CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciak wrote:Wiesz co jest najlepsze, że nie mam pojecia bo moja gin mi nie powiedziala jakie mam endometium, na wydruku tez nie ma. hmmmm to dziwneStarania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
belly_love wrote:Hm nie wiem może nie każdy lekarz mówi,może po prostu masz dobre skoro nie stwierdził,że trzeba o tym wspominać 😁 my z lekarzem od razu sprawdzaliśmy bo po owulacji miało tylko 8 mm ja byłam pewna że zarodek się tam nie zagnieździ a tu niespodzianka ☺️ no i urosło ale tylko do 10 mm i stąd dostałam Duphaston
Ja też brałam dupka na wysycone endometrium.
No to jestem po pobraniu-czekam!
A teraz spaceruje po molo w Sopocie bo pogoda jest piękna, uwielbiam taka jesień! Chociaż głodna jestem bardzo
Aż mi szkoda że do pracy na popołudnie muszę iść, chociaż swoją pracę bardzo lubięBeti82, Olciak lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Cześć Nana! Ale fajnie! W końcu ktoś z Pomorza! Ja jestem z Gdańska 😁 i termin mi przypada na 4.06,moze spotkamy się na porodówce🤣
Olciak lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Alicja, obu nam tego życzę
Kojarzę Cię z wątku Gamety, w ogóle to przyczytalam cały! Wiem, że dużo przeszłaś, ale wierzę, że teraz będzie tylko lepiej!
Zajęło mi to 4 miesiące sama planowałam się tam wybrać, ale nie zdążyłam. Na szczęścieOlciak lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
O matko Nana serio przeczytałaś cały wątek??? Podziwiam 😁 mi się nie udało przez tą przebrnąć... Ale teraz jestem tam na bieżąco, bo dziewczyny są bardzo fajne
No niestety trochę przeslismy:( powinnam zaraz już rodzić... Ale fajnie, że teraz jestem w ciąży to chociaż trochę też październik będzie odczarowany
Cieszę się, że Wam się udało bez pomocy Gamety! Ja i tak teraz prowadzić będę tam ciążę bo uwielbiam mojego doktorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 11:01
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Dzień dobry.dopisuje się.Dziś test pokazał 2 kreski.starania od kwietnia.ten cykl już uważałam za stracony i test zrobiłam tylko dlatego żeby sie przestać łudzić i to też dopiero z 3moczu.kreska pokazała się po minucie,co prawda blada ale widoczna gołym okiem.
PLPaulina, Beti82, Olciak, Nana_r, Zieziulka lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
StarającaSię wrote:Dzień dobry.dopisuje się.Dziś test pokazał 2 kreski.starania od kwietnia.ten cykl już uważałam za stracony i test zrobiłam tylko dlatego żeby sie przestać łudzić i to też dopiero z 3moczu.kreska pokazała się po minucie,co prawda blada ale widoczna gołym okiem.
Gratulacje ❤🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
StarającaSię wrote:Dzień dobry.dopisuje się.Dziś test pokazał 2 kreski.starania od kwietnia.ten cykl już uważałam za stracony i test zrobiłam tylko dlatego żeby sie przestać łudzić i to też dopiero z 3moczu.kreska pokazała się po minucie,co prawda blada ale widoczna gołym okiem.
Skad jestes?Olciak lubi tę wiadomość
-
ancyska_ wrote:Można się nieśmiało dołączyć ?
Pisz nam tutaj ładnie o sobie i skad jestes ? -
Cześć.
Jestem z Krakowa i to moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie niestety były z nieznanych przyczyn nieudane. Bardzo się boję. Tym bardziej, że nie mam żadnych objawów oprócz tego, że od paru dni czuję kłucie w podbrzuszu. Wiem, że to nie znaczy absolutnie nic, ale na pewno same wiecie, że jak ciężko jest ciągle wszystkiego nie analizować pod kątem czarnego scenariusza.
Bardzo teraz potrzebuję wsparcia. Mój mąż się bardzo stara, ale mam wrażenie, że nie do końca jednak rozumie, z czym się borykam. Chyba tylko inna kobieta jest w stanie ogarnąć to tak w stu procentach.
Pozdrawiam.
I oczywiście gratuluję wszystkim w klubie szczęśliwie zaciążonych.Olciak lubi tę wiadomość
Kraków
FV R2_4070A-G hetero, MTHFR_1298A-C hetero
kariotyp ok
grudzień 2017 - ciąża biochemiczna
lipiec 2018 - puste jajo płodowe, łyżeczkowanie
październik 2019 - puste jajo płodowe, poronienie -
pan-da wrote:Cześć.
Jestem z Krakowa i to moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie niestety były z nieznanych przyczyn nieudane. Bardzo się boję. Tym bardziej, że nie mam żadnych objawów oprócz tego, że od paru dni czuję kłucie w podbrzuszu. Wiem, że to nie znaczy absolutnie nic, ale na pewno same wiecie, że jak ciężko jest ciągle wszystkiego nie analizować pod kątem czarnego scenariusza.
Bardzo teraz potrzebuję wsparcia. Mój mąż się bardzo stara, ale mam wrażenie, że nie do końca jednak rozumie, z czym się borykam. Chyba tylko inna kobieta jest w stanie ogarnąć to tak w stu procentach.
Pozdrawiam.
I oczywiście gratuluję wszystkim w klubie szczęśliwie zaciążonych.
Kochana rozumiem Cię w milionie procentów. Też mam tak samo. Mąż się stara a i tak nie rozumie tego.
Czasem są gorsze chwile i bardziej się boję. A czasem jest lepiej.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wam bardzo, takie słowa są dla mnie naprawdę ważne.
Olciak lubi tę wiadomość
Kraków
FV R2_4070A-G hetero, MTHFR_1298A-C hetero
kariotyp ok
grudzień 2017 - ciąża biochemiczna
lipiec 2018 - puste jajo płodowe, łyżeczkowanie
październik 2019 - puste jajo płodowe, poronienie