Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja podczas porannej toalety na papierze miałam lekko podbarwiony na brązowo śluz. Przestraszyłam sie , ale po chwili, przy kolejnej próbie juz nic takiego nie było. Echhhhhhhh i taki stres przez następne 8 miesięcy ;(
No i zaczęło bolec jak na @. Wczoraj lekkie zawroty głowy, ale generalnie ok. Oby tak dalej.
Miłego dnia -
hej
dziś byłam powtórzyć betę, strasznie się boję.
W poprzedniej ciąży był wzrost ale za mały ok 60% i ciąża się nie utrzymała.
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze.
Mama Ali wrote:Dziewczyny za badanie bety się coś płaci ja jestem akurat z tego zielona to będzie mój pierwszy raz
u mnie w labo beta kosztuje 30zł, a że dostałam kartę stałego klienta to dziś zapłaciłam 28,50 -
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny, pytanko. Uklucia po jednej stronie podbrzusza, co kilka sekund. Trwalo to kilka minut i przeszlo... Czy to normalne?
u mnie czasem w lewym jajniku zakuje, czasem w prawym.
A jak np. kaszlnę i kichnę, lub z pozycji siedzącej nagle zerwę się do wstania to też wtedy zakuje z jednej albo z drugiej strony. -
Witam się z rana,
mój książę jeszcze śpi, więc wciągnęłam śniadanko, wypiłam kawunie i wzmacniacz
pogoda fatalna, nie mam pomysłu co robić, bo z psem muszę wyjść... Ciemno i mokro za oknem brrrrrrr -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Hej
Totoja mi dalej lecą zawsze miałam wyjątkowo gęste a teraz garściami podejrzewam ze druga ciaza znowu to wstrzyma ale po niej zetnę włosy na krótko
Dziewczyny, jak z kawą? Ja w pierwszej ciazy nie piłam bo nigdy nie pilam. Ale teraz nie jestem w stanie funkcjonować bez dzisiaj nie wiem czy 3 h spałam moja młoda miała 7 pobudek i jak zwykle wstała przed 6 a ja ledwo na oczy widzę -.- -
Hej:)
zimno dzis, tylko 5 stopni, ale bez deszczu!
U nas beta w szpitalu 23zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:06
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:No tak hormony działają przynajmniej u większości
Mi tez w ciazy włosy zaczęły rosnąć w dziwnych miejscach
a mnie z głowy strasznie wypadają wczoraj jak myłam a potem czesałam je to aż się wystraszyłam, normalnie garść włosów. Wcześniej też mi wypadały ale teraz o wiele więcej.
Niesia86 witaj i gratuluję -
Dzień dobry. My już wszyscy po śniadaniu. Mój synek to głodomor i po śniadaniu już zjadła jabłko i chodzi mówiąc am am
U nas szaro buro i ponuro. Pada deszcz i ogólnie pogoda depresyjna.
W ogóle śmiesznie bo wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka z którą chodziłam w poprzedniej ciąży też teraz zaciążyła. Tylko wtedy ona szybciej miała tp a teraz ja szybciej będę rodzić. -
Pianistka wrote:Dziewczyny, jak z kawą? Ja w pierwszej ciazy nie piłam bo nigdy nie pilam. Ale teraz nie jestem w stanie funkcjonować bez dzisiaj nie wiem czy 3 h spałam moja młoda miała 7 pobudek i jak zwykle wstała przed 6 a ja ledwo na oczy widzę -.-
jedna filiżanka kawy nie powinna zaszkodzić
ja w pierwszej ciąży piłam jedną dziennie (prażoną), mam niskie ciśnienie
teraz też piję jedną dziennie z ekspresu ... a raczej to mleko z kawą aniżeli kawa z mlekiem
Jak na złość popsuł mi się ekspres, więc zaparzyłam w szklance i zalałam mlekiem, ale to już nie to samo co z ekspresu ... nie dałam rady wypić.
Muszę męża poprosić aby zaniósł ekspres do naprawy, bo bida bez niego. Tylko taka kawa z ekspresu z mleczkiem mi smakuje inne już nie. A z ekspresu w domu piję codziennie rano. Mąż raczej woli rozpuszczalną.
-
MarliOne wrote:W ogóle śmiesznie bo wczoraj dowiedziałam się, że koleżanka z którą chodziłam w poprzedniej ciąży też teraz zaciążyła. Tylko wtedy ona szybciej miała tp a teraz ja szybciej będę rodzić.
W tym samym roku co zaszłam w ciążę z moim synem to kilka moich bliskich koleżanek też zaciążyło. Nasi mężowie się z tego śmiali.
Jedna rodziła w marcu, druga w maju, ja w czerwcu, kolejna w sierpniu i dwie w październiku (z tym że jedna z nich bliźniaki-chłopcy). Oj było wesoło.
A co najśmieszniejsze większość z nich ponownie zaciążyło w tym samym roku