CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga13 wrote:Sklep erotyczny xD
-
nick nieaktualnyFinezja19 wrote:A co to znaczy, że z wyrostka przewiduje dziewczynkę ?
Tutaj dokładnie o tym. 😊
Dla mnie na chłopski rozum to kształt jakby kości.
https://mamaginekolog.pl/chlopiec-czy-dziewczynkaOlciak, Finezja19 lubią tę wiadomość
-
Beti, to prawda ze to trochę inny lek. Dziwnie, ze w ogole wyszedl z taka propozycja. A mialas usg?? Nic nie mówisz, nie pokazujesz
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Wombat wrote:Beti, to prawda ze to trochę inny lek. Dziwnie, ze w ogole wyszedl z taka propozycja. A mialas usg?? Nic nie mówisz, nie pokazujesz
Bede z nim gadac jutro ,ze chce neoparin.ALe obawiam sie ,ze tu chodzi o refundacje jebaną.Bo czytam ,ze fraxi kosztuje cos ponad 50 zl bez refundacji a z 26zł czyli mniej doplacaja ,A neoparin ponad 80 zl bez a z refundacja 3,20 zł
I obawiam sie ,ze nic na to nie poradze jak nie bedzie mogl.Nie spotkalam sie jeszcze ,zeby ktoras brala fraxi w ciazy .Wszystkie clexane albo neoparin
Dziecko ma juz prawie 5,5 cm bardzo uroslo -
nick nieaktualnyW domu się zorientowałam, że dostałam kiepskie zdjęcia. 😭
A takie fajne niektóre wyszły. A dała mi chyba najgorsze.
moja dzidzia podczas usg strasznie szalała.
(Hania też tak szalała i do tej pory jej to zostało!)
Więc będzie ciekawie w domu.Kinga13, Beti82, Moniquue, Lilka94, melisa, belly_love lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Nie całe 6 cm
Bo ja dzisiaj mialam 5,4 i mi wyliczylo na 25 maja ...
Ale ja czekam na prenatalne za tydzien i wedlug tego zobacze
Tylko kurde cos to dziecko duze juz bedzie za tydzien hahWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 19:29
-
Paulinka maluszek śliczny i dobrze że wszystko ok.
Beti nie chcą tego wypisać nawet z podkładką badań?
Nieważne że dopłacają więcej przecież płacimy wiele lat składkę zdrowotną.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ja też już po prenatalnych. Wszystko na swoim miejscu. Zastawki, mózg, serduszko pięknie bije 169, kość Kosowa obecna, połączyłam paluszki u rączek, NT 1.3 . Lekarz był zadowolony . I będzie chłopak. Też niecałe 6 cm
Paulina gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 19:33
Beti82, Wombat, Moniquue, melisa, Kinga13, Lilka94, Finezja19, PLPaulina, alicjaaa_d, belly_love, MałaMiss lubią tę wiadomość
-
Ambriel wrote:Paulinka maluszek śliczny i dobrze że wszystko ok.
Beti nie chcą tego wypisać nawet z podkładką badań?
Nieważne że dopłacają więcej przecież płacimy wiele lat składkę zdrowotną.
On mi miesiac temu powiedzial,ze bez problemu da...napisal nawet w karcie ,ze ma wypisac na nastepnej wizycie neoparin 0,4 a dzisiaj do mnie ,ze ok tylko da mi to fraxi bo on to przepisuje ale to jest to samo.Dopiero do domu przyszlam i przemyslalam sprawe ,ze nie chce -
O co chodzi z tą zmianą terminu? Sam termin to przecież bez większego znaczenia, nie ma co się przywiązywać do niego najważniejszy jest wiek ciąży, on się już nie zmieni08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Olciak wrote:Fajnie! Zawsze bałam się takich sklepów, moze czas się przekonać.
Zapraszam mi właśnie zależy na tym żeby stworzyć taki klimat, żeby nie trzeba było się bać
Dzisiaj zamawiam już towar, zanim nie przyjdzie to czekają mnie ostatnie szlify na stronie, regulaminy itd z danymi firmy żeby wszystko było już gotowe do sprzedaży liczę, że przez weekend to zrobię08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej