X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • WeraAnna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinqui, dzięki Twojemu wpisowi ostatnie 2 h spędziłam na przepięknej podróży do przeszłości- przejrzałam wpisy na forum i aż mi się nie chce wierzyć jak szybko to minęło. Napisałaś kiedyś "Także dziewczyny trudny czas szybko minie i będziemy wspominać te pulchne, niepyskujące jeszcze niemowlaki :-)" i faktycznie zleciało w mgnieniu oka. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
    P.S. macierzyństwo jest rzeczywiście cudem- po kilku latach nie pamięta się już jak było trudno, pamięta się to co piękne:)

pingui lubi tę wiadomość

preg.png
  • myszka 30 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze czasem tutaj zaglądam :) niestety jeszcze nie mogę powiedziec, że macierzyństwo jest cudem. Przy 2 chłopaków rok po roku mam czasami armagedon. Wiadomo pod pewnymi względami jest lepiej ale pojawiają się inne kwestie. I co gorsza od 3.5 roku sporadycznie przesypiam całe noce. Obecnie do mlodszego musze przynajmniej raz w nocy wstac. Także jeszcze długa droga przedemna zwłaszcza ze za mc pojawi się nowy członek rodziny :)

relgi09kd6xm2d0n.png
    f2wl3e5e5qc78nw6.pngklz99vvjfs70t8uz.png
  • pingui Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, jak zaczynałyśmy byłam chyba jedyna z 3 bączkiem, a teraz coraz więcej 👍
    Myszka 30 teraz jesteś już tak doświadczona, że niewiele sytuacji Cię poruszy 😊

atdci09ktbgklgiz.png
  • Kas1815 Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2022, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wiem, ze już ciąża 2017 dawno za Wami ale znalazłam jedynie tutaj temat który mnie od wczoraj interesuje.
    Otóż na ostatnich prenatalnych stosunek bpd/ofd wynosił za mało tj. 0.71. Wiem, że dwie dziewczyny z tego wątku miały to samo i chciałam się zapytać jak faktycznie skończyło się to u Waszych pociech ?
    Moja lekarka dopiero 07.09 :(
    Lekarka z prenatalnych nic na ten temat nie mówiła :(

‹‹ 925 926 927 928 929
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ