, dais, kasju, Melissa84, jane, mmarzenak, Helen, Agabtm lubią tę wiadomość
-
eidth wrote:I krzesełko do karmienia za 2 tysiące dziecku kupili ot tak... To wydało mi się podejrzane
Mi też ...nawet mężowi pokazywałam jakie bajeranckie....ale pomyślałam kto bogatemu zabroni...
Wiecie co chyba nie warto marnować nerwów i czasu na takich ludzi...zamknijmy ten temat, nie dajmy jej satysfakcji, że poświęcamy jej tu tyle miejsca.
Głupich się nie sadzi, sami się rodzą, a jak widać to baaardzo głupie dziewcze było!!!kuleczka777, cass, JennyXS lubią tę wiadomość
-
jejku, co tu sie dzieje?
kochane moje, nie znikajcie z forum, dla mnie jestescie mega pomoca. jestem jedynaczka, nie mam dzieciatych znajomych (tylko 2 dziewczyny) a Wy jestescie skarbnica wiedzyjedna wozki doradzi, druga powie gdzie ciuszki fajne, trzecia butelki poleci. no i od tego powinno byc forum, prawda?
a przeciez kazdy jest inny, ma roznie z kasa, zdrowiem, rodzina, chyba nie ma co zazdroscic, bo trawa u sasiada zawsze bardziej zielona
bardzo bym chciala nadal tu byc z Wami
buziaczki i ide robic budyn, bo Maly strasznie fika, wiec pewnie glodnymadziak2202, Moni15382, Helen lubią tę wiadomość
-
A a propos krzesełek.
Mama kupiła mi krzesełko identyczne jak to, które miałam jak byłam mała:
http://olx.pl/oferta/piekne-drewniane-krzeselko-do-karmienia-dla-dziecka-CID88-IDdAfPF.html
Teraz tylko do renowacji.Potem może będzie wyglądać tak, tylko jeszcze nie wiem jaki kolor.
http://iriisathome.blogspot.com/2013/05/krzeseko-do-karmienia.html
evus, Misia15 lubią tę wiadomość