Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySista w sklepie stacjonarnym smyka musisz wyrobić/ zgłosić zgodę na otrzymywanie SMS
Dzisiejszy jest treści
20% rabatu na WSZYSTKIE UBRANIA i BUTY w SMYKU do 29.3.2015. Promocje nie lacza sie. Regulamin na www.smykgroup.com POKAZ KODxxxxxxx
Dziewczyny ciuszki boskieja niestety mam bana na zakupy ciuszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:48
Sista lubi tę wiadomość
-
Całe szczęście, że wyszłam pospacerować z rana bo teraz to i u nas pogoda się psuje. Ale rano było super. Aż się zgrzałam mimo mojego żółwiego tempa. A przy okazji zakupiłam w szmateksie super bluzkę na cieplejsze dni za całe 4 zł
U nas Mała pewnie będzie spać w pajacu albo bodziaku i śpiochach. Piżamek takich jak te z H&M nie planuję kupować. Kupiłam za to właśnie 3 koszule do karmienia i szlafrok na allegro.
Scintilla, gosi_a, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
angel-84 - ubranka rewelacja ... kupujesz stacjonarnie u siebie w mieście czy w jakimś lumpiku Internetowym ?
Co do piżamek ... u mnie chyba wystarczy sam bodziak bo w domu mam b. ciepło :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:59
gosi_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla -kupuję stacjonarnie u siebie w mieście.
Staram się chodzić 2 razy w miesiącu. Rodzina się już śmieje że kilka dziennie będę małego przebierała.
Ale jak czegoś mu nie zdążę ubrać to nie będzie mi szkoda że wydałam tyle kasy, a ciuszek leży nieużywany.
A tak za te wszystkie rzeczy dałam chyba 70 złScintilla lubi tę wiadomość
-
Inesicia wrote:Całe szczęście, że wyszłam pospacerować z rana bo teraz to i u nas pogoda się psuje. Ale rano było super. Aż się zgrzałam mimo mojego żółwiego tempa. A przy okazji zakupiłam w szmateksie super bluzkę na cieplejsze dni za całe 4 zł
U nas Mała pewnie będzie spać w pajacu albo bodziaku i śpiochach. Piżamek takich jak te z H&M nie planuję kupować. Kupiłam za to właśnie 3 koszule do karmienia i szlafrok na allegro.
No właśnie mnie tez czeka zakup koszul. Możesz podać linka do tych co zakupilaś? Może mi to ułatwi zakupa ja lece Kończyc Szyć ochraniacz do lozeczka. Jak skoncze to się pochwalę
Sista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
angel-84 wrote:Scintilla -kupuję stacjonarnie u siebie w mieście.
Staram się chodzić 2 razy w miesiącu. Rodzina się już śmieje że kilka dziennie będę małego przebierała.
Ale jak czegoś mu nie zdążę ubrać to nie będzie mi szkoda że wydałam tyle kasy, a ciuszek leży nieużywany.
A tak za te wszystkie rzeczy dałam chyba 70 zł
Niestety nie pamiętam skąd jesteś .... może z Łodzi ?bo moje okoliczne lumpki nie oferują za ciekawych pozycji
-
nick nieaktualny
-
angel-84 wrote:Stargard Szczeciński.
U nas są śliczne rzeczy od bodziaków po kombinezony, kurtki naprawdę można dziecko okupić za grosze
Echh... za daleko- może dziewczyny z zachodniopomorskiego skorzystają
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Zerknie ktoras?
Na czczo 82
Po 1godz.162
Po 2godz.122
B. Ładnie ... możesz zjeść coś słodkiego dla uczczenia wynikukarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Marcia86 wrote:No właśnie mnie tez czeka zakup koszul. Możesz podać linka do tych co zakupilaś? Może mi to ułatwi zakup
a ja lece Kończyc Szyć ochraniacz do lozeczka. Jak skoncze to się pochwalę
-
nick nieaktualny
-
ehh, glukoza dobra, morfologia też, ale mocz nie za ciekawy
leukocyty nieliczne..
a w osadzie moczu :
nabłonki nieliczne
leukocyty 21-26
erytrocyty 2-4
pasma śluzu nieliczne
fosforany bezpostaciowe bardzo liczne
flora bakteryjna liczne -
nick nieaktualny
-
Karolinka super wynik.
Dziewczyny u mnie wyszedł wynik, na czczo 89, po godz. 179i po 2 godz 120. No i po godz wyszedł wynik wątpliwy, dlatego miałam ograniczyć słodkie i robić glukozę na czczo. Tydz temu miałam 74 a wczoraj 60to chyba za nisko, prawda? Zrobiłam to badanie hemoglobiny glikolizowanej hba1c i wyszedł mi wynik poniżej normy 3,1 od 4-6,5 jest prawidłowy. Powyżej oznacza zawyżony cukier. I już zgłupiałam, mam teraz tego cukru za mało czy jak? Przy wielowodziu cukier się powinno obniżać no ale jak jest poniżej normy to też nie jest za dobrze, prawda? Będę jadła słodkie ale nie mega dużo.człowiek już nie wie vo robić.
karolinka85 lubi tę wiadomość