CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje 😏 teraz musi już być dobrze ✊🏻 To na kiedy termin ? 😊Lola. wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętajcie zaczynałam z wami niestety poronilam. Ale aktualnie jestem w 8tygodniu ciąży i wszystko wygląda ok. ❤ tym razem biorę neoparin acard i encorton. I mocno wierzę że tym razem już będzie dobrze. I tutaj pytanie do was. Co polecacie sanco nifty pro ? Co wy robilyście i jakie to są koszty

Super tutaj macie na wątku każda już w połowie ❤
Lola. lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Gratulacje 😏 teraz musi już być dobrze ✊🏻 To na kiedy termin ? 😊
27.09 jeszcze długo długo
dziękuję wszystkim ! Musi być dobrze ❤
Finezja19, shelby*, KatWomanDo, Beti82, Karola111, Bera1983 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤

3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola gratuluje😊 ja robilam Nifty ze strony Zdrowegeny.pl placilam niecale 2500 wynik mialam po tygodniu.
My dzis po wizycie maluszek juz nie taki maluszek ma 800g❤wszystko jest w najlepszym porzadku😊
U mnie wanienka juz czeka taka zwykla na stelażu 😊
Alma84, Finezja19, Karola111, Ambriel, Lola., PLPaulina, Izape_91, Karolka9, Pati., KatWomanDo lubią tę wiadomość

~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Hej dziewczyny, ja od dziś dołączam do grupy biorącej luteinę ;/ Wczoraj miałam mega stawianie brzucha, skurcz za skurczem, mega się wystraszyłam, miałam już jechać na IP, ale wytrzymałam do rana i poleciałam do swojego lekarza. Szyjka niestety zaczęła się skracać, w 19 tc było 4,6 cm, a obecnie jest 3,4 cm ;/ Czyli zaczyna się zabawa z poprzedniej ciąży tylko niestety wcześniej. Lekarz kazała mi leżeć i pachnieć...dostałam 2x luteinę.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Lola. Gratulacje! Teraz będzie dobrze.
Ambriel wszystko po synku. Większości nie nosił bo dużo ubranek dostała moja mama i pokazała mi je jak mały miał 68. Pewnie większości i tak nie założy bo pamiętam że jak jakieś ubranko mi się podobało bo było wygodne albo praktyczne to było prane i jak tylko suche to zakładane na nowo 🙈
KatWomanDo, Lola. lubią tę wiadomość
-
Lola. wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętajcie zaczynałam z wami niestety poronilam. Ale aktualnie jestem w 8tygodniu ciąży i wszystko wygląda ok. ❤ tym razem biorę neoparin acard i encorton. I mocno wierzę że tym razem już będzie dobrze. I tutaj pytanie do was. Co polecacie sanco nifty pro ? Co wy robilyście i jakie to są koszty

Lola super wieści! Wierzę że tym razem wszystko się ułoży, powodzenia dla was ♥
Lola. lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Karola111 to super bo teraz masz zapas

Shelby i Zeziulka trzymajcie się dziewczyny.Ja od początku na luteinie.Odstawić nie chcą.
Brzuch też mi się spina jak coś więcej porobię.Tak że bądźcie dzielne.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualnyJa w tej ciąży to mam masakrę z bólem/spinaniem brzucha.
Jest to tak często że już chyba się przyzwyczaiłam. 🤦🏻♀️
Ale za to od 2 dni czuję jakiegoś doła psychicznego. Córka daję mi tak popalić, że czasami mam głupie myśli w stylu, że chyba nienormalna byłam chcąc drugie dziecko. 😲😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 21:42
Lena91 lubi tę wiadomość
-
Dołożę sobie magnezu bo sprawdziłam w tabletkach ciążowych jest 19% dziennego zapotrzebowania.
KatWomanDo lubi tę wiadomość

36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Lola, super wieści, gratulacje i kciuki za Ciebie trzymamy!
Mój Stasiu właśnie wyjechał na ferie do Livigno, po raz pierwszy bez mamy
wczoraj mnie pocieszał, jak mu powiedziałam, że będę tęsknić to pogłaskał mnie po głowie i "mama, halo"
a przed snem stwierdził, że będzie spał z tatą, ale kołysankę będzie śpiewać mama xD powiedziałam, że może do mnie zadzwonić i mu zaśpiewam
matko, ale będę tęsknić xD
Lola. lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
O rety. Będzie ciężko. Na długo pojechali? Ja zawsze marzę żeby Ulka pojechała do kogoś na cały dzień, lub nockę. A jak już jedzie, to umieram z tęsknoty i oglądam jej zdjęcia 😍🙈Kinga13 wrote:Lola, super wieści, gratulacje i kciuki za Ciebie trzymamy!
Mój Stasiu właśnie wyjechał na ferie do Livigno, po raz pierwszy bez mamy
wczoraj mnie pocieszał, jak mu powiedziałam, że będę tęsknić to pogłaskał mnie po głowie i "mama, halo"
a przed snem stwierdził, że będzie spał z tatą, ale kołysankę będzie śpiewać mama xD powiedziałam, że może do mnie zadzwonić i mu zaśpiewam
matko, ale będę tęsknić xD
Kinga13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola to wspaniałe wieści! ♥️ Tym razem będzie wszystko dobrze, ja też brałam Encorton i zastrzyki tylko że ja Fraxiparyne 😘Lola. wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętajcie zaczynałam z wami niestety poronilam. Ale aktualnie jestem w 8tygodniu ciąży i wszystko wygląda ok. ❤ tym razem biorę neoparin acard i encorton. I mocno wierzę że tym razem już będzie dobrze. I tutaj pytanie do was. Co polecacie sanco nifty pro ? Co wy robilyście i jakie to są koszty

Lola. lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Ja pierwszą noc bez dziecka miałam 4 dni przed jej roczkiem. Najgorsza noc w życiu...
Teraz często śpi u męża siostry nawet 2 dni z rzędu.
Ale powiem Wam że nie wiem czy to normalne, ale marzysz żeby mieć parę godzin dla siebie, bez dziecka, masz tysiące planów co wtedy zrobisz... A jak przychodzi co do czego, to nie mogę usiedzieć z nerwów na miejscu i już chcę ją spowrotem...
Kinga13 lubi tę wiadomość