CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati. wrote:Dzięki jutro pójdę zrobić :d
-
Hej dziewczyny, ja dopiero wróciłam. Jestem padnięta, ale szczęśliwa. Wszystko wymierzyła i powiedziała, że dobrze to wygląda. Co do wagi dziecka to się nawet nie dowiedziałam 🤦 dopiero po wyjściu mi się przypomniało, a one też o tym nie wspominała. Najważniejsze, że serduszko pięknie biło 140/145 uderzeń na minutę. Termin zmieniła mi na 10.06 i powiedziała, że ciążę w maksie mogę przeciągnąć do 21.06 wtedy już u nich na wywołanie. Najważniejsze, że łożysko się podniosło 😊 jest na przedniej ścianie, ale odsunęło się od szyjki.
No i najważniejsze, pytała czy chcemy znać płeć. Mówimy, że tak. Ta tak jeździ, szuka 😂😂 a maleństwo położyło sobie dłoń na kroczu i nie chciało pokazać 😂😂😂 zaczęła stukać mi w brzuch ta sonda, żeby zabrało rękę. No i będziemy mieli córeczkę 😊😊 mała walczyła do końca żeby się nie ujawnić 😂😂😂 ale zainteresowała ją stopa. W ogóle takie akrobacje robiła. Cały czas chwytała rączkami za stopki i do twarzy je przyciągała. Wygięta jak precel w tym brzuchu 😂😂😂Pati96, Bera1983, Lilka94, Wombat, Rub45, shelby*, Ambriel, MałaMiss, Alma84, Asiulka84, Beti82, Azra Less, calineczka88, Moniquue, Karola111, Finezja19, KatWomanDo, Pati. lubią tę wiadomość
-
Bunia super
Bunia89 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Bunia gratuluję córeczki
to fajne widoki mialas na tym usg, moja zawsze skacze ale nigdy nie udało się wyłapać jak bawi się stopkami albo ssie paluch a to musi być przeurocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 16:36
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja też po prenatalnych, będzie wymarzony syn! Waga 380 g wszystko w najlepszym porządku. Jak powiedział płeć to aż zaniemówiłam że wzruszenia, a mąż aż westchnął.
Wiek moich córek to 10,8 i 2 latka i w zasadzie chociaż marzył mi się syn to po prostu stary zadecydował za nas obojeLilka94, Kinga13, Wombat, Bera1983, MałaMiss, Pati96, Alma84, Ambriel, Asiulka84, Rub45, Beti82, calineczka88, Moniquue, Karola111, Finezja19, KatWomanDo, PLPaulina, Pati. lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa!!!! Chłopak!!!! Hahaha to mamy szczęśliwy rzut, trafiłyśmy xD
Bunia, a masz fotki z badania czy coś? Na bank musiała pomierzyć tylko nie powiedziała wyniku, a może gdzieś doszukamy?shelby* lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Bunia super wieści, gratuluję córci. Ale sprawdź dokładnie wydruki usg, bo może tam jest zapisane.
Shelby, do czterech razy sztuka! Grunt, że macie upragnionego synka 🙂 Gratulacje! -
Shelby, Bunia gratuluje😊
I ja jestem po prenatalnych z maluszkiem wszystko dobrze, wazy 400g, ale byl leniuszek nie chcial sie zabardzo pokazac caly czas twarz zakrywal raczkami, smialam sie ze wstydliwy po ojcu 😂Pati96, Lilka94, Moniquue, Karola111, Wombat, Alma84, MałaMiss, Kinga13, Finezja19, KatWomanDo, Bera1983, PLPaulina, Pati., Bunia89, Rub45 lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Dziś dzień wizyt?😂
I ja po wizycie jestem. Mały pokazał się znowu i Pani doktor mówiła że raczej nie ma szans na dziewczynkę i będzie chłopiecwaga trochę ponad 200g. Kosmówka nie jest centralnie na szyjce ale blisko. Trzymamy kciuki żeby poszła do góry. Po krwiaku nie ma już śladu więc ze względu na wątrobę schodzimy na razie z Duphastonu.
Kolejna wizyta 20.02.
Badania połówkowe 3.02Alma84, Moniquue, Wombat, Asiulka84, Kinga13, Pati96, Finezja19, KatWomanDo, Pati., Rub45 lubią tę wiadomość
-
Bunia gratuluję córeczki
i shelby wymarzonego synka!
Wiecie co, moja to faktycznie jest kruszynka w porównaniu do waszych maluchów.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Bunia gratuluję córeczki
i shelby wymarzonego synka!
Wiecie co, moja to faktycznie jest kruszynka w porównaniu do waszych maluchów. -
MałaMiss wrote:Ciesz się, łatwiej będzie Ci urodzić 😉
Kinga to już nic nie widzisz? Jak ja się ostatnio golilam to się zastanawiałam co te chłopy z wielkimi brzuchami widzą w ogóle tam na dole.... 😂 A zaledwie zaczyna mi się robić taka smieszna faldka. Nie mogłabym tak funkcjonować całe życie!Angelika1313 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
MałaMiss wrote:O kurcze, już rozstępy??? A dużo się zmieniłaś? W którym miejscu Ci się pojawiły? Kurcze... zaczynam się cieszyć, że mój brzuszek jest jeszcze mało ciążowy 😝
No masakra! Właśnie nie dużo, mam większy brzuszek i uda i tyle, przytyłam tylko 3kg więc też nie dużo a tu rozstępy -.-
Jeszcze w tak dziwnym miejscu, że w życiu bym nawet na to nie wpadłatak jak pisałam wcześniej, między pośladkami i są w poprzek
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Gratulacje dziewczyny !
Mam nadzieje, że nasz wątek już będzie szczęśliwy, aż do ostatniego rozwiązania
Ja mam za 10 dni wizytę, to może w końcu potwierdzi nam płećw sumie to mam 2 wizyty w tym samym dniu, bo rano idę na NFZ zapytać o ten zastrzyk z immunoglobuliny a wieczorem do mojego prywatnie
Kinga13, Asiulka84, Rub45 lubią tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻