CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola. wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętajcie zaczynałam z wami niestety poronilam. Ale aktualnie jestem w 8tygodniu ciąży i wszystko wygląda ok. ❤ tym razem biorę neoparin acard i encorton. I mocno wierzę że tym razem już będzie dobrze. I tutaj pytanie do was. Co polecacie sanco nifty pro ? Co wy robilyście i jakie to są koszty
Super tutaj macie na wątku każda już w połowie ❤Lola. lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Gratulacje 😏 teraz musi już być dobrze ✊🏻 To na kiedy termin ? 😊
27.09 jeszcze długo długodziękuję wszystkim ! Musi być dobrze ❤
Finezja19, shelby*, KatWomanDo, Beti82, Karola111, Bera1983 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola gratuluje😊 ja robilam Nifty ze strony Zdrowegeny.pl placilam niecale 2500 wynik mialam po tygodniu.
My dzis po wizycie maluszek juz nie taki maluszek ma 800g❤wszystko jest w najlepszym porzadku😊
U mnie wanienka juz czeka taka zwykla na stelażu 😊Alma84, Finezja19, Karola111, Ambriel, Lola., PLPaulina, Izape_91, Karolka9, Pati., KatWomanDo lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Hej dziewczyny, ja od dziś dołączam do grupy biorącej luteinę ;/ Wczoraj miałam mega stawianie brzucha, skurcz za skurczem, mega się wystraszyłam, miałam już jechać na IP, ale wytrzymałam do rana i poleciałam do swojego lekarza. Szyjka niestety zaczęła się skracać, w 19 tc było 4,6 cm, a obecnie jest 3,4 cm ;/ Czyli zaczyna się zabawa z poprzedniej ciąży tylko niestety wcześniej. Lekarz kazała mi leżeć i pachnieć...dostałam 2x luteinę.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Lola. Gratulacje! Teraz będzie dobrze.
Ambriel wszystko po synku. Większości nie nosił bo dużo ubranek dostała moja mama i pokazała mi je jak mały miał 68. Pewnie większości i tak nie założy bo pamiętam że jak jakieś ubranko mi się podobało bo było wygodne albo praktyczne to było prane i jak tylko suche to zakładane na nowo 🙈KatWomanDo, Lola. lubią tę wiadomość
-
Lola. wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamiętajcie zaczynałam z wami niestety poronilam. Ale aktualnie jestem w 8tygodniu ciąży i wszystko wygląda ok. ❤ tym razem biorę neoparin acard i encorton. I mocno wierzę że tym razem już będzie dobrze. I tutaj pytanie do was. Co polecacie sanco nifty pro ? Co wy robilyście i jakie to są koszty
Super tutaj macie na wątku każda już w połowie ❤
Lola super wieści! Wierzę że tym razem wszystko się ułoży, powodzenia dla was ♥Lola. lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Karola111 to super bo teraz masz zapas
Shelby i Zeziulka trzymajcie się dziewczyny.Ja od początku na luteinie.Odstawić nie chcą.
Brzuch też mi się spina jak coś więcej porobię.Tak że bądźcie dzielne.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualnyJa w tej ciąży to mam masakrę z bólem/spinaniem brzucha.
Jest to tak często że już chyba się przyzwyczaiłam. 🤦🏻♀️
Ale za to od 2 dni czuję jakiegoś doła psychicznego. Córka daję mi tak popalić, że czasami mam głupie myśli w stylu, że chyba nienormalna byłam chcąc drugie dziecko. 😲😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 21:42
Lena91 lubi tę wiadomość
-
Dołożę sobie magnezu bo sprawdziłam w tabletkach ciążowych jest 19% dziennego zapotrzebowania.
KatWomanDo lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Lola, super wieści, gratulacje i kciuki za Ciebie trzymamy!
Mój Stasiu właśnie wyjechał na ferie do Livigno, po raz pierwszy bez mamywczoraj mnie pocieszał, jak mu powiedziałam, że będę tęsknić to pogłaskał mnie po głowie i "mama, halo"
a przed snem stwierdził, że będzie spał z tatą, ale kołysankę będzie śpiewać mama xD powiedziałam, że może do mnie zadzwonić i mu zaśpiewam
matko, ale będę tęsknić xD
Lola. lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:Lola, super wieści, gratulacje i kciuki za Ciebie trzymamy!
Mój Stasiu właśnie wyjechał na ferie do Livigno, po raz pierwszy bez mamywczoraj mnie pocieszał, jak mu powiedziałam, że będę tęsknić to pogłaskał mnie po głowie i "mama, halo"
a przed snem stwierdził, że będzie spał z tatą, ale kołysankę będzie śpiewać mama xD powiedziałam, że może do mnie zadzwonić i mu zaśpiewam
matko, ale będę tęsknić xD
Kinga13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super tutaj macie na wątku każda już w połowie ❤Lola. lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
Ja pierwszą noc bez dziecka miałam 4 dni przed jej roczkiem. Najgorsza noc w życiu...
Teraz często śpi u męża siostry nawet 2 dni z rzędu.
Ale powiem Wam że nie wiem czy to normalne, ale marzysz żeby mieć parę godzin dla siebie, bez dziecka, masz tysiące planów co wtedy zrobisz... A jak przychodzi co do czego, to nie mogę usiedzieć z nerwów na miejscu i już chcę ją spowrotem...Kinga13 lubi tę wiadomość