Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w klubie dzieci wyspanych jak z od 2:00🤦♀️ 3 nocka z rzędu że taki numer wykręca masakra. Też uważam że dziecko mi się popsuło. Kiedyś cycuś w nocy i po 10minitaxh zaliczał odlot a dziś to nawet jeść nie chciał ją nie wiem co się dzieje.Adaś 20.06.2021 ❤️
1️⃣12.2019 procedura IVF Polmedis Wrocław
25.01.19 ET 8A -> Bhcg >2,3I/U ❌
2️⃣09.2020 procedura IVF Angelius Katowice M.P.
29.09.20 ET 8A -> 8dpt Bhcg 16I/U, 10dpt 68I/U, 12dpt 220I/U, 19dpt 3673I/U -> zdrowy synek💙✅
START - powrót po rodzeństwo 💪🏻💪🏻✊🏻
3️⃣09.2023 trzecia procedura IVF Invimed Wrocław
Zarodki: 2x8A,4AA,4BB,2x8A
02.10.23 - ET 2x 8A -> Bhcg >2,3I/U❌
04.12.23 - FET 4AA -> Bhcg >2,3I/U❌
27.02.24 - FET 4BB ->Bhcg >2,3 I/U❌
29.11.24 - FET 2x8A 13dpt 50I/U, 15dpt 90I/U, 17dpt 133I/U, 19dpt 224I/U, 24dpt 804I/U, 31dpt 2033I/U, 31.12.24 CP p.stronna -> leczenie Metotreksatem (bez efektu), 09.01.25 usunięcie prawego jajowodu ❌
4️⃣ Procedura Angelius Katowice -> M.P.🙏🏻❤️ -
nick nieaktualny
-
Mimo,że ostatnio jest ciężko, a jak się dra obie naraz albo na zmianę (nie wiem, co gorsze-permanentny krzyk czy wrzask na 2 głosy) to i tak chciałabym synka jeszcze. Jakie to głupie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 11:17
-
Jakbym miała pewność, że moje drugie dziecko będzie jak syn (pomimo tak małej dawki snu w dzień) i poród byłby cc to chciałabym drugie dużo bardziej. Fajnie gdyby miał rodzeństwo. Gorzej jak przypomnę dobie poród i połóg, problemy z karmieniem i walka z laktatorem to odechciewa mi się wszystkiego. Niestety.
-
Po prostu Zoe wrote:Jakbym miała pewność, że moje drugie dziecko będzie jak syn (pomimo tak małej dawki snu w dzień) i poród byłby cc to chciałabym drugie dużo bardziej. Fajnie gdyby miał rodzeństwo. Gorzej jak przypomnę dobie poród i połóg, problemy z karmieniem i walka z laktatorem to odechciewa mi się wszystkiego. Niestety.💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Bajka, z prezentów dla 3latka obczaj sobie zestawy Czytaj z Albikiem. Kupiłam synkowi elementarz z piórem na dzień dziecka i synek zainteresowany. Potem dokupuje się kolejne książki, są różne rodzaje, nawet do nauki języków, także prezent rośnie z dzieckiem 😊
Bajka111 lubi tę wiadomość
-
Chaos wrote:Bajka, z prezentów dla 3latka obczaj sobie zestawy Czytaj z Albikiem. Kupiłam synkowi elementarz z piórem na dzień dziecka i synek zainteresowany. Potem dokupuje się kolejne książki, są różne rodzaje, nawet do nauki języków, także prezent rośnie z dzieckiem 😊
Właśnie obczajałam albika, ale to chyba za wcześnie dla mojego syna. Bo to trzeba na dupie usiedzieć. 😅 Ale skoro polecasz to jeszcze raz się temu przyjrzę. -
Bajka111 wrote:Właśnie obczajałam albika, ale to chyba za wcześnie dla mojego syna. Bo to trzeba na dupie usiedzieć. 😅 Ale skoro polecasz to jeszcze raz się temu przyjrzę.
Mój młodszy i daje radę. Ale to dużo zależy od temperamentu też. Mój uwielbia książeczki ale trzeba je mu czytać, a ja czasami chce się napić kapucziny lub musze ogarnąć jego siostre. Wtedy Albik wkracza w akcje i czasem sam to nawet przez pół godziny sobie go "czyta", a razem to w ogóle.. Książeczki to jedyny sposób żeby usidlic moje dziecko.Bajka111 lubi tę wiadomość
-
Bajka polecam Magnetibook od firny Jenod. Moi bratankowie przepadli przy tym, a oni na duperencjałach nie umieją usiedzieć nawet 5 minut. Ba! Nawet Tosia tym się pobawi, bo zatypowymi puzzlami nie przepada
Bajka111 lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Lilak wrote:Jak planujecie "wyposażenie" wózka na zimę? Jakiś gruby koc, śpiworek?
Macie do polecenia jakiś zimowy koc właśnie do wózka?
Z polecenia Cierpliwej zaopatruję się, tzn. zażyczyłam sobie na prezent dla Lisy, śpiworek od Rollersów. Uniwersalny do wózka i fotelika, całoroczny. W piątek będę już miała okazję przetestować 😊 -
Mój dopóki jeździ w gondoli to chyba zostanie bez śpiworka. Mam po szwagierki synach dużo kurteczek zimowych. Do tego dorzucę ciepły koc (teściowa zaopatrzyła swego wnuka) i do gondoli mam tą wierzchnią część zasuwaną wiec będę jej używać. Jak będzie powyżej -20 to i tak nie będę z nim latać na długie spacery tak jak teraz. Szybko po bułki i do domu.
-
Chaos Natka dziękuję Wam bardzo!!! Obie te rzeczy obczajałam, ale jak polecone to zawsze człowiek bardziej przekonany. ❤
Zoe : ikeowe z podnóżkiem. 😄
Jeśli chodzi o wózek to zależy od pogody i czy to będzie jeszczs gondola. Śpiworek do gondoli mam po synu. Jeszcze kompletnie o tym nie myślę. Jeszcze masa rzeczy do tego czasu do ogarnięcia. 🤣 -
Ja będę miała system jak ze starszą, kurtka plus śpiworek z wełny owczej. I w spacerówce na płasko. Niedługo przechodzimy, bo mój gigant już ma ciasno, a jak włożę śpiworek, to nie wyprostuje nóżek.
Co do krzeselka-tylko Ikea. Podnóżek można zrobić samemu albo zamówić na allegro. -
Jejku Mała syrenka u mnie to samo 😭 dziecko mi się popsuło! Wózek go parzy w doopke ze nawet na chwile nie można go położyć, nigdy nie był zwolennikiem długich spacerów i długiego spania w wózku ale to co się dzieje od kilku dni to dramat. Dzisiaj wyszłam za winkiel i musiałam wracać bo tak krzyczał. W domu tez krzyczy i nie wiadomo o co mu chodzi. Tylko czekać aż sąsiedzi opiekę wezwą. W nocy tez nie spokojny, od 4 spał na mnie. I mam wrażenie ze mniej je… kurde a jutro jeszcze mamy szczepienia… oszaleje