CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Miala ktoras w ciazy takie telepanie serducha jak po 5 kawach wypitych na raz? Nie moglam wczoraj zasnac tak zle bylo. Niby w pon mam gina ale moze powinnam do normalnego lekarza sie zglosic bo nie powiem strasznie mnie to stresuje. Niby na ostatniej wizycie cisnienie bylo ok. Wczoraj nie sprawdzalam ale jak sie polozylam spac to myslalam ze serce mi wyskoczy
zreszta tak bylo wiekszosc dnia
palusia171 lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Hej! Chciałam się pochwalić wczorajsza wizytą
Serduszko pięknie bije
maluszek fika
ciąża starsza o tydzień
do wiedzieliśmy się też, że będzie kolejny synek
pan doktor po oglądał go z każdej strony i trochę po mierzył i powiedział, że prenatalne to tylko formalności bo nie widzi żadnych nieprawidłowości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74ac8a390b74.jpg
Jej..ślicznyczy to.już ten czas, że powoli będziemy znały płeć??
) aż mi ciarki przeszłY
U mnie podobny problem, krótka faza lutealna, późna osłabia i ciąża młodsza : ) warto znać swój organizm
-
nick nieaktualnyewulek wrote:Miala ktoras w ciazy takie telepanie serducha jak po 5 kawach wypitych na raz? Nie moglam wczoraj zasnac tak zle bylo. Niby w pon mam gina ale moze powinnam do normalnego lekarza sie zglosic bo nie powiem strasznie mnie to stresuje. Niby na ostatniej wizycie cisnienie bylo ok. Wczoraj nie sprawdzalam ale jak sie polozylam spac to myslalam ze serce mi wyskoczy
zreszta tak bylo wiekszosc dnia
Wieczorami mam jeszcze "napady" zimna,bywa,że 2 kocami się przykrywam,a stopy jak sople lodu -
Orzeszki jaka ulga ! Tak bardzo się ciesze że wszystko w porządku !
:
Fufka30 przepiękne zdjęcie !cudownie że już lekarz dostrzegł płeć
Ja troszkę dzisiaj nerwowo bo mam zamiar powiedzieć w pracy , ze względu na to że długo już nie popracuję. I po cytologi pobieranej we wtorek miałam delikatne plamienie ale nie żywą krwią. Lekarz mówił że tak może być więc narazie spokojnie obserwuje.
Co do picia to ja juz pije tylko wodę z cytryną i max 2 łagodne czarne herbaty . Niestety już wiem co to znaczy zgaga
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia
-
Orzeszki, ale musiałaś stresów przezywać przez jakiegoś doktorka, super, że serduszko bije, jaka ulga!!!
Clo nie oznacza, że owulacja będzie w 14 dc!!! Często jest od 17 do 20 dc, także mogłaś mieć później jajeczkowanie, zagnieżdżenie...
Fufka, śliczny maluszekGratuluję płci, ale super tak szybko wiedzieć.
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
U mnie często problemy z pęcherzem, muszę pić wodę, ale średnio wchodzi - przeokrutnie nasila mdłości...Więc gości u mnie rozcieńczony sok apteczny z żurawiny lub malin domowej roboty (od teściówki;). Pije też dwie kawy słabsze, z mlekiem. Z herbat rzadko czarną, najczęściej owocowe dla dzieci, podbieram córeczce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:36
-
U mnie też ciąża na początku była młodsza niż powinna,co wcale mnie nie zdziwiło bo miałam płodny śluz do 19dc
Orzeszki,super wieści,normalnie się popłakałam
Fufka,śliczny synuś
My się dowiedzieliśmy o płci na połówkowym bo wcześniej mały się wstydził i nie chciał się rozkraczyć,ciekawe jak będzie teraz :p -
Orzeszki co za pajac ten wczesniejszy gin, chcesz go uwalic, to jak masz od niego skierowanie na zabieglub do szpitala to na policje z tym i sie za gina wezma. Sorry, ale nie strzymam!!!
Gratki ze wszystko ok dziewczyno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:33
-
Orzeszki, super, że wszystko jest dobrze. Oby tak dalej
U mnie okazało się, że chyba mam cukrzycę ciążową, po wynikach glukozę miałam 121. Dzisiaj byłam na pomiarze glukometrem, 110, wczoraj zero owoców do jedzenia, zero białego pieczywa. Dostałam swój glukometr i trzeba będzie mierzyć sobie i całkowita kontrola żarcia, koniec z zachciankami.
USG pewnie będę mieć na następnej wizycie, 23 listopada, mam nadzieję, że fasolek ma się dobrze. -
nick nieaktualnyorzeszki wrote:Kochane moje!!! Tak szalalyscie wczoraj że próbowałam dodać wpis 3h i mi się nie udało... Przepraszam i dziękuję z całego serca za wsparcie! Ale najważniejsze gabinet opuścilismy o 22:30 z info o bijacym serduszku 70/min!!! Ciąża 6/7tydz. Zaraz lece na powtorke bety. Mam nadzieje że rośnie...
na kiedy masz termin porodu? Bo w tym wszystkim usunęłam -
Dziękuje Dziewczyny
u mnie wyszła ciąża tydzień starsza więc może dlatego już było widać ale mój gin ma tez bardzo dobry sprzęt
21.11 mam prenatalne a 29.11 kolejna wizyta kontrolna wiec wychodzi na to, że będę mieć USG co tydzień
orzeszki, Anna Stesia, Marya lubią tę wiadomość
-
Emisia mnie naciąga i mdli po piciu.
Wczoraj zrobiłam wodę z miodem, imbirem i cytryną. Dzbanek cały i wypiłam go ale to i tak mało bo 1,5l a cały dzień męczyłam.
Wyciskarkę też mam, ale smaku na soki póki co brak... więc też chwilowo czeka na lepsze chwile. A pokrzywy w ciąży lepiej nie pic niestetymoże powodować mikroskurcze macicy, mi gin zalecił odstawić
-
Termin z OM mam na 20 czerwca. Z usg 4 lipca. Byłam na badaniach beta zrobiona czekamy na wyniki mam nadzieje ze rośnie. Decyzja o zmianie lekarza jest nieodwolana. I jeszcze ten jego tekst ze teraz to trzeba by cudu....
I stał się cud.. Dzisiaj brzuch mnie pobolewa ale to pewnie z tych nerwów...Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Fufka30 wrote:Dziękuje Dziewczyny
u mnie wyszła ciąża tydzień starsza więc może dlatego już było widać ale mój gin ma tez bardzo dobry sprzęt
21.11 mam prenatalne a 29.11 kolejna wizyta kontrolna wiec wychodzi na to, że będę mieć USG co tydzień
Fufka30 lubi tę wiadomość
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."