CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega szacunek za poświęcony czas na tą listę. Przepiękna wyszła.
Alphelia, tomania2806, Anna Stesia lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Dobra robota dziewczyny z tą pierwszą stroną, Dziękujemy!!! Ja jestem noga internetowa, niestety nie mogę pomóc w porządkowaniu:( ale tym bardziej doceniam Wasze zaangażowanie.
Ja heparynę wstrzykuję, całkowicie w boczku i tam jest super mnie nie boli, aczkolwiek neoparin ma też tępe igły, clexane dużo lepsze. -
Dzisiaj nie potwierdziło mi się zapalenie pęcherza na szczęście. Gin powiedziała że w 27tc może pojawiać się takie bolesne rozciąganie więzadeł macicy. Pierwszy raz o tym słyszałam. Mam zalecenie leżeć i jeszcze raz leżeć. Szyjka i łożysko bez zastrzeżeń. Gdyby się coś działo to do szpitala. Mam nadzieję że nie będzie trzeba
Dika lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Magda33 to dobrze nie masz zapalenia, zawsze to mniej leków
Ja właśnie nie wiem jak u mnie z szyjką, bo dawno gin nie mierzyła, ale do tej pory nic niepokojącego też nie czułam.
Magda33 lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Eunice, Alphelia, Katka - dziękuję za odtworzenie naszej listy
świetna robota!
tomania2806, Kropka89, kokkosanka, Anna Stesia, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
A teraz mam pytanie spoza listy;-) od kilku dni bolą mnie plecy ale jakby nisko i z jednej strony. Boli do tego stopnia że ciężko mi stanąć na lewej nodze (A czasami wręcz mnie "zwala" z nóg). Zastanawiam się czy tak wygląda rwa czy po prostu mała gdzieś uciska jakiś nerw albo zwykle przemeczenie? Ból nie jest cały czas tylko powiedzmy "łapie" kilka razy na dzień
-
Trzymam kciuki za dentystę :p
Lista wyszła super
Właśnie zauważyłam,że mam mokro na cycach :-o siara zaczyna lecieć :p -
Welonka to trzymam kciuki za wizytę
Moja ostatnia wizyta u dentysty skończyła się wycinaniem i wyrywaniem mi dziąsła, żeby odsłonić ósemkę
U mnie jeszcze nie miałam plam na biustonoszu, nie wiem od czego to zależy, że niektóre z Was już dawno mają a inne nie
Alphelia moja będzie bardziej przyjemna bo tylko przegląd na którym mam nadzieje nic nie znajdzie i czyszczenie licówek:)
U mnie pierwsza siara pojawiła się okolo 18tygodnia pozniej mialam spokój jakos tydzień -dwa tygodnie miałam dzien potoku i od tamtej pory co jakis czas obserwuje plamy , moje cale piersi sa pokryte niebieskimi żyłami okropnie to wygląda -
Tini wrote:A teraz mam pytanie spoza listy;-) od kilku dni bolą mnie plecy ale jakby nisko i z jednej strony. Boli do tego stopnia że ciężko mi stanąć na lewej nodze (A czasami wręcz mnie "zwala" z nóg). Zastanawiam się czy tak wygląda rwa czy po prostu mała gdzieś uciska jakiś nerw albo zwykle przemeczenie? Ból nie jest cały czas tylko powiedzmy "łapie" kilka razy na dzień
-
Dziewczyny super lista !
ja byłam dzisiaj oglądać wózki:) i wstępnie zdecydowaliśmy się na Bebetto Muranofajna ma amortyzację, fajnie się składa;) fajne też funkcje na lato - "wywietrzniki" od dołu i dość spory na budce;) materiał na UV50;) spacerowka wydaje się być spoko
np pasy z regulacją 5-poziomowa:)
chyba go weźniemy
co do listy wyprawki kosmetycznej dla malego to zrobiłam sobie taką wstepna z pomocą bratowej:) teraz muszę tylko zamówićSzczęśliwa2017 -
welonka to u mnie tak samo całe piersi pokryte niebieskimi żyłami
w niektórych miejscach tak gęsto, że na pierwszy rzut oka to jak sine wygląda.
szczęśliwa2017 ja właśnie się zbieram na zamówienie Bebetto Bressoz tego, co kojarzę, to on z Murano i jeszcze jednym modelem różnią się tylko wyglądem, rozmiarami i wagą, a reszta opcji ta sama.
eunice. wrote:Sorry za błędy dziewczyny, przez te 90 stron przeglądania już mi się trochę w oczach mieniło:D. Niektóre też mają wpisany termin na podstawie tego, co podały na samym początku gdzieś
.
Także jakby co to proszę o poprawki;).
Nie jestem też pewna czy nick "Ania0" jest dobrze wpisany czy mi coś ucięło, ale nie mogę znaleźć jej nigdzie żeby sprawdzić.
Jest dobrze
Świetna robota dziewczyny!