CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melisandra wrote:Pan-da możesz sobie przestawić wizytę na wcześniej niż 23? Oby dzieciątko było na właściwym miejscu!
Wczoraj wieczorem byłam już tak zestresowana, że mi się całą noc pieprzyły po głowie jakieś głupoty.Kraków
FV R2_4070A-G hetero, MTHFR_1298A-C hetero
kariotyp ok
grudzień 2017 - ciąża biochemiczna
lipiec 2018 - puste jajo płodowe, łyżeczkowanie
październik 2019 - puste jajo płodowe, poronienie -
Mnie od tygodnia męczą mdłości, ale cieszę się z nich jak głupia, bo w poprzednich straconych ciążach ich nie miałam. Myślałam, że jeśli już to przyjdą później, ale nie ma co narzekać. Dzisiaj tylko wstałam taka uradowana, bo czułam się jak młody bóg, no ale ta radość nie potrwała zbyt długo, 3h w pracy wystarczyły. Dobrze, że jak narazie tylko mdli i mam skurcze żołądka, ale wymiotowania jeszcze nie zaliczylam.
-
Melisandra wrote:może owulacja trochę się przesunęła ? to zupełnie normalne!
Olciak, Melisandra lubią tę wiadomość
-
Bunia89 wrote:Mnie od tygodnia męczą mdłości, ale cieszę się z nich jak głupia, bo w poprzednich straconych ciążach ich nie miałam. Myślałam, że jeśli już to przyjdą później, ale nie ma co narzekać. Dzisiaj tylko wstałam taka uradowana, bo czułam się jak młody bóg, no ale ta radość nie potrwała zbyt długo, 3h w pracy wystarczyły. Dobrze, że jak narazie tylko mdli i mam skurcze żołądka, ale wymiotowania jeszcze nie zaliczylam.
Mnie młodości od samego początku męczyły teraz niestety co zjem albo przypomnę sobie co zjadłam i mi zaszkodziło 🤮 lecę wymiotować. To chyba jest najgorsze co może być, zwłaszcza w pracy -
Dziewczęta gratuluję wam pięknych bet i serduszek.Strasznie się boję tu zapisać, ale przyjmijcie i mnie proszę.Przyda mi się wsparcie.Starałam się o dzidziusia 7 lat dwa lata naturalnie i 5 z lekarzem.Pozdrawiam szczególnie Wombat,Catladym Martunka 88 i Lolę.Na razie mamy pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i serduszkiem 4 lub 6 tydzień.
Lola., Bunia89, kasia_1988, Shell, Malmal, Wombat, Martunka88, Yamajka, yvonneSW, Kacha, Olciak, Beti82, Zieziulka, PLPaulina, Melisandra, Karolka9, Aniulek.Ka lubią tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
A ja sie musze pożegnać. Niestety moja Pani Doktor kazała powtórzyć bete, która powtorzylam. I zaczęła już powoli spadać. W zeszłym tyg w czwartek była 3420, a wczoraj juz spadła do 3350, także czekam na samoistne poronienie, a jeśli sama sie nie oczyszcze, to za 10dni mam iść do szpitala. Wam życzę szczęśliwych ciąż, szczęśliwego i jak najmniej bolesnego rozwiązania. Wszystkiego dobrego!
-
nick nieaktualnyxKalax wrote:A ja sie musze pożegnać. Niestety moja Pani Doktor kazała powtórzyć bete, która powtorzylam. I zaczęła już powoli spadać. W zeszłym tyg w czwartek była 3420, a wczoraj juz spadła do 3350, także czekam na samoistne poronienie, a jeśli sama sie nie oczyszcze, to za 10dni mam iść do szpitala. Wam życzę szczęśliwych ciąż, szczęśliwego i jak najmniej bolesnego rozwiązania. Wszystkiego dobrego!
Przykro mi, ale wierzę że to nie koniec z Twojej strony. trzymam mocno kciuki by teraz w tym momencie nic złego się nie zadziało. Mnóstwa siły i spokoju Ci życzę bo w tym momencie to najważniejsze. I tak jak napisała Glass, liczę że niedługo zobaczymy cię raz jeszcze w takim wątku. -
Ambriel gratulacje co znaczy 4 lub 6 tydzien?
xKalax bardzo, bardzo mi przykroMalmal lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Ambriel wrote:Dziewczęta gratuluję wam pięknych bet i serduszek.Strasznie się boję tu zapisać, ale przyjmijcie i mnie proszę.Przyda mi się wsparcie.Starałam się o dzidziusia 7 lat dwa lata naturalnie i 5 z lekarzem.Pozdrawiam szczególnie Wombat,Catladym Martunka 88 i Lolę.Na razie mamy pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i serduszkiem 4 lub 6 tydzień.
Wszystko będzie dobrze... Musi 😘
Swoje już przeszłas.
Teraz już będzie tylko lepiej 😁Malmal lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWombat wrote:Ambriel gratulacje co znaczy 4 lub 6 tydzien?
xKalax bardzo, bardzo mi przykro
Może w tak młodej ciąży USG do końca nie może określić wieku? W sensie... Mam już za sobą 3 badania:
1: wg OM 5t3d a CRL wykazało 6 tydzień (bez serduszka jeszcze... - akcja ze szpitalem)
2: wg OM 5t5d crl wskazało 5t6d
3: wg OM 6t3d crl - 6t1d (różnica 5 dni od 2 usg)
A że trzecie to miało być tym pierwszym to podtrzymuje się tego ostatniego.
Usg swoje, OM swoje, ja już mam kartę ciąży ale np nie mam jeszcze terminu porodu podanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 14:03
-
Ambriel wrote:Dziewczęta gratuluję wam pięknych bet i serduszek.Strasznie się boję tu zapisać, ale przyjmijcie i mnie proszę.Przyda mi się wsparcie.Starałam się o dzidziusia 7 lat dwa lata naturalnie i 5 z lekarzem.Pozdrawiam szczególnie Wombat,Catladym Martunka 88 i Lolę.Na razie mamy pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i serduszkiem 4 lub 6 tydzień.
Cudownie!!! witamy kochana🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
xKalax wrote:A ja sie musze pożegnać. Niestety moja Pani Doktor kazała powtórzyć bete, która powtorzylam. I zaczęła już powoli spadać. W zeszłym tyg w czwartek była 3420, a wczoraj juz spadła do 3350, także czekam na samoistne poronienie, a jeśli sama sie nie oczyszcze, to za 10dni mam iść do szpitala. Wam życzę szczęśliwych ciąż, szczęśliwego i jak najmniej bolesnego rozwiązania. Wszystkiego dobrego!
nie ma słów, żeby wyrazić jak mi przykro.
mam nadzieję, że zaraz wszystko się ułoży 3mam mocno za Ciebie kciuki.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
xKalax wrote:A ja sie musze pożegnać. Niestety moja Pani Doktor kazała powtórzyć bete, która powtorzylam. I zaczęła już powoli spadać. W zeszłym tyg w czwartek była 3420, a wczoraj juz spadła do 3350, także czekam na samoistne poronienie, a jeśli sama sie nie oczyszcze, to za 10dni mam iść do szpitala. Wam życzę szczęśliwych ciąż, szczęśliwego i jak najmniej bolesnego rozwiązania. Wszystkiego dobrego!
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Wombat wrote:Ambriel gratulacje co znaczy 4 lub 6 tydzien?
xKalax bardzo, bardzo mi przykro
Olciak, yvonneSW, Martunka88 dziękuję za miłe przyjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 14:48
Martunka88 lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ambriel witaj
Na kiedy masz orientacyjny termin ?
I skad jestes? -
Kalax bardzo mi przykro, mocno Cię przytulam. Dużo siły
Jeszcze się z Wami nie nagadałam a niestety też się żegnam. U mnie krwawienie już powoli ustaje, beta jest niziutko. Pewnie zaczęła spadać czwartek-piątek bo krwawić zaczęłam w niedzielę rano.
Szczęśliwych i radosnych ciąż dziewczyny!
Będę Was nadal podglądać😉