CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla wszystkich kolejnych rozpakowanych. My od dziś już w domu cieszymy się sobą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dbff7126ed9.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17424e1592c2.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/338140dcf9ea.jpg
Magda33, Alphelia, Joaszo, summer86, Anitka201, welonka, teqz, kokkosanka, Dika, Wonderland, Pysiaczek89, Agnella, Andziula_1988, Sonia94, witaminkab, Tini, pumka1990, anieszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna az się człowiekowi chce rodzić jak się popatrzy na takie cudeńko ❤️
Pilik no najważniejsze żeby nasze maleństwa wiedziały co mają robić w danym dniu
Nasz Wiktor jest takim trochę wstydziochem, na USG się chowa, jak jest więcej osób obok mnie to nie kopie, żeby na tej porodówce zechciał wyjść jak tam tyle ludzi będziezaprze się nóżkami i będzie problem
pilik, anna23 lubią tę wiadomość
-
Enek gratulacje :*
Moja mała już jest ze mną trochę pojadla i śpi ale płakać mi się chciało jak nie mogłam jej przystawic bo lapala wypluwala ja nie wiedziałam czy ja dobrze przystawiam . Ja czuję się nawet ok już po kąpieli . Sama jestem w szoku ze tak poszło szybko i sprawniemam nadzieję że będzie z każdym dniem coraz lepiej
Joaszo, Czara, Agnella, Andziula_1988, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Anitka, a jak Ty się tam trzymasz
?
Welonka, dopiero parę godzin po porodzie, niech maluszek zrobi pierwszą kupkę, tzn. smółkę, wtedy będzie jadła ślicznie. U mnie córeczka po takiej pierwszej w życiu czynności zaczęła ładnie ssać. A minęło dobre parę godzin.
Ciekawa jestem jakie były błędy usg z wagą dziecka, dziewczyny, sporo lekarze się pomylili?
Teraz chyba będzie przerwa w porodach, a może się mylę
-
Agnella wrote:
Ciekawa jestem jakie były błędy usg z wagą dziecka, dziewczyny, sporo lekarze się pomylili?
W 32 tc lekarz szacował, że mala będzie miała 3200-3300. W dniu porodu wyszło na usg 3600. Urodziła sie z waga 3940. Byłam w szoku.
-
Welonka no to się doczekałaś swojego Maleństwa
gratuluje z całego serca! ❤️
Enekzkrainykredek Tobie również serdeczne gratulacje ❤️
U mnie dziś Młody miał spokojny dzień. Co mnie oczywiście od razu stresuje. Na szczęście wieczorkiem się rozkręciłlubię kiedy tak szaleje ❤️ Nawet kiedy jest to bolesne.
-
Welonka niestety nie wiem
Najlepiej zapytać położne.
A my dzisiaj sobie walczymy. Udało mi się przespać z 40 minut. Mała niespokojna, męczą ją gazy, co chwilę się budzi. Do tego jest tu jak w saunie, wszystkie okna pozamykane. Odliczam godziny do wyjścia do domu. Teraz usunęła na mnie, odłożyłam ją i zobaczymy jak długo pośpi. -
Dziewczyny ja wpadam się pochwalić ze jednak urodziłam
Leon 02.06 godzina 02.30 waga 3740 i 57 długi
Młody już zjadł z obu piersi
Złapało mnie o 23 i do 24 skurcze co 4 minuty ale ciagle mieliśmy wątpliwości czy jechać . Szybko zadzwoniliśmy do położnej ta kazała jechać do szpitala. Koło 1 dojechaliśmy do szpitala i dzięki cudownej położnej akcja poszła szybko i sprawnie. Położna Nie pozwoliła na nacięcie krocza, podobno tylko odrobine pękłam
Magda33, pilik, summer86, Pysiaczek89, Agnella, Joaszo, Dika, kokkosanka, Alphelia, witaminkab, Annaya, Andziula_1988, lotka1990, Tini, Axana, Wonderland, anieszka, palusia171 lubią tę wiadomość
-
Anitka Gratulacje. Ale fajnie i szybko poszło.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓