Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Myslalam ze bede miała duzo nadrabiania
Sowa, Belldandy, gratulacje serduszek
Ja juz tez chceeeee
U nas koszmarny dzien, mała miała nerwa na wszystko, dawno tak nie było... z tego wszystkiego juz zasnela bo prawie nie spała w dzien a mnie głowa boli i jestem strasznie senna
Chce isc spac niedługo ale ma byc zorza polarna i sie waham -
Pianistka Zorza polarna Ależ Ci zazdroszczę!
Marzymy, żeby kiedyś się wybrać do Islandii i mam nadzieję, że zobaczę tam zorzę. Ale kiedy to będzie to nie wiem skoro kropek rośnie
Już raz odłożyliśmy starania, żeby polecieć na wymarzoną podróż do Nowej Zelandii. Nie mogę powiedzieć, że żałuję, bo była to podróż życia i już zastanawiamy się kiedy i na jakich zasadach tam wrócić, ale już więcej o odkładaniu starań nie mogło być mowy -
sandri_1 wrote:Caro przed ciaza mialam 4,300. A teraz skoczylo do 6,640.
Ohoho, faktycznie sporo skoczyło!
Ja na samym początku leczenia, w marcu miałam 5,3. Ogólnie dawka podnoszona dość regularnie, bo tsh w trakcie leczenia wariowało nieźle. Nie badałam ostatnio tsh w ogóle, ostatni jakiś wynik z początku sierpnia 2,7 a z wczoraj tsh 1,9. I ja jestem na dawce 100mg Letroxu, także kontroluj tą dawkę 75, bo może będzie trzeba zwiększyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 18:59
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Pianistka widziałam Cię gdzieś na jakimś wątku na fioletowej stronie. Ogólnie zapadło mi w pamięci imię Twojej córeczki, Emma, pięknie To teraz przydałoby się do parki co nie?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
tutusia, Nowa Zelandia brzmi cudnie! Ja marzę żeby zobaczyć Finlandię mieliśmy w tym roku pojechać ale nie wyrobiliśmy się z paszportem Emci
a zorza nie pierwsza i nie ostatnia, idę zaraz do sypialni, wezmę sobie książkę albo włączę film
dzisiaj był wyjątkowo ciężki dzień -
Caro wrote:Pianistka widziałam Cię gdzieś na jakimś wątku na fioletowej stronie. Ogólnie zapadło mi w pamięci imię Twojej córeczki, Emma, pięknie To teraz przydałoby się do parki co nie?
jak miło te moje 5 tys postów to na fiolecie więc pewnie gdzieś tu przemknęłam Ci nie raz
a teraz w sumie nie mam marzeń odnośnie płci mam przeczucia na kolejną dziewczynkę
chyba że mnie los zaskoczy i sprezentuje jeszcze dodatkową parkę haha!
Choć w sumie, 1 maluszek w zupełności wystarczy -
Dziewczyny może któraś z was mi pomoże wczoraj zrobiłam bhcg *(11 lub 12dpo) wynik 164 wskazuje na ciążę ale martwi mnie bo rozpiętość normy dla 4tyg po ostatniej miesiączce wynosi 40-4400 czyli mój wynik jest w niskich granicach czy to jest powód do niepokoju A może któraś z was miała podobnie
-
Caro wrote:sandri a jaki masz teraz wynik tsh?
Noo i zgadzam się z s1985 ja to myślę, narazie o najbliższej wizycie, chociaż kolor farb na jaki pomalować pokój też mi przeszedł przez myśl2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niki69 wrote:Dziewczyny może któraś z was mi pomoże wczoraj zrobiłam bhcg *(11 lub 12dpo) wynik 164 wskazuje na ciążę ale martwi mnie bo rozpiętość normy dla 4tyg po ostatniej miesiączce wynosi 40-4400 czyli mój wynik jest w niskich granicach czy to jest powód do niepokoju A może któraś z was miała podobnie
Nic sie nie martw. Sama Beta moze jedynie potwierdzić bądź wykluczyć ciąże. Aby sprawdzić czy przyrasta prawidłowo wykonaj ponowne badanie po 48 h od poprzedniego i sprawdź przyrost. Te normy to ogólnik a przecież nie wiesz kiedy doszło do inplantacji -
Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
tutusia wrote:Pianistka Zorza polarna Ależ Ci zazdroszczę!
Marzymy, żeby kiedyś się wybrać do Islandii i mam nadzieję, że zobaczę tam zorzę. Ale kiedy to będzie to nie wiem skoro kropek rośnie
Już raz odłożyliśmy starania, żeby polecieć na wymarzoną podróż do Nowej Zelandii. Nie mogę powiedzieć, że żałuję, bo była to podróż życia i już zastanawiamy się kiedy i na jakich zasadach tam wrócić, ale już więcej o odkładaniu starań nie mogło być mowy
Tutusia mam o tyle dobrze, ze moja rodzona siostra mieszka w Islandii juz 10 lat wiec moge ja odwiedzic w kazdej chwili a teraz jeszcze mozna wyvhaczyc bilety za 500 stowek to juz w ogole. Tylko ciagle nie ma kiedy, ale polecam bo bylam i jest pieknie.9
-
Niki69 wrote:Dziewczyny może któraś z was mi pomoże wczoraj zrobiłam bhcg *(11 lub 12dpo) wynik 164 wskazuje na ciążę ale martwi mnie bo rozpiętość normy dla 4tyg po ostatniej miesiączce wynosi 40-4400 czyli mój wynik jest w niskich granicach czy to jest powód do niepokoju A może któraś z was miała podobnie
Zagniezdzenie moze byc w roznych dniach. U osob ktore mialy juz w 7 dniu beta leci a jak ktos mial w 10 to bedzie mial nizsza. Wazny jest przyrost.
-
Pianistka wrote:Nic sie nie martw. Sama Beta moze jedynie potwierdzić bądź wykluczyć ciąże. Aby sprawdzić czy przyrasta prawidłowo wykonaj ponowne badanie po 48 h od poprzedniego i sprawdź przyrost. Te normy to ogólnik a przecież nie wiesz kiedy doszło do inplantacji
-
rudajola wrote:Jesteśmy na identycznym etapie U mnie tez 7 i 1 dziś
U mnie nie było mowy i tym ile uderzeń na minutę hmm
Gratuluję serduszek wsxystkim:*
Belldandy- uff bardzo się cieszę
Co do inf od lekarza to nie odczułam tej informacji jako czegoś niepokojącego. Po prostu na tym etapie (wg usg 5t6d) mogło być te 110 uderzeń a lekarz chce sprawdzić żeby mieć pewność że wszystko jest ok. Zwłaszcza że ja jestem jedynaczką z sześciu ciąż mojej mamy i lekarz o tym wie. Resztę inf (wymiary itd) mam podane na zdjęciach i w opisie ale nie sprawdzam w necie czy to za dużo czy za mało itd -
Kenya wrote:Dziewczyny,a co sądzicie o tej becie? 5.03 - 19.25 - 40.23?
a jakie to są odstępy czasu? 48h i 48h między nimi? jeśli tak, to przyrost jest prawidłowy.
tu na stronie masz też kalkulatory ciąży i tam możesz dokładnie wpisać betę i napisze Ci czy ok.Kenya lubi tę wiadomość
-
Pianistka Nowa Zelandia to raj normalnie na pewno tam jeszcze polecimy. Maz to by chcial tam pomieszkac. Nawet juz proponowal, ze jak do lutego nie bedzie kruszyny w brzuchu to lecimy na miesiac (on moze czesto pracowac zdalnie), ale to wiadomo nieaktualne juz
Totoja fajnie masz ja mam siostre w Szwecji - tez fajnie. Zreszta dla odwiedzajacych moje mieszkanie na Malcie tez super, inna rzecz, ze mi sie tam nie podoba
S1985 a zamierzasz teraz farbowac? Ja sie zastanawiam. Powinnam juz, ale chyba jednak poczekam jeszcze miesiac. Na szczescie ostatnio i tak farbowalam ton ciemniej, wiec mi sie calosc nawet z tymi kilkucm odrostami jakos zlewa. W sumie to lekarz mi pozwolil farbowac juz teraz, ale nie wiem... nie mam smialosci. -
Paulina ja tylko siebie mialam na mysli, ze bym sie zaraz zastanawiala. A tak to wiem, ze jest dobrze, bo gdyby nie bylo to by mi lekarz powiedzial i kazal przyjsc szybciej. Zupelnie nie mialam na mysli, ze mozesz sie tym niepokoic czy cos a Twojego lekarza tez mozna chwalic za dokladnosc i troske