X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda tak mi przykro. Nie wiem co powiedzieć, ta wiadomość mnie rozbiła.
    W związku z tym chyba zniknę stąd na pewien czas bo sama zaczynam się dołować.

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda tak mi przykro :( przytulkam
    Ale dlaczego? Znasz przyczyne? Co powiedzial lekarz?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniusia trzymam mocno kciuki aby serduszko na nastepnej wizycie nadal bilo. Trzymaj sie.

Truskaweczka bylas dzis na usg? Czy wszystko w porzadku?

kiniusia00, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda tak mi przykro :-( Aż się popłakałam :-( Kurde jakie to niesprawiedliwe wszystko jest! Pechowy ten nasz czerwiec :-( :-(

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko napisz jak to usg, kochana bo się martwimy

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie poryczalam :(
    Czy ten strach o fasolke juz zawsze bedzie nam towarzyszyl? Jakie to smutne :(

Trzymajcie sie dziewczyny. Niech nasze fasolki rosna silne i zdrowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 21:05

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam kochane tak w skrócie to jest narazie ok dostałam leki luteine w razie czego nam brać i jak bym miała skurcze to nospe Ale całą noc źle spałam i takie sny miałam kurczę dobrze że to nic poważnego.

Lauda tak mi przykro nie wiem co napisać ale ja wczoraj też myślałam o najgorszym

Viola lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O niee! Lauda kochana przykro mi strasznie nawet sobie nie wyobrażam co teraz czujesz mocno tule :* ja też na jakiś czas was opuszcze pełno tu smutku :( choć dziś byłam na wizycie i jest wszystko dobrze to jest mi strasznie smutno ta wiadomość mnie zasmuciła truskaweczko życze wszystkiego dobrego luteina napewno pomoże buziaki dziewczyny nie załamujcie sie !!!

• lilirose Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, strasznie mi przykro :(

Truskaweczka, trzymam kciuki za Was :*

Chciałam dać znać, że u nas wszystko ok. Dzidziuś ma 11,5 mm, pęcherzyk 30,4mm, czyli tyle ile powinien, serduszko bije. Za 2 tygodnie kolejna wizyta. Trochę stresu zeszło.

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:22

Aka81, Truskaweczka250, BrumBrumek lubią tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell lilirose fajnie ze u was wszystko dobrze :)

lilirose lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no :/ Lauda... trzymaj się Kochanie !! <3
    a ja mam w piątek genetyczne i już zaczynam panikować... co tu się dzieje... tragedia...

• asiaaaaaa Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda przykro mi trzymaj się jakoś choć wiem że łatwo powiedzieć. Smutne to że tyle już nas odeszło. Jestem sama po 4 poronieniach wiem co to za ból. Za wszystkie aniołki zapale jutro znicz U mojego synka... ;(

Evell lubi tę wiadomość

gannrjjgdd819noa.png
    Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
    Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
    Anialkow w niebie 5 [*]
  • aghata Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda myslalam o Tobie wczoraj caly dzien, nic nie pisalas, teraz wiem dlaczego. Jest mi ogromnie przykro.

Moze wszystkie odejdzmy stad i zamknijmy watek.

Ja walcze z okropna migrena ktora pol nocy mi nie dala spac. Apap nic nie pomogl musze sie przemeczyc macie jakies sposoby na migrene?

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata ja niestety nie mam. Poleż, przewietrz mieszkanie może to pomoże.

A propo wątku i znikania z niego to też mnie to zaczyna irytować. Nikt nikogo tu na siłę nie trzyma, ale znikanie bo dzieją się smutne sytuacje jest dla mnie niezrozumiałe.
    To życie. Raz jest dobrze a raz źle.
    Odwracanie oczu od czyjegoś problemu jest złe.

Truskaweczka250, BrumBrumek, nadzieja89, Nieukowa lubią tę wiadomość

• CaneCorso Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wracam po chwilowej nieobecnosci, chce mi sie spac praktycznie co godzine, dlatego nie mam czasu czytac forum :-(
    Lauda jestem z Tobą, nie poddawaj sie. Ja osobiscie dopiero za dwa tygodnie mam isc na USG a ostatnie mialam na samym poczatku, nie wiem czy to dobrze czy zle bo na chwile obecna nic o moim dzidziusiu nie wiem. Pozostaje mi czekac.

3i49zbmhdvaalxch.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie dziwne jest podejscie w coniektorych rejinach podejscie NFZ-tu. U nas w Trzebnicy tez kiedys byly tylko 3 badania usg w gabinecie gina nie bylo. Od razu ucieklam i poszkam prywatnie. Teraz gdyby nie usg nie wiedzialabym ze mam splaszczony pecherzyk a dzidzia nie ma miejsca zeby sie ruszac, dzieki usg jestem na zwolnieniu biore leki i za tydzien znowu mam badanie i usg, to juz 4 w tej ciazy.

preg.png[/url]
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem z okolic Trzebnicy Agatha, moze polecisz mi jakiegos lekarza prywatnie, gdyz szczerze mówiąc chciałabym rodzi w Trrzebnicy

3i49zbmhdvaalxch.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ;)
    Szkoda że zniknęła nasza lista :( wiem że ciężko jest, ja sama się martwiłam po tym plamieniu ale trzeba dalej walczyć o nasze fasolki:)może by listę odtworzyć reaktywować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:15

25.png
    Mili <3
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj napisałam, że zniknę stąd na pewien czas, ale jak widać nie potrafię. Widzę, że kilka z Was zirytowało się tym, ale o ile poronienia wcześniejszych dziewczyn jakoś "nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia", o tyle nie bijące serduszko Maleństwa laudy przeżyłam bardzo mocno. Byłyśmy na bardzo podobnym etapie, bodajże dwie wizyty miałyśmy w tych samych dniach i możecie mi wierzyć lub nie ale od wczoraj jestem przerażona i oczywiście zaczynam trochę wariować tym bardziej, że czuję się co raz lepiej (co teoretycznie na tym etapie ciąży jest normalne) i pewne objawy ustępują.

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesicia wrote:
    Wczoraj napisałam, że zniknę stąd na pewien czas, ale jak widać nie potrafię. Widzę, że kilka z Was zirytowało się tym, ale o ile poronienia wcześniejszych dziewczyn jakoś "nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia", o tyle nie bijące serduszko Maleństwa laudy przeżyłam bardzo mocno. Byłyśmy na bardzo podobnym etapie, bodajże dwie wizyty miałyśmy w tych samych dniach i możecie mi wierzyć lub nie ale od wczoraj jestem przerażona i oczywiście zaczynam trochę wariować tym bardziej, że czuję się co raz lepiej (co teoretycznie na tym etapie ciąży jest normalne) i pewne objawy ustępują.

Ja mam ten sam termin co miała nasza Lauda, wiem że na pewno ciężko to przeżywa :(

25.png
    Mili <3
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ