CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati powodzenia dzisiaj na wizycie
To co dziewczyny w grudniu konczymy prenatalne wszystkie
POdawajcie terminy połówkowych
ALe ten czas leci
U mnie +2 kgNiby schudlam 2 kg przed zajsciem ale...Mam wrazenie ,ze przytyłam ze 4 kg a nie 2.
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Przejdzie Ci ten bzik. Będziesz wolała się wyspać niż biegać po nocy. 😆
Aż taka to nie jestem. Biegałam z 10 razy w życiu i to latem jak jest ciepło:) bardziej chodzi mi o zdrowe żywienie i tym można osiągnąć dobrą wagę. Aktywność jest ważna, ale do aktywności zalicza się też spacery z dzidziusiem:) -
nick nieaktualnyKarolka9 wrote:Aż taka to nie jestem. Biegałam z 10 razy w życiu i to latem jak jest ciepło:) bardziej chodzi mi o zdrowe żywienie i tym można osiągnąć dobrą wagę. Aktywność jest ważna, ale do aktywności zalicza się też spacery z dzidziusiem:)
Ja mam IO i niedoczynność. Zawsze trzymam dietę i ćwiczyłam. Z córką spacerowałam po 10km dziennie. Basen, gimnastyka. 🙂
Doszłam do wagi sprzed ciąży. Ale trzeba to przyznać otwarcie- moje ciało już nie wygląda jak przed!!!
I niestety tez pewne choroby nie pozwalają na utrzymanie super wagi. ☺️ Ale kiedyś też myślałam że grube osoby siedzą, jedzą i tyją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 09:31
Karolka9 lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz wizytę 23.12. wreszcie po 7tygodniach. Później 16.01. mam połówkowe.
Zamówiłam detektor i czekam na niego już miesiąc. Taką opinię im wystawie że buty im wejdzie. Najpierw wysłali firma kurierską, ale nie określili wartości paczki. Starałam się z nimi skontaktować i ta firmą kurierska tez, ale jak grochem o ścianę. Po dwóch tygodniach paczka do nich wróciła. Wysłali znowu i teraz dwa tygodnie idzie poczta polska 😡 mam nadzieję, że dojdzie w przyszłym tygodniu bo wyjeżdżamy na święta. -
Zajrzałam na majówki i dostają już wielkość dziecka w gramach
to u nas też zaraz się zacznie
ja nie mogę się doczekać, bo te pomiary moich dzieci ciągle są mega pi razy drzwi, one już się nie mieszczą za bardzo w całości do mierzenia crl. A tam jest kilka mniejszych pomiarów to w końcu będę miała jakieś w miarę rzetelne info o nich
Chyba w ogóle muszę zacząć zaglądać na te majówkibo prawdopodobnie to jednak w maju urodzę (a przynajmniej chciałabym). Chociaż z Wami jest więcej wspólnych tematów, bo mamy bardziej zbliżone etapy, ale pewnie jak urodzę wcześniej to będzie też miło poczytać coś o dzieciach xD jak Stasiu leżał w szpitalu a część wrześniówek też już urodziła to pamiętam, że bardzo pomagało mi psychicznie wejść i poczytać jak wygląda normalne życie z noworodkiem w domu...
Iza, Paulina, a Wy to chyba jesteście na majówkach, nie?08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
PLPaulina wrote:Jak Wy wazycie po 50 kg, to ile Wy macie wzrostu? 🤔
Aniulek.Ka lubi tę wiadomość
-
Ja najlepiej sie czuje przy 51 kg. Jak ważyłam 48kg przed ślubem to wyglądałam jak kosciotrup. Zaczynałam z wagą ok 54.5+/- 1 kg przy 162 cm, a teraz mam około 55.5 +/- 1 kg
mam nadzieje ze nie zeświruje bo tez mam bzika na punkcie wagi itp... moja siostra przytyła w pierwszej ciąży prawie 40 kg i jestem przerażona. Dwie następne przytyła troche mniej bo startowała z wyższej, ale no niewiele mniej... 😒
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 10:16
06.2020 👶🧚♀️ -
nick nieaktualny
-
Ja jestem niska mam 157 😁i wazylam 50 kg, przytylam ok 2 kg ale nie wiem gdzie to mi poszlo bo brzuch to mam maly, chyba w cycki😂
Dziewczyny od prawie dwoch tygodni meczy mnie katar i zatkany nos nie czuje sie juz jakbym byla przeziebiona tylko ten nos myslicie ze to moze byc taki objaw w ciazy przez to spac w nocy nie moge
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiulka ja myślę że to może być od ciąży. Mnie w 1 ciąży też co jakiś czas łapał taki katar niewiadomego pochodzenia (niezwiązany z żadnym przeziębieniem) i czytałam o tym, że w ciąży się rozszerzają naczynia krwionośne i tak się to niestety może objawiać. Raz to miałam tak, że 4-5 dni ciekło mi z nosa jakbym miała jakąś alergię (ale nigdy nie byłam na nic uczulona) i nagle samo przeszło. Teraz też już miałam epizody takiego kataru i zatkanego nosa, szczególnie w nocy.