CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klauuudia wrote:O widzisz w takim razie jeszcze też nie wszędzie... A gdzie mieszkasz? Może to zależy też od Ładny? Hmm ciekawe
Ja mieszkam w Niemczech, ale siostra obecnie też jest w ciąży , miesiąc wyżej niż ja i też piła zwykłą glukozę, a ona mieszka w Polsce (okolice Gdańska). -
M.W wrote:Ja mieszkam w Niemczech, ale siostra obecnie też jest w ciąży , miesiąc wyżej niż ja i też piła zwykłą glukozę, a ona mieszka w Polsce (okolice Gdańska).
A w którym landzie mieszkasz w Niemczech?
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
Mam wyniki krzywej:
na czczo - 90
po 1 godz. - 136
po 2 godz. - 106
Wynik na czczo chyba na granicy, ale rozumiem że mimo tego mieszczę się w normach?
Edit: i toksoplazmoza nadal ujemna - uff... morfologia się niestety rozjechała, ale to już zostawiam lekarzowi, niech oceni czy mieści się to wszystko w normach dla ciężarnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 16:24
-
Odkąd weszłam w 3 trymestr to jakoś zaczęło mi się dłuzyć. Wydaje mi się, że to jeszcze cała wieczność zanim utulę maleństwo. Wy też tak macie? Nie wiem może to wpływ jakiś hormonów, a może ostatnio mam po prostu za dużo wolnego czasu i zbyt dużo myślę
-
Ha wrote:Odkąd weszłam w 3 trymestr to jakoś zaczęło mi się dłuzyć. Wydaje mi się, że to jeszcze cała wieczność zanim utulę maleństwo. Wy też tak macie? Nie wiem może to wpływ jakiś hormonów, a może ostatnio mam po prostu za dużo wolnego czasu i zbyt dużo myślę
Tak - wyjątkowo mi się dłuży. -
Ha wrote:Odkąd weszłam w 3 trymestr to jakoś zaczęło mi się dłuzyć. Wydaje mi się, że to jeszcze cała wieczność zanim utulę maleństwo. Wy też tak macie? Nie wiem może to wpływ jakiś hormonów, a może ostatnio mam po prostu za dużo wolnego czasu i zbyt dużo myślę19.06.2108r
-
Alphelia wrote:A w którym landzie mieszkasz w Niemczech?
Alphelia już kiedyś na grupie Ciąża w Niemczech pisałam, że jesteśmy z tych samych stronByłyśmy u tego samego lekarza na badaniu prenatalnym we Frankfurcie.
Mieszkam w Babenhausen to jest ok 40 km od Frankfuetu.
Alphelia lubi tę wiadomość
-
Wiecie co,muszę sie pozalic,bo mam juz wyjatkowo dosc.Wkurzam sie ostatnio strasznie,bo moj maz widzi wszystkich naokoło i wszystkim musi pomoc,a ja zostaje sama,az mi sie płakać chce.Jego mama czesto coś potrzebuje,a to zakupki,a to dziureczkę wywiercic w ścianie itp..teraz usłyszałam,ze musi jechac na przeglad auta...swojemu bratu...no zesz kurwa mac,caly czas cos.Ja w ciazy mogę zostac z 2 dzieci w domu,a on musi pomagac,bo prosza,jakby sami nie mogli tyłków ruszyc.Dodam,ze tesciowa nie pracuje,a nigdy nie zabiera wnuków do siebie,na spacer,wlasciwie się jej boja,bo jest wredna i tylko cały czas dokucza innym.19.06.2108r
-
Dziewczyny gdzie robicie zakupy ? Jeśli chodzi o sklepy internetowe. Ja znam taki fredo . Myślę o laktatorze czy warto kupować zestawy ? Jaka firma waszym zdaniem jest do polecenia? Hampol ? Fotelik to maxi cosy, smoczki i butelki loveli. Z jakiej firmy kupujecie nanie elektroniczne ?
Zd3cydowalam się na k9sz mojrzesza drogi ale trudno . Bardzo mi się podoba. Wolek mam od brata taco omega plus. Muszę do niego dokupić adaptery do fotelika i torbę. Meble też kupiłam.
Jeszcze chciałam zapytać o polecana firmę na pościel i ochraniacze do łóżeczka. Chodzi mi o jakosc. Jesteście zwolennikami ochraniaczy ?
Jakie proszki i płyny? Z jakiej firmy ?
Zaczęłam w końcu grzebać w internecie i jest tego tyle że już nic nie wiem -
eunice. wrote:A czy któraś z Was się orientuje jak jest z lekami typu euthyrox? Mogę brać przed badaniem krzywej?
My właśnie wróciliśmy do domu z wózkiem. Kupiłam używany w idealnym stanie. Super, że to z głowy mam. W aptece ziko jest teraz promocja płynu do kąpieli Emolium 400ml w cenie za 200ml. Jeżeli kogoś interesuje. A płyn do prania to lovela albo bobini.
Pościel mam kupioną z Lidla a ochraniacz z allegro, za dwa dni powinien przyjść.
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
mnie szybko lecą tygodnie ale już bym chciała być po.
Ale to zasługa synka, pierwsza ciąża strasznie się dłużyła.. szczególnie pod koniec.
Ja posegregowalm cuiuszki i wyprałam niebawem poprasuje sobie i Torbe spakuje do szpitala w tym tygodniu. I W sumie już prawie gotowe wszsytko. jakos wole byc wczesniej gotowa w razie komplikacji, i zrobione po swojemu
Malutka odwrócona juz głowka w dół i kopie po zołądku jak szalona... wczesniej na zgage pomagało mi rennie migdały i mleko a teraz nic.. dosłownie nic nie pomaga nie wiem czemu
Moja kluseczka w 25 tyg wazyła 810 gr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 18:54
klauuudia lubi tę wiadomość
-
A propos zgagi ( pierwszy raz się pojawiła)- wczoraj i dziś dopadła mnie o tej samej porze - koło 18. Młoda jest teraz mocno aktywna. Czy wg Was to przypadek czy znak że Mała się już odwróciła głową w dół i kopie po żołądku? Chociaż powiem szczerze że mam wrażenie że ona jest wszędzie
-
eunice. wrote:Jeszcze mam pytanko do tej krzywej, bo teraz czytam, że nie powinno się na kilka dni przed pić kawy i herbaty- piłyście? Bo ja dziś i kawa i herbata...
Jeszcze piszą że nie pozwalają rozcieńczać cytryną- ale glukozę cytrynową mi powinni pozwolić?
Co do laktatorów to dla mnie zdecydowanie MEDELA.a co do cytryny zależy od laboratorium, musisz zadzwonić do swoich i się spytać.
Magda33, Anitka201 lubią tę wiadomość