Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja podczas porannej toalety na papierze miałam lekko podbarwiony na brązowo śluz. Przestraszyłam sie , ale po chwili, przy kolejnej próbie juz nic takiego nie było. Echhhhhhhh i taki stres przez następne 8 miesięcy ;(
No i zaczęło bolec jak na @. Wczoraj lekkie zawroty głowy, ale generalnie ok. Oby tak dalej.
Miłego dnia -
hej
dziś byłam powtórzyć betę, strasznie się boję.
W poprzedniej ciąży był wzrost ale za mały ok 60% i ciąża się nie utrzymała.
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze.
Mama Ali wrote:Dziewczyny za badanie bety się coś płaci ja jestem akurat z tego zielona to będzie mój pierwszy raz
u mnie w labo beta kosztuje 30zł, a że dostałam kartę stałego klienta to dziś zapłaciłam 28,50
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny, pytanko. Uklucia po jednej stronie podbrzusza, co kilka sekund. Trwalo to kilka minut i przeszlo... Czy to normalne?
u mnie czasem w lewym jajniku zakuje, czasem w prawym.
A jak np. kaszlnę i kichnę, lub z pozycji siedzącej nagle zerwę się do wstania to też wtedy zakuje z jednej albo z drugiej strony.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Witam się z rana,
mój książę jeszcze śpi, więc wciągnęłam śniadanko, wypiłam kawunie i wzmacniacz
pogoda fatalna, nie mam pomysłu co robić, bo z psem muszę wyjść... Ciemno i mokro za oknem brrrrrrr -
nick nieaktualnyCzytałam, że dwie filiżanki, nie kubki, dziennie. Ja daje radę bez kawy bo nie lubię..no ale jak ty śpisz po 3h... to rano jedna nie zaszkodzi. Herbata też ma kofeinęPianistka wrote:Hej

Totoja mi dalej lecą
zawsze miałam wyjątkowo gęste a teraz garściami
podejrzewam ze druga ciaza znowu to wstrzyma ale po niej zetnę włosy na krótko 
Dziewczyny, jak z kawą? Ja w pierwszej ciazy nie piłam bo nigdy nie pilam. Ale teraz nie jestem w stanie funkcjonować bez
dzisiaj nie wiem czy 3 h spałam
moja młoda miała 7 pobudek i jak zwykle wstała przed 6 a ja ledwo na oczy widzę -.- -
Hej:)
zimno dzis, tylko 5 stopni, ale bez deszczu!
U nas beta w szpitalu 23zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:06
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:No tak hormony działają
przynajmniej u większości
Mi tez w ciazy włosy zaczęły rosnąć w dziwnych miejscach
a mnie z głowy strasznie wypadają
wczoraj jak myłam a potem czesałam je to aż się wystraszyłam, normalnie garść włosów. Wcześniej też mi wypadały ale teraz o wiele więcej.
Niesia86 witaj i gratuluję09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Dzień dobry. My już wszyscy po śniadaniu. Mój synek to głodomor i po śniadaniu już zjadła jabłko i chodzi mówiąc am am

U nas szaro buro i ponuro. Pada deszcz i ogólnie pogoda depresyjna.
W ogóle śmiesznie bo wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka z którą chodziłam w poprzedniej ciąży też teraz zaciążyła. Tylko wtedy ona szybciej miała tp a teraz ja szybciej będę rodzić. -
Pianistka wrote:Dziewczyny, jak z kawą? Ja w pierwszej ciazy nie piłam bo nigdy nie pilam. Ale teraz nie jestem w stanie funkcjonować bez
dzisiaj nie wiem czy 3 h spałam
moja młoda miała 7 pobudek i jak zwykle wstała przed 6 a ja ledwo na oczy widzę -.-
jedna filiżanka kawy nie powinna zaszkodzić
ja w pierwszej ciąży piłam jedną dziennie (prażoną), mam niskie ciśnienie
teraz też piję jedną dziennie z ekspresu ... a raczej to mleko z kawą aniżeli kawa z mlekiem
Jak na złość popsuł mi się ekspres, więc zaparzyłam w szklance i zalałam mlekiem, ale to już nie to samo co z ekspresu ... nie dałam rady wypić.
Muszę męża poprosić aby zaniósł ekspres do naprawy, bo bida bez niego. Tylko taka kawa z ekspresu z mleczkiem mi smakuje inne już nie. A z ekspresu w domu piję codziennie rano. Mąż raczej woli rozpuszczalną.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
MarliOne wrote:W ogóle śmiesznie bo wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka z którą chodziłam w poprzedniej ciąży też teraz zaciążyła. Tylko wtedy ona szybciej miała tp a teraz ja szybciej będę rodzić.
W tym samym roku co zaszłam w ciążę z moim synem to kilka moich bliskich koleżanek też zaciążyło. Nasi mężowie się z tego śmiali.
Jedna rodziła w marcu, druga w maju, ja w czerwcu, kolejna w sierpniu i dwie w październiku (z tym że jedna z nich bliźniaki-chłopcy). Oj było wesoło.
A co najśmieszniejsze większość z nich ponownie zaciążyło w tym samym roku
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙