X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Migotka85 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe moja mała tez w lipcu była u szwagierki na obcięciu włosków podczas wizyty w pl. Grzecznie siedziała ☺️ Po obcięciu bardzo podobna do tego chłopczyka z bajki zaczarowany ołówek

Migotka85
  • Migotka85 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wolałam ściąć włoski by pozniej były gęstsze. Ale ten czas leci.. Wychodzę do pracy z myślą hura wreszcie chwila luzu od małej po czym po godzinie tak mi sie za nia juz tęskni :) małż dzielnie przejął obowiązki i w zasadzie co wieczór kładzie mała spac , bo ja na popołudnia pracuje żebyśmy migli sie zmieniać :) hop hop siamyrka?

Migotka85
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Siamyrka, naprawde Cie wcielo. Zapomniałaś juz o nas? Nathanek już pewnie zmienił sie bardzo...

A co u was Migotka? Jak tam malutka?

U nas niestety zaczął sie rok szkolny i Amelia już chora a jak Amelia to Krzyś też... Wkurza mnie to okropnie

ukdy3e5exkks76t9.png
  • EP!C Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej, wpadlam sie pochwalic,ze bedziemy mieli synka :)

16udskjo085vr1ot.png 82dogu1rybsnof6k.png
    20150530650113.png
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to epic super! Bardzo gratuluje. Tak jak u nas, tez mam parke ale z 7 letnią różnicą wieku i powiem ze narazie wole chłopców ;) choć maly zajrzy wszedzie, jest ruchliwy i wszystko co popadnie bierze w rece i w buzie to wole to niż ciągłe marudzenie...

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Migotka85 Ekspertka

Wysłany: 26 września 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje epick! U nas wszystko dobrze tez od wczoraj leci z nosa :( i ciagle kocha Nelcia wiec pewnie jakies przeziębienie. Tydzien temu dopiero co zazegnalismy marudzenie przy wychodzących ząbkach a tu znowu.. Niedziele staramy sie poświęcać w pełni malutkiej i zwykle cos organizujemy , wypad do zoo czy nad jezioro jak było ciepło, lubię te nasze weekendy :)

Migotka85
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, to ile macie juz zabkow? U nas dopiero 7... Ale cos sie zaczyna dziac, bo ma twarde dzaselka.
    Ja tez lubie weekendy, maz jezdzi w trasy, wiec widzimy sie tylko w weekendy wlasnie, teraz ostatnio zbieramy kasztany bo corka ma taka akcje w szkole :)
    Siamyrka ty juz chyba wcale tu nie wchodzisz...

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny.
    09.11 przyszła na świat Matylda.57cm 3640 gram

2urrwvk.jpg

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada super! Serdeczne gratulacje :) fajnie, ze sie udalo miec parke. A jak porod? Lepiej? A Leon grzeczny czy daje popaluc? Caluski dla dzieciakow :*:*

ukdy3e5exkks76t9.png
‹‹ 1736 1737 1738 1739 1740
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ