Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny no ja pije jedną rano, z ekspresu.. ale z dużą ilością mleka. Wiec to niby duzy kubek ale tam kawy połowa objętości
No ale nie wyrobie bez
I wczoraj z grupy moich lutowek jedna dziewczyna oznajmiła nam ciąże i mamy ten sam tp -
I do plamiących oczywiście, zawsze trzeba sprawdzić ale znaczna większość kobiet plami w ciazy i zwykle to nic groźnego
U mnie kilkukrotnie zdarzyły sie krwawienia obfite ale to nie było nic groźnego. Wiadomo, każda sie boi, ale nie pchajmy sobie do głowy od razy najczarniejszych myśli powodzenia! -
hops niestety dopiero co się zaczęło ;/ u nas leje całymi dniami i jak na złość wszystkie parasole wyparowały ;/
syringe ooooo też to mam, te napady są okropne. W pierwszej ciąży przytyłam 25 kg bo nie uważałam na to co jem. Teraz chcę uważać ale kuuuuurczę tak mi się je chce że mam potem jeszcze większe wyrzuty sumienia ;/ -
miałam już nie robić bety, więc zrobiłam kontrolnie test
wygląda super
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b200149199e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 11:25
pannaaga lubi tę wiadomość
-
Totoja, trzymam kciuki. Oby wszystko było ok Kochana.
Szatynka, mi też naturalnie wypadają włosy i za dużo już ich nie zostało. Jak jeszcze teraz zaczną wypadać to chyba się załamię
MałaMyszka, piękny test
Ja tak nałogowo kawy nie piję. Jedynie czasami do słodkiego Teraz jakoś mnie nie ciągnie do niej wcale Z objawów tylko trochę mnie piersi bolą i ciężko mi się jedzenie trawi, a tak to nic Ale najgorsze objawy zaczynają się w 6 tygodniu, więc to jeszcze przed nami -
Totoja wrote:To juz chyba koniec. Prawdopodobnie poronie. Mam czekam do poniedzialku. Zrobili bete dzisiaj i powtorza w pon.
-
ja jutro mam wizytę, żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk (tydzień temu nie było jeszcze). Późno miałam owulację, beta przyrasta także jestem dobrej myśli. ale raczej nie będzie jeszcze serduszka, skoro tydz. temu pęcherzyk był niewidoczny.
pobolewa mnie czasem brzuch delikatnie, tak ćmi, no i dziś lekko pobrudziła mi się wkładka na jasno brązowo (mam nadzieję, że to od nadżerki,że ciąża ok).
Bardzo się stresuję jutrem, ale nie mogę się już doczekać.
Totoja, może u Ciebie też późno doszło do zapłodnienia, wtedy chyba spokojnie jeszcze na serduszko można poczekać... -
Totoja, plamienia w ciąży się zdarzają, a akcja serca może się jeszcze pojawić. Z synkiem miałam dopiero widoczne serducho w 6+1 tc, a moja koleżanka dopiero w 7+1 tc, także to indywidualna sprawa.. chyba, że już było widoczne u Ciebie serce wcześniej?
bardzo plamisz? jaki kolor?
Ja znowu po badaniu miałam lekko podbarwiony śluz na jasny beż, ale może to od badania tylko...
Jakie w ogóle miałaś przyrosty bety wcześniej, ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:20
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
jednak pojawiło się coś ciemno czerwonego na papierze, nie dużo i dwa malutkie skrzepy. jak tu się nie stresować. lekarza mam jutro, nie chciałam się dziś włóczyć po szpitalach. sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 14:04