CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Finezja19 wrote:No my wyjeżdżamy dokładnie 10+0 , mam nadzieje ze samopoczucie będzie ok. Dziewczyny jak wasze objawy w skończonym 10 tygodniu ? Pewnie każda ma inaczej 😉
Ja tez nie wiem czy się zdecyduje na sama jazdę na nartach, jak się będę dobrze czuła i to pewnie zjadę pare razy ale na pewno bez żadnych szaleństw. Bardziej się nastawiam na basen i czytanie książek 🤣
No właśnie co zrobić jak ktoś złamie np rękę w ciąży ?? Nie mówię tu o nartach tylko o jakimś codziennym wypadku
Ja właśnie kończę 10 tydzień. Mnie głównie męczą ostatnio problemy z żołądkiem i brzuchem - nie znam przyczyny, ale ostatnio panują u nas grypy żołądkowe itp. albo to po prostu niestrawność, odbija mi się i mam zgagę często. Piersi są opuchnięte, ale już nie bolą przy każdym dotyku i wstaniu Nudności mam trochę rzadziej niż wcześniej, ale za to zdarzało mi się częściej zwymiotować w ostatnim tygodniu. Dzisiaj na przykład czuje się trochę lepiej, szarpnęło mnie może ze dwa razy i mam jedynie zgagę06.2020 👶🧚♀️ -
Ja wczoraj pierwszy raz miałam mega mdłości. Ale to chyba dlatego że zjadłam paczkę żelek bo miałam ochotę w poprzedniej ciąży wymiotowałam tylko raz gdy wybraliśmy się z mężem na wycieczkę na Bornholm małym promem w końcówkę sztormu 😂 ale razem ze mną była przynajmniej połowa promu 😂
Co do infekcji po basenie poprzednio miałam zawsze i lekarz poleciła mi stosować Abiofem albo Medivag po każdym basenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 15:55
-
Za to mi pomału chyba odpuszczają objawy pierwszego trymestru 10+3 dzisiaj ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 15:58
Finezja19, Moniquue lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Ja też zaczynam czuć się lepiej. Dziewczyny też macie coś takiego ze robią wam się takie górki na dole brzucha? Jak leżę na plecach to robi mi się takie zgrubienie na samym dole, raz jest po lewej a raz po prawej stronie. Może jakaś durna jestem i to normalne :p22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Kinga13 wrote:Za to mi pomału chyba odpuszczają objawy pierwszego trymestru 10+3 dzisiaj ;P06.2020 👶🧚♀️
-
Ja też ciągle wchodzę i sprawdzam :p
Olciak, Finezja19 lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Moniquue wrote:Mam nadzieję, że mi też zaczną! Jest dobry znak, ugotowałam dwa razy w tym tygodniu obiad, a przez ostatnie tygodnie była tylko praca na zmianę z leżakowaniem 🙈😂
spoko, ja ugotowałam tylko wczoraj zupę xD otwieranie firmy mnie wykończy...Moniquue, Olciak lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualnyJuż wam pisze dziewczyny. 😊
Trochę pracowity dzień. Bo jeszcze oglądaliśmy żłobki. Niestety mój faworyt nie ma miejsc. 😭
Prenatalne udane 👍
Narządy na swoim miejscu i wszystko ok. Serduszko(zastawki) - dobrze działają.
FHR 166
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.17
Przepływy w tetnicach macicznych - ok.
I po wyrostku lekarka przewiduje dziewczynkę. 💓😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 17:19
Finezja19, melisa, Bera1983, Wombat, Olciak, Moniquue, Karola111, Kinga13, Lilka94, belly_love, MałaMiss lubią tę wiadomość
-
Paulina to super 😘
A ja jestem zla po wizycie.Niby wszystko ok ale lekarz powiedzial,ze da mi fraxiparine zamiast neoparinu...i zostalam w czarnej dupie ...nie chce tego fraxi bo juz mi dziewczyny napisaly ,ze to sie różni skladem.Nie chce zmieniac lekow.Z tego wszystkiego zapomnial mi wystawic recepte ale ide jeszcze jutro do niego.Jak mi nie da tego neoparinu to ja nie wiem co zrobie ☹Bera1983 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Już wam pisze dziewczyny. 😊
Trochę pracowity dzień. Bo jeszcze oglądaliśmy żłobki. Niestety mój faworyt nie ma miejsc. 😭
Prenatalne udane 👍
Narządy na swoim miejscu i wszystko ok. Serduszko(zastawki) - dobrze działają.
FHR 166
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.17
Przepływy w tetnicach macicznych - ok.
I po wyrostku lekarka przewiduje dziewczynkę. 💓😊
Super!! Ale fajnie! Długo trwała wizyta?🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Beti82 wrote:Paulina to super 😘
A ja jestem zla po wizycie.Niby wszystko ok ale lekarz powiedzial,ze da mi fraxiparine zamiast neoparinu...i zostalam w czarnej dupie ...nie chce tego fraxi bo juz mi dziewczyny napisaly ,ze to sie różni skladem.Nie chce zmieniac lekow.Z tego wszystkiego zapomnial mi wystawic recepte ale ide jeszcze jutro do niego.Jak mi nie da tego neoparinu to ja nie wiem co zrobie ☹
A inny lekarz jakiś może ci wypisać? Albo ogólny albo inny gin?
Może powiedz że ci się już skończyły i wzięłaś w aptece i masz donieść receptę.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny