Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale wolałam ściąć włoski by pozniej były gęstsze. Ale ten czas leci.. Wychodzę do pracy z myślą hura wreszcie chwila luzu od małej po czym po godzinie tak mi sie za nia juz tęskni małż dzielnie przejął obowiązki i w zasadzie co wieczór kładzie mała spac , bo ja na popołudnia pracuje żebyśmy migli sie zmieniać hop hop siamyrka?Migotka85
-
No Siamyrka, naprawde Cie wcielo. Zapomniałaś juz o nas? Nathanek już pewnie zmienił sie bardzo...
A co u was Migotka? Jak tam malutka?
U nas niestety zaczął sie rok szkolny i Amelia już chora a jak Amelia to Krzyś też... Wkurza mnie to okropnie -
No to epic super! Bardzo gratuluje. Tak jak u nas, tez mam parke ale z 7 letnią różnicą wieku i powiem ze narazie wole chłopców choć maly zajrzy wszedzie, jest ruchliwy i wszystko co popadnie bierze w rece i w buzie to wole to niż ciągłe marudzenie...
-
Gratuluje epick! U nas wszystko dobrze tez od wczoraj leci z nosa i ciagle kocha Nelcia wiec pewnie jakies przeziębienie. Tydzien temu dopiero co zazegnalismy marudzenie przy wychodzących ząbkach a tu znowu.. Niedziele staramy sie poświęcać w pełni malutkiej i zwykle cos organizujemy , wypad do zoo czy nad jezioro jak było ciepło, lubię te nasze weekendyMigotka85
-
Migotka, to ile macie juz zabkow? U nas dopiero 7... Ale cos sie zaczyna dziac, bo ma twarde dzaselka.
Ja tez lubie weekendy, maz jezdzi w trasy, wiec widzimy sie tylko w weekendy wlasnie, teraz ostatnio zbieramy kasztany bo corka ma taka akcje w szkole
Siamyrka ty juz chyba wcale tu nie wchodzisz... -