CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madziula9022 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98e984a59091.jpg
Czy tylko ja mam wrażenie, że wyglądam jakbym tłusty czwartek miała od miesiąca, a nie jak w ciąży?nie martw się mi z młodą dopiero w szóstym miesiącu urósł i to jak a około 8 to był ogromny. Jeszcze wszystko przed tobą. Ciesz się, że jeszcze nie przeszkadza aż tak
Leira lubi tę wiadomość
-
Arga wrote:Rzeczywiście szczuplutki brzuszek. Ja to mam rozlaną piłkę
nie martw się mi z młodą dopiero w szóstym miesiącu urósł i to jak a około 8 to był ogromny. Jeszcze wszystko przed tobą. Ciesz się, że jeszcze nie przeszkadza aż tak
-
kokkosanka wrote:Ja też liczę po swojemu, bo w pewnym momencie już zglupialam w którym jestem miesiącu, bo właśnie są różne sposoby liczenia. Termin mam na 4.06 więc każdego 4 zaczynam nowy miesiąc. Także 4.02 zaczęłam 6 miesiąc:)
kokkosanka lubi tę wiadomość
-
Madziula u mnie taka mala kulka odstająca pojawiła sie ostatnio na dniach i odrazu wszystkie koszulki na dole zaczęły odstawać,ale jak leze to dalej rozlany brzuch :p
Ja liczę według skończonych tygodni taj jak gin:)
U mnie dzisiaj bardzo niezdrowy dzien na śniadania paczki po poludniu umówiłam sie z koleżankami na pizze a potem rośnie tu i tam , dobrze ze dla równowagi na obiad zrobiłam szpinak z makaronem :d -
Hej, dzisiejszy dzień nie należy do moich ulubionych, bo nie lubię pączków
ale pójdę kupić jednego, żeby mnie szczęście nie opuściło. W tym roku boję się ryzykować
U mnie też coraz częściej bezsenność i "hercklekoty", z młodym też miałam takie kołatania, najczęściej wieczorem i wtedy nie mogę zasnąć. Do tego młoda uprawia wieczorny crossfit i ułożyć się wygodnie, osiągając z Nią kompromis, coraz trudniejTak bywa w późniejszych miesiącach. Za to rano mogę spać do oporu
My też jedną nogą w remoncie, mąż będzie malował sypialnię, ale najpierw trzeba tu zagipsować, tam coś poprawić i tak to się przeciąga. Dopiero po malowaniu będę mogła się zabrać za właściwe urządzanie kącika dla młodej.
Nasze mieszkanie to pokój młodego, salon z aneksem i nasza sypialnia, w której wyląduje Dziewczę. Zależnie od tego, jak będzie spała, albo później trafi do brata, albo ja wyniosę się do salonu z mężem -
Nas tez czeka remont na wiosnę jak nam pogoda pozwoli chcemy ruszyć z remontem dachu chcielibyśmy zdążyć przed porodem a dopiero później czyli juz po narodzinach czeka nasz remont 2 dużych pokoi i kuchni narazie musimy wytrzymać w małym pokoju ale póki co dziecko przez kilka miesięcy nie potrzebuje dużo miejsca wiec damy rady . A jak hałas będzie bardzo przeszkadzał to wybierzemy sie z Oliwka do babci na wakacje :p
-
Szczesliwa zazdroszczę tez juz bym chciała miec remont z głowy ,ale dopóki nie zrobimy tego dachu to nie możemy ruszyć z reszta bo trzeba cały strop poprawiać ,wiec stwierdziliśmy ze teraz poczekamy z remonwtwm a później zrobimy juz taki całkowity remont.
-
Ale brzuszek ładny
mój to już jest szok...wyglądam jakbym była miesiąc do przodu
już nawet ginka się śmiała że jest wysoko. Niby tylko 2,5 kg przytyłam ale brzuchol tak wyskoczył. No ale co się dziwić 3 ciąża, a mięśnie brzucha nie wzmocnione po ostatniej i tak to jest
-
Już po wizycie, wszystko jest ok. Mały waży w przybliżeniu już 640g. Długość kości udowej FL 4,23cm. To na 23tc+3d
Tròjka, Axana, klarunia1978, Tini, welonka, Alphelia, Kalinkaabc, Marya, teqz, Leira, witaminkab, ptaszek, Arga, Anitka201, Kropka89, anna23 lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
U mnie też już pączusie zaliczone i do tego faworków narobiłam więc jest wyżerka
co do miesięcy to jakoś nie specjalnie liczę (nawet tygodnie nie zawsze mi wychodzą) ale to może z racji trzeciej ciąży
wydaje mi się, że dwie poprzednie bardziej przeżywałam a teraz już chyba tak na spokojnie. Jak ktoś pyta który to miesiąc to mówię że termin mam koniec maja początek czerwca, niech sami sobie liczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 14:09
-
Ja od maja zamierzałam przeprowadzić się do nowego mieszkania które od podstaw trzeba wykończyć. Teraz muszę leżeć i chyba będzie ciężko z przeprowadzką. Całe szczęście zdążyłam zrobić projekt kuchni:) paczki tez planowałam zrobić a tu taki klops:(