Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jest zresztą ta wiadomość od Kourtney
Kourtney 12 lutego, 20:27
Hej. Piszę do ciebie w dwóch sprawach.
Prowadzisz może instagram, albo jakaś stronę na fb gdzie dodajesz zdjęcia?
Bo zawsze dodajesz takie ladne i myślałam że może masz IG.
Druga wiadomość jest taka że muszę odmówić sesje. W tym czasie akurat będziemy na wakacjach. W inne weekendy też nie bardzo mi pasują. Moja przyjaciółka może mi porobić jakieś zdjęcia bo też zajmuje się fotografią.
Przepraszam ale dopiero w tym tygodniu bookowalismy wakacje. Piszę Ci już teraz żebyś mogła zwolnić termin zarezerwowany na mnie. -
mmarzenak wrote:Szczerze to mi Kourtney juz dawno wydawala sie podejrzana:/ i przykro mi to pisac;(
Juz wczesniej zobaczylam ze relacje z kupna wozkow sie nie zgadzaja:/ ale nie chcialam tego glosno mowic.
Witam -Przepraszam że sie odzywam Wiem że wiekszość mnie tu nie lubi -Ale mało ważna sprawa ....
Tak Was podczytuje ponieważ macie cenne informacje czasem Chciałam tylko dodać coś od Siebie na co też sie nie odważyłam wcześniej jak napisała mmarzenak ,Ponieważ Kourtey pytała mnie na pw o wózek i dosłownie to samo napisała i chciała mi go sprzedać bo jej teście kupili Nowy -Dziwne- (nie wiedzieli że jej na wózek dołożyli) a jak zapytałam przecież Ci dołożyli odpisała...
Jak Niżej,,,
Kourtney -bez urazy nie spodziewałam się że mnie chcesz oszukać... -
kasju wrote:Czyli jej doskonałe życie, własne mieszkanie, nowy dom, wycieczki i wyjazdy, ślub, problem z NT i test Nifty i wszystko, wszystko było zmyślone. Żal. Jednak jestem naiwna.
Tak samo pomyślałam o sobieNaiwna jestem. Ale kto by pomyślał , że ktoś może mieć aż taką fantazję.
-
Mój mąż nawet mnie w dłuższą trasę nie chce zabierać bo sie martwi a jakbym mu o wakacjach wspomniała to kazał by mi się puknąć w głowę
Podejrzewałam też już szybciej i dlatego pisałam że zapraszamy na fb bo pomyślałam że wtedy się wyda. Ale wskoczyły z innych wątków narobiły szumu i myślę że Kourtney juz się nie pojawi
Dzieki
Co do mebli to wklejam link z bloga bo z tych porad korzystałama fiolet jest stary przy malowaniu będzie zmiana na szarości plus kolorowe drzewko w kąciku małego
meble mamy odkupione zaraz po ślubie i w sumie teraz mam tak jakby nowe za niecałe 100 zl i trochę pracy:)
kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjakka przynajmniej się poznamy w realu i będziemy w 100% pewne co do swojej osoby
mmarzenak jeszcze nie, leży nadal w szpitalu jest 2 dni po terminie, na razie lekarze nic z tym nie robią bo nie ma ani rozwarcia ani skurczy, a jeszcze kilka miesięcy temu musiała brać luteine na podtrzymanie ciążymam nadzieje że do końca tygodnia urodzi
jakka, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
HELEN na naszym forum, na 3 stronie jesteś pierwszą z nas aktywnych, która się udzieliła - może zedytuj swoją wiadomość przeklejając pierwszy wpis Kourtney? Żeby nam nie uciekły te wszystkie daty.
Co myślicie?Andzia SM, kuleczka777, Helen lubią tę wiadomość