CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uderzajcie do Mani z grupą
KatWomanDo ja mam co prawda inny model, Maxi Cosi Pebble Plus, ale wkładka była w zestawie i raczej we wszystkich tak jest. W Axkidzie dla Stasia też mieliśmy wkładkę do fotela, bo on jest zarejestrowany, że niby od 0. Nie spotkałam się jeszcze żeby trzeba było dokupować, raczej w drugą stronę rodzice mają problem - jak mają fotel po starszaku a zgubią xDKatWomanDo lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Moniquue wrote:Jest założona. Mania prosiła żeby jej wysyłać linki do swoich profili;) jest nas narazie 8
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Moniquue wrote:Pogaduchy
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Parę dni temu któraś. Was dodawała link do stronki polskiej firmy z ciuszkami.
Były takie fajne rampersy w różnych kolorach. Zapisałam gdzieś i zgubiłam...
Poratujcie, bo chciałam zamówić. Brakuje mi letnich ciuszków! Bo córka z listopada 😉
Firma na "m"? 🤔 -
KatWomanDo wrote:Hej dziewczyny, czy ma któraś z Was może fotelik maxi cosi cabrio fix?
Jeśli tak, to czy wkładka dla noworodka jest w standardzie czy trzeba ją osobno dokupić?
Dziękuję i pozdrawiam 😉
Ja miałam ten fotelik i wkładka byłaKatWomanDo lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Alma84 ja podałam mileobaby Są ekstra i jakość też.Coś jak u mamy ginekolog tylko bez pompy.
https://mileobaby.pl/kolekcja/baby-basic-lato-2020/rampers-niemowlecy
Spodobało mi się że w ramach dbania o przyszłe mamy teraz np bezpłatnie dodają maseczkę do zamówienia, a nie jak inni szyją i sprzedają.Nawet te mamowe firmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 21:05
Alma84, KatWomanDo lubią tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ambriel wrote:Alma84 ja podałam mileobaby Są ekstra i jakość też.Coś jak u mamy ginekolog tylko bez pompy.
https://mileobaby.pl/kolekcja/baby-basic-lato-2020/rampers-niemowlecy
Spodobało mi się że w ramach dbania i przyszłe mamy teraz np bezpłatnie dodają maseczkę do zamówienia, a nie jak inni szyją i sprzedają.Nawet te mamowe firmy.Ambriel lubi tę wiadomość
-
KatWomanDo wrote:Hej dziewczyny, czy ma któraś z Was może fotelik maxi cosi cabrio fix?
Jeśli tak, to czy wkładka dla noworodka jest w standardzie czy trzeba ją osobno dokupić?
Dziękuję i pozdrawiam 😉KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, właśnie nadrobiłam zaległości. Muszę Was dodawać do grupy przez komputer, na komórce nie wyświetla mi się aktualna lista znajomych na FB i mam problem z dodaniem członków. Więc wszelkie sprawy załatwiam od razu jak tylko wejdę na komputer. Tak jak teraz Przepraszam, że musicie czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 07:45
Finezja19, KatWomanDo, Karola111 lubią tę wiadomość